Szukam ogiera hannoverskiego z PG powyżej 357 ! Za krycie mogę dać : Konik Morski x 4 Złote Ostrogi x 3 Laury Dafne x 2 Lonża Boreasza x 1 Strzała Artemidy x 1 Lira Apolla x 1 Chmurka x 1 Podkowy Hefajstosa x 1 Jeżeli byłby ktoś zainteresowany którymś z przedmiotów to pisać 😉
Mam na wymianę: Krew Meduzy x 2 Woda Młodości x 2 Kamień Filozoficzny x 2 Łzy Afrodyty x 2 Zestaw Atalanty x 1 Podkowy Hefajstosax 1 Czekam na ciekawe propozycje. 😉
Poleciało zaproszenie. To, co dostaniesz proszę na xxflygirlxx. Tam chyba też cię jeszcze w znajomych nie mam. 😉 tajfunowaa dzięki bardzo. 😉 Potrzebuję jeszcze jednej osoby do przerzucenia i jednej z Rogiem, który zwrócę albo kupię co innego. 😉
Bo patrząc na ceny klaczy - najtańsza 70 000 , najtańsza z 1 passem 70 000 + pass , najtańsza z 2 500 + 2 passy . A moja ma trochę rzeczy z CR i Golden Apple .
Ja mam taką jednorożkę i zamierzam ją wystawić za 15,000eq i 3 passy (jak mi już w końcu da źrebka jednorożca). Z tym, że moja jest dość dobra (jak na unicorna). Zamierzam w nią chyba włożyć Philosophers Stone, wtedy liczba passów wzrośnie o 2.
Hey! i saw that you have a uni mare called 'last chance' in the PS for 500Equus & 2passes i don't have any passes but i was wondering if i could buy her for 1500Equus and a pandora's box?
Za mojego jednorożca za 2 passy .. 😵 O niczym innym nie marzę . 😁