Kącik Małolata...:D
No byliśmy na Rynku w Krakowie, było fajnie. Trochę nam zeszło, od 13, a wróciłam przed momentem 🙂
xxflygirlxx ludzie, co się z wami dzieje? Nie ładnie tak zazdrościć! 🤬
Arroch dla mnie też jest za zimno, ale jest na to sposób. Przygotowuję sobie gorącą czekoladę, wlewam w termos i przed przebraniem się wypijam "kubek", potem przed zaczęciem jazdy. Taki łyk gorącej czekolady jest bardzo mobilizujący, a poza tym ogrzewa cię od środka. 🙂
idziosława to świetnie, że tak miło ze sobą czas spędziliście! 😀
idziosława to wcale nie są szczegóły. 🤬
mils wiem, ale nie mozna się oprzeć. 😀
xxflygirlxx proszę, przestań, bo robi mi się głupio... 😡
xxflygirlxx co rozumiesz pisząc szczegóły ? Może być na PW.
mils tak btw. to GRATULUJĘ :kwiatek:
idziosława ależ dziękuję bardzo. :kwiatek:
Tak w ogóle, to stwierdziłam, że wezmę kamizelkę na jazdy na Romanie... Otóż dowiedziałam się, że ów koń, gdy tylko widzi bata, zaczyna w galopie zmieniać sobie nogi. Robi to na tyle gwałtownie i "mocno", że jeśli nie jest się na to przygotowanym, ląduje się na ziemi. 😁
mils będzie dobrze 😀 jeden upadek więcej tylko cię zahartuje 🏇
idziosława szczegóły to wszystko co robiliście, mówiliście po kolei, od początku spaceru do końca. 😀
daram ale ty nic nie rozumiesz. 😀 Ja właśnie tak się cieszę na ten odpał, że ja cię nie mogę! Wreszcie będą jakieś treningi z adrenaliną, a nie tylko wożeniem pupci na wygodnym siodełku i grzesznym qnISiu. 😁 Muszę tylko wykminić fotografa, żebym miała uwiecznione wspólne chwile z Romanem. 🙂
mils to super ! a kto będzie Ci jazdy prowadził? Trenerka właścicielki tego konia?? Czy sama będziesz jeździć ? 🙂
daram właścicielka wyjeżdża - dlatego mam go jeździć. Teoretycznie będę jeździła sama, ale poproszę koleżankę, z którą tam jeżdżę (właścicielka Derwiego i Fryzika), żeby mi trochę coś podpowiedziała, zrobiła mi jakiś trening czy coś. 😉 Fakt, to super, tym bardziej, że Roman jest dosyć duży i będę na nim wyglądała jak kilkuletnie dziecko. 😂
mils dawaj fotki, jak tylko będziesz miała 😉
idziosława dam, jak znajdę fotografa. 😀 Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało z boku. 😁
ale wy się produkujecie 😵 jak ja to nadrobię. xD
no nic, zabieram się za czytanie.
jestem dziś nieprzytomna. nocowałam u kumpeli i nie spałyśmy ani minuty 😵 to nie na mój organizm 😁
bumbum dasz radę, nas się bardzo przyjemnie czyta. 😀
mils ja chętnie, o ile przeniesiesz się do Krakowa 🤣
idziosława pewnie! Co z tego, że Roman to nie mój koń - pakujemy w przyczepę i jutro jesteśmy u ciebie. 🤣
mils ja też chętnie. 😀
Nie ma bata, jutro idę do stajni, zaraz sprawdzę pogodę, jak będzie chociaż małe słońce zabieram aparat. 🏇
idziosława i mils- ale Wam fajnie! pozazdrościć 😀
Mój konik nawet fajnie dzisiaj chodził pomimo tragicznego podłoża...Potem przerwałam mu grzywę i było fajnie 😅 On się tak śmiesznie ogląda jak mu coś przy tej grzywie robię...cały czas pysk przy moim boku :P Nie ma się co dziwić, że koń na prawo lepszy...
Kurczę...biol-chem czy mat-fiz...Przeraża mnie ten wybór 😵
Ja, nie mogę się przebić, co klikam "wyślij" to na górze pojawia się czerwony napis o nowej wiadomości...
Happiowa biol-chem, fizyka i matma to zło.
Happiowa biol-chem! Prawda, że ten nawał wiadomości jest przytłaczający? Tym bardziej, że potem się okazuje, że trzeba edytować, bo ktoś się o coś pyta. 😀
xxflygirlxx jakie zło? Matma i fizyka to ZUO! 😀iabeł:
No właśnie, ale może jednak mat-fiz...tam chyba mniej pamięciówki jest...
Nie wiem no, lubię chemię i fizykę.
Fizyka to zło i szatan. Matma ujdzie.
Byłam dzisiaj w stajni. Pomiziałam konisie i od razu mi lepiej 😁 A na serio, chciałabym mieć już swojego. :<
Happiowa, a masz chociaż trochę sprecyzowane, co chcesz robić dalej? Jakie przedmioty na maturze?
MAT FIZ! MAT FIZ!
Matematyka to najwspanialszy przedmiot na świecie ;] no i królowa nauk :] a co do fizyki, nie wiem bo mam podstawę, ale z obecną nauczycielką mogłabym mieć i rozszerzenie 😜
I już zdania podzielone...No ja to w sumie lubię wszystko, tylko nie gegrę 🤔wirek:
Jeszcze nie wiem co bym chciała robić, najchętniej to siedziałabym w stajni i zajmowała się końmi, nie wyobrażam sobie siebie w innej wersji.
Happiowa jeśli chcesz siedzieć w stajni, to idź na hodowlę koni i jeździectwo - potrzebna chemia. 😀
Happiowa skończ sensowne studia i dopiero siedź w stajni 😀 zawsze jakieś zabezpieczenie, jakby z qnisiami ;p nie wyszło 😉
daram i dlatego warto być muzykiem. 😀 Pijona!
daram to wcale nie takie łatwe, ja idę na zootechnikę, studia praktycznie bez przyszłości, ale na żadne inne nie mogę pójść, bo zwyczajnie nie chodziłabym na zajęcia, za nudne by były dla mnie, wszystko co nie związane ze zwierzętami dla mnie jest miłe, a męczenie się 5 lat na jakimś kierunku to nie dla mnie.
No właśnie chcę zrobić tak jak mówi Daram, tylko nie wiem jakie te studia :P Może na medycynę i rehabilitację? To też biol chem...
Tata mówi że prawo, ale ja nie chcę na prawo! Zanudziłabym się tam...
flygirl ale to najpierw się chodzi i uczy tam, a po zajęciach się siedzi w stajni, a po tych 5 latach siedzi się tylko w stajni 😀