Dobra odwołuje to co mówiłam, i przyznaje sie bez bicia że chyba wyobraźni nie miałam 🙇
jest pieknie 😍
wątek zamknięty
visenna szczerze, to i ja byłam negatywnie nastawiona do łaciatego w jasnym fiolecie, ale jest bardzo, bardzo ładnie 😜
i przypominam się, mogłabyś sprawdzić, czy macie w koniku kantar choco (jednokolorowy) z podwójną regulacją? :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja byłam do violetu na jakimkolwiek koniu źle nastawiona. Dopóki przestał być dostępny 😂 ale jest jeszcze szansa że mi minerwa ściągnie :kwiatek:, pożyjemy zobaczymy.
wątek zamknięty
Niciak violet kupiony 🏇
Będzie szał! 😜
wątek zamknięty
kodusiowata ze sklepu wzięłam mojego 😀
wątek zamknięty
Ale fart, ja jak już mówiłam - możliwe że też upoluję, ale nie jest to pewne niestety 🙁
wątek zamknięty
vissenna, to byla dobra decyzja 😉
wątek zamknięty
odnosnie niciakowego szału wiem gdzie sa jeszcze granatowe vs i dl 👀
wątek zamknięty
teraz tak z innej beczki
kupilam derke nici z kolekcji smurf , i chodzi o to ,ze jest to rozmiar S a moja nosi L , myslalam nad dokupieniem polaru o doszycia tych 20 cm , myslicie ze to dobry pomysl ? znajde gdzies taki kolor niebieski ?
wątek zamknięty
Naciau, lol... to się nazywa szczyt szmatoholizmu.
A ja się z siebie śmieję, że trzymam dralon tak pół rozmiaru za mały.
wątek zamknięty
Naciau, może lepiej trzymaj ten, szukaj większego i w razie czego sprzedasz?
wątek zamknięty
Bułana w petrolu i białych owijkach 😍 (sorry za jakość, zmniejszyłam zdjęcie i tak wyszło :icon_redface🙂
wątek zamknięty
Naciau nie niszcz dery bo szkoda 😉
wątek zamknięty
naciau a gdzie jest ta dera?? ;p
wątek zamknięty
a u mnie na kanapie właśnie leży sobie takie cudo 😍 niestety nie mam jak zrobić zdj. mam nadzieje że będzie ładnie wyglądał na mojej karej 😜
wątek zamknięty
Weronika*Wilga Ślicznie wygląda
Naciaudziewczyny mają racje nie niszcz dery
wątek zamknięty
Weronika*wilga pięknie :kwiatek:
Pandora cudo ! 🙂
wątek zamknięty
Katorkowa, borkowa dzięki dziewczyny :kwiatek: mi też się bardzo podoba
wątek zamknięty
kurde , ale to zrobi mi krawcowa 😉 kupilam w okazyjnej cenie i szkoda mi bylo jej nie kupic 😁 u mnie na kanapie obecnie lezy
wątek zamknięty
Ja bym zrobiła tak jak radzi Livia - potrzymaj ją, najwyżej wymienisz na większą 😉
wątek zamknięty
dla mnie to jest bez sensu... nie znajdziesz raczej nigdzie identycznego polaru to raz. dwa będzie dodatkowe szycie na derze i to w niekorzystnym miejscu. trzy braknie ci lamówki.
byłam dzisiaj w gnlu i wypatrzylam sobie jeden eskadrono-podobny czaprak 🙂 może powisi jeszcze trochę 🙇 kasy nie ma na razie na takie zachcianki 🙁
szkoda że nigdzie w necie nie ma do wglądu takich czapraków. w koniku przeciez tez sa 🙁
wątek zamknięty
narazie zostawiam ja , a teraz z inna sprawa gdzie dostane ochraniacze transportowe eskadrona z innej kolekcji niz obecna ? a api nie ma 🙁
wątek zamknięty
a myslicie żeby kupowac do tego owijki, czy białe będą ok ??? 😀
wątek zamknięty
pandora, mnie petrol z białymi średnio się podoba
wątek zamknięty
pandora popatrz na zdjęcie weroniki wilgi
wątek zamknięty
Naciau, konik ma różne transportery, okser chyba też 😉
pandora, kupuj petrolowe owijki, jak się pospieszysz to gdzieniegdzie dostaniesz
wątek zamknięty
Dzisiaj doszła moja paczuszka z niciakami są przeboskie jeszcze ładniejsze niż na fotce !!!! 😀
wątek zamknięty
wiecie co fajnie by pasowalo do petrola?? w hkm-ie sa owijki w kratke takie petrolowe i na dodatek maja brazowy rzep do lamowki 😅 mam takie i zamierzam kupic sobie petrola 😎
wątek zamknięty