wrzucicie jakąś fotkę FP Husky na nodze 😉
Ja mogę wrzucić dziś ale to po południu albo wieczorem 😉
Nikomu w oko nie wpadły te spirale?? HELP. Albo inne takie właśnie krótsze termobuty?? Cena nie ma zbytnio znaczenia 😀
Ok ok 🙂 kodusiowata a myślisz, że one były by spoko dla osób z wysokim podbiciem? Bo właśnie mam taki problem i szukam termobutów dla siebie, ale jest ich tak dużo, że w ogóle nie wiem na jakie się zdecydować :/
Właśnie nie wiem, ja nie mam wad stóp więc tu akurat ci pomóc nie mogę 🙁 może ktoś inny się wypowie
Chyba znalazłam to co chciałaś 🙂
http://www.firehorse.pl/p,pl,0723-9984036,termobuty+spirale.html
no ale widzisz tylko 43 im został.. No kurde 😵 😵 Że nikt nie napisał odpowiedniej opinii o sklepie bandola wczęsniej 😵 😵 to bym isę tak nie wpakowała.
edit: a posiada ktoś PFifa?? Jak wypada rozmiar?? Bo jest aukcja i jest napisane 37-38.. A ja potrzebuje raczej dla osoby normalnie noszącej 38 (bardzo rzadko 37) będą dobre?
Ja dostałam w prezencie od mojego ukochanego buty York Calico.
Są bardzo ładne i dobrze się w nich jeździ.
Jak dla mnie są tylko zupełnie nie na tą porę roku, ale ja nie jestem dobrą osobą do oceny "ciepłości" termobutów, bo mi jest zimno w giry po prostu zawsze.
Normalnie mam rozmiar 38,5 więc wzięłam 40 i to był dobry wybór, bo na długość jest ok, żeby było trochę luzu, mogły by być jedynie ciut szersze.
No i oczywiście miałam obtarte do krwi pięty, ale to szybko minęło i już jest ok.
Widzę też, że raczej nie są one przeznaczone dla kogoś kto pracuje na co dzień przy koniach i robi wszystko łącznie ze sprzątaniem boksów. Gdybym je miała nosić cały czas w pracy, to raczej szybko się rozwalą.
A przy oszczędnym używaniu mam nadzieję, że trochę wytrzymają.
Podoba mi się to, że można je szybko przeczyścić czymkolwiek i na koniu wygląda się elegancko 😀
Jak na buty w tej cenie (200 zł) - polecam.
O takie:
Mi druga para Vixenów popękała. Buty nie nadają się do codziennych treningów i latania po wybiegach. Wytrzymują max tydzień czasu. Osobiście nie polecam 🙁
Masakra jakaś z tymi Vixenami 🤔 😵
Czy istnieje sklep ktory posiada termobuty mountain horse od reki?
w końskim świecie były jakiś czas temu. zadzwoń i spytaj czy jeszcze są 😉
🤔 tylko ten paseczek inny.
Odkryłam, że ESy mi przemakają od tej gąbki przy sznurówkach 😵 Fajnie, cieplutkie i wygodne, ale jak dla mnie w butach za taką kasę mogłoby nie być takiego niewypału. :/
Dramka Karina może mieć 🙂
Czy istnieje sklep ktory posiada termobuty mountain horse od reki?
Dramka, pisałam chyba 1 stronę temu, że mierzyłam trzy modele Mountain Horse w AWIL HORSE. Mają całą rozmiarówkę od ręki 🙂 Dzwoń do nich, bo nie ma tych termosów na ich stronie ( chyba ).
Moje Fair Play. Dziś było -15, mi ciepło w nogi. Fota komórką na szybko.
Dramka, w Awil nie mają twojego rozmiaru, czy tych butów?
[quote author=kodusiowata link=topic=66.msg824597#msg824597 date=1293449930]
Chyba znalazłam to co chciałaś 🙂
http://www.firehorse.pl/p,pl,0723-9984036,termobuty+spirale.html
no ale widzisz tylko 43 im został.. No kurde 😵 😵 Że nikt nie napisał odpowiedniej opinii o sklepie bandola wczęsniej 😵 😵 to bym isę tak nie wpakowała.
edit: a posiada ktoś PFifa?? Jak wypada rozmiar?? Bo jest aukcja i jest napisane 37-38.. A ja potrzebuje raczej dla osoby normalnie noszącej 38 (bardzo rzadko 37) będą dobre?
[/quote]
beda dobre 😉
xxagaxx, jeżeli jeszcze nie zamówiłaś, to weź pod uwagę te -
http://allegro.pl/ocieplane-buty-stajenne-krotkie-termobuty-super-i1378148482.html aukcja akurat nie aktualna, ale sprzedawcą jest sklep. Wysłali mi w błyskawicznym czasie, a same butki są MIODZIO. Bardzo bardzo ciepłe, antypoślizgowe, lekkie. Rozmiarówka zawyżona, ja noszę normalnie 39/40, te wzięłam 39 i jeszcze są za duże o rozmiar. Ale mimo to są genialne, naprawdę jestem pod wrażeniem że może być tak ciepło w syry!
Gillian wiem znam te buty. Naprawdę są super. Ale to prezent ma byc, a moja mama wyraźnie zaznaczyła ze mają być WSUWANE, NA ZAMEK BĄDŹ RZEPY i koniec kropka. Więc sznurowane odpadają.
JUż wybrałam jedne z oksera 😉
Moje Vixeny też popękały, ale straciły przez to tylko na wyglądzie. Nie przeciekają jak na razie (i oby tak zostało). Chodzę w nich bardzo dużo i to nie tylko w stajni. Służą mi jeszcze jako śniegowce na spacerach z psem 🙂 Piętę obrobiły mi tylko raz, przy pierwszym założeniu. od ta,tej pory mam spokój :P
Także Vixeny to buty tylko do stania jak się okazuje 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Przyszły dzisiaj moje fairplay. Mąż skrytykował że wyglądam jak kot w butach 😵
nieprawda są bardzo zgrabne, gdyby nie to że chyba wraz z rozmiarem poszerza się też łydka 👿 to bym wzięła takie same
Ja jestem swoimi po kilku dniach latania szczerze zachwycona. Przy -12 dalej ciepło i przyjemnie 🙂 ale ja nie patrzę aż tak na wygląd, w końcu mam w nich chodzić a nie się pokazywać 😉
No właśnie. Potrzebne na padok i do lonżowania. Mają być ciepłe, wygodne i nieprzemakalne.
I są 😉 do jazdy też super