ja mam swojego konia w kortowie ; )
26.12.2010 mój synek i Lary
Niech synek ćwiczy, bo wiosną zabieram go w pierwszy teren 🏇
to fajnie masz magdanik 😉 ja będę jeździł w Dągach i strasznie się boję . 😡
nie boj sie ;d Dągowa ekipa jest wyje**** w kosmos ;d Zobaczysz jak ich poznasz xd chyba jeszcze nigdy nie spotkalam tak pozytywnie nastawionych do wszystkiego ludzi, przepelnionych pozytywna energia xd A najlepsze to sa imprezy w Dągach ;d
Własnie Iza! Co tam słychać u was? ;d
chociaz na imprezie jeszcze (niestety) nie bylam, ale Dągowiade bede odwiedzac jak tylko sie da 😀 ostatnia byla dla mnie hmmm... bardzo udana :P a i Iza oczywiscie super pozytywna dziewczyna 🙂
a ja zaraz jadę do kortowa . 😀 Spotkać się z mils . 😀
z mils z rdk? ;p ostro ;d a ja dzisiaj olewam stajnie jutro tez xd
Hejka wszystkim 🤣 u mnie wszystko dobrze, konisie żyją ja też mam się dobrze więc jest pozytywnie 🙂 W przyszłym roku oczywiście będzie Dągowiada i Hubertus także mam nadzieję, że jeszcze wiekszą ekipą się zintegrujemy 🙂
magdanik Fusie ostatnio byłam na mieście z Jackiem i niby mielismy sie spotkać z Wami, ale wy do domu uciekłyście 🤦 a już myślałam, że Cię zobaczę :P i Moniczkę Fusiarę :P
magdanik weź nie olewaj od środy, bo potrzebny mi fotograf. 😁
Jeśli zdołam się ogarnąć, to może na następną Dągowiadę się wybiorę. 🙂 Bo w tym roku, tylko jako luzak byłam.
mils, ja mogę coś tam pofocic... tylko zależy kiedy. 👀
sillke od środy do niedzieli. 😉
mils, środa, piątek, sobota i niedziela odpadają xD ale w czwartek? 😉
sillke się zobaczy jeszcze, ale z góry dzięki. 😉
mils a na czym ty teraz smigac bedziesz :P na derfiutku? 😀
iszkaaaaa fusiaro kurde tak wyszlo ze nie wpadlismyy nooo 😀 ogarniemy sie jeszczeeee jakos niedlugo 😉))
a ja widzialam dzisiaj prestige xddddddd ale chyba mnie nie polubil 😀😀😀 i silverstar chyba tez nie xdd
mils bedzie na Romanie śmigać 🙂😉
To jak jutro Magdaleno olewasz stajnie to ja biore w obroty dzikiego lodowego Toasta xDD
Właśnie Iszka trzeba sie jakoś spotkac koniecznie!!!
ooo na Romku to w pycie xdddd mam nadzieje ze cie nie zabije 😀
love Prestige! je*** je** je** je** se* hhahaha 😀
a co wy sie tak wyzywacie na nim? ;p Moniczka periwatro nie ujawniaj sie ze swoim turetem na forum!!! xdd ;*** <33
Iza no kurde tak wyszlo ale ale ja sie chetnie z dziewczynami spotkam na dziki bans z wami ;d
aga okej lodowy lodowy Toast jest jutro twoj ;d;d;d
Ostro mils na romanie? 😀 czemu tak? spoko od srody jestem w stajni zapewne ;d
silverstar raczej walczyć o przeżycie niż śmigać. 😁
ilovegerman dzięki za duchowe wsparcie. 😀
magdanik a bo Yeti gdzieś się wybiera. 😉 Będziecie mieli się z czego śmiać... 😡
oj tam zaraz smiac ;d ja sie nie bede smiac xd jak bedzie cie nosil po scianach to pewnie bede to przezywac tak jak ty xd ostatanio jestem bardzo wspolczujaca xd
magdanik co tam noszenie po ścianach. Będziecie mieli powód do śmiechu ze mnie i moich "umiejętności". 👀
mils
Nie słuchaj tych bab 😎
Miałam przyjemność jeździć na Romanie i zachowywał się jak anioł, także spoko 😉
Swoją drogą, Romcio wyrobił sobie niezłą renomę 😁
magdanik a masz może inne zdanie? Sama się przekonasz w środę. 👀
Pauli mi się właśnie wydał bardzo sympatyczny. 😎
Bo to złoty chłopak jest 😉
Tylko wiesz, obowiązkowo musisz mieć dla niego jakąś łapówkę 😎
A czy ja mowie ze jest zły? 😀 bardzo pocieszny jest ;d Lubie go ;d
mam inne zdanie na jaki temat MILS? 😀 że niby jezdzic nie umiesz? hahahahahaaha! jasne ;p nawet jak zobacze to nadal bede sadzic ze umiesz ;d
No no laski trzeba się spotkac, ale to już w nowym roku bo teraz nie dam już rady 😉 Na jakieś meeeeeeeeeeeeega balety pójdziemy 😅
Był u mnie dzisiaj Prestige i mam mieszane odczucia 🤣 zobaczymy co będzie jutro jak na konia siądzie 😉
Iszka90 ja jeździć nie umiem . 🤔wirek: Co ja zrobie na tym koniu ?
zmieniajac temat...dowiedzialam sie dzisiaj ze na rehabilitacje wybiore sie dopiero na koniec lutego 🤔 wiec na konia wsiade dopiero koniec marca-kwiecien 😵 nie wytrzymam!!!! przyjade do kortowa i bedziecie mnie laski na koniu oprowadzac 😂
ide przynajmniej poglaszcze i nakarmie mojego howrsa 😉