Uważam, że wątek jak najbardziej słuszny-JA interpretuję ten temat nie jako miejsce na prezentację umiejętności fotograficznych a wręcz na reporterkę-gdzie jakość nie do końca się liczy a właśnie moment 😉
Blow dziekuje za Twoja wypowiedz, tez uwazam ze forum jest dla kazdego. Mnie nie stac na super sprzet ani nie jestem fotografem, ale lubie robic zdjecia i nawet zwyklem sprzetem tez mi czasami cos wyjdzie🙂
Misiu Ty zawsze będziesz wiernym fanem Łezki😀 dzieki
Oo byłam też we wrocławiu i nie widziałam upadku na rekordach (trzeba było się rozejrzeć za czymś na co można by było wydać kasę 😁 )... Ale ten upadek z tego malutkiego widziałam 😜 . Szybko się pozbierała i wygrała... Świetni byli ! 🤣
niom strasznie to prawda , mam całą serie tego upadku 😉 koń się potknął i biedak upadł 🙁 ale na całe szczęście nic się nie stało , malo tego skakali jeszcze więcej 🙂
a jesli chodzi o te kucyki , to ta para była najlepsza ! 🙂 a kucyk cudowny nie mogłam oderwać od niej oczu 🙂
Zdaje mi się że pasuje.? Jak już przy upadkach z kuców coś było to jakoś mi się nasunęło 😁 Nasze pierwsze zawody, nie wiem co ja tam robiłam, ale chyba próbowałam go zatrzymać mimo tego że byłam na ziemi prawie :P
Mam nadzieję że pasuje....moje konisko skacze niewidzialne przeszkody (ja też je chyba widzę sąsąc po wyjsciu ciała)..a tak naprawdę to było tam trochę błoda a kobyła nie lubi się brudzic