... ślub :) ...

Dziękuję  :kwiatek:
jeszcze 🙂

Ojej rtk piekna suknia i w ogole pieknie🙂😉 Takie mlodziutkie macie buzie na tych zdjeciach 🙂 Gratulacje!
cieciorka   kocioł bałkański
27 grudnia 2010 17:57
rtk, gratulacje 🙂
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
27 grudnia 2010 18:01
rtk nie moge napatrzeć się na twoje włosy - cudownie cię uczesali. 😜. całośc idealnie dobrana ! Super zazdroszczę tak pięknej sukni i wyglądu.
no i oczywiście  GRATULACJE  👍 😅
mogę polecić super wizażystkę która czesze i maluje 😉 i jej narzeczonego który robi świetne zdjecia 🙂
27 grudnia 2010 18:08
Ja to już mam swój wzór - hiszpański kok z ogromną lilią na boku. Lilia pod kolor sukni. do tego grzyweczka na bok 🙂 A we włosach delikatnie rożświetlające pasemka.

Ale za to ty wyglądałas prześlicznie. Fryzura cudownie dobrana do Ciebie
rtk, pięknie wyglądałaś. Śliczna sukienka, fryzura super, makijaż naturalny- zupełnie jak z reklamy. GRATULACJE!
27 grudnia 2010 19:57
to fakt rtk mogłabys robić w reklamie sukien slubnych  🙂 pięknie
Rtk zgadzam się- skromnie i z klasą 😀
rtk gratuluje 🙂 też chce w zime slub
a ja od 24.12 jestem zaręczona 🙂
dziękuję!  :kwiatek:
i na koniec jeszcze jedno 😉
Rtk wyglądałaś po prostu zjawiskowo!!!  😜 😜 Przepiękna z Ciebie kobieta. Kolejna, co to mogłaby pójśc i worku po ziemniakach, a i tak wszyscy musieliby szczęki z podłogi zbierać!
A zdjęica... huh, można się rozpłynąć  💘
Jeszcze raz gratuluję!
Rtk, piękne zdjęcia 🙂
Z taką ślicznotką, to nie mogło być inaczej. 🙂
Jeszcze raz Gratulacje. Wyglądałaś naprawdę pięknie  :przytul:
maleństwo   I'll love you till the end of time...
28 grudnia 2010 13:55
RTK, no pięknie! 💘

A ja... MAM SUKNIĘ! Poszyśmy z mamą do salonu, zmierzyłam ze 12 i w jednej się zakochałam.

Nabla model Elinor, o taka:

http://www.we-dwoje.pl/suknia;firmy;nabla;model;elinor,ogloszenie,43700.html?foto_id=1

Moja będzie ecru, hafty i szarfa złote, z tyłu szarfa jest upięta w taki "kuperek" 😁. Będę też miała mniej haftu na dole.
Na żywo jest 1000 razy ładniejsza i czułam się jak królewna normalnie 😜
maleństwo, cudna! 😍
28 grudnia 2010 15:48
A dziękuję. Mówię - na żywo jeszcze zyskuje.

Ale mówię Wam, fajna sprawa. I jaki szok, człowiek się na co dzień ogląda w dżinsach, swetrach lub bryczesach, a tu nagle wkładają ci suknie, jedną za drugą, welon - i się okazuje, ze tak też jest pięknie...

A, i mamy wstępnie zaklepaną salę na przyjęcie. Powoli się toczy...
28 grudnia 2010 16:08
maleństwo suknia jest super.
ogólnie ma bardzo ładny krój... delikatny...  :kwiatek:
28 grudnia 2010 16:10
Panowałam jeszcze delikatniejszą i skromniejszą, no ale...
Ja mała jestem, to i muszę taką, zza której mnie jeszcze widać będzie :P
Gillian   four letter word
28 grudnia 2010 16:13
rtk, gratulacje! wyglądałaś bosko 🙂
malenstwo mi sie tez bardzo ta suknia podoba. Skromna, ale ma niesamowita klase!
kujka   new better life mode: on
28 grudnia 2010 16:52
rtk, gratuluje! masz cudne wlosy 🙂

maleństwo, o Ty oszukancze, na fb nie chcialas pokazac bo narzeczony zobaczyl, co? bardzo ladna, nie_bezowa (bezom mowie NIE!) sukienka. nie moge sie doczekac zeby zobaczyc jak Ty w niej wygladasz.
28 grudnia 2010 18:21
kujka, no beżowa nie, ale ecru owszem 😉 Biała zdecydowanie nie jest. A oszukant - no wiesz, jakie są zabobony... 😉

Pandurska, dziękuję bardzo bardzo
majeczka   Galopem przez życie!
28 grudnia 2010 23:14
A ja właśnie zakupiłam zaproszenia ślubne, czas na sukienkę, czekam na styczniowe targi ślubne
maleństwo, bardzo ładna suknia i nie gorset, też chcę nie gorset, bo jak zamiast się bawić mam sobie poprawiać co chwila żeby mi z biustu nie zjechała to dziękuję za taką atrakcje
Chuda, GRATULACJE!😀 ustaliliscie datę tak mniej więcej?🙂

rtk, pięknie! bardzo do siebie pasujecie🙂
Breva nie jeszcze 🙂 ale ja chce 29.02  🤣  ale do ślubu jeszcze troche i troche 🙂
29 grudnia 2010 13:28
Chuda, witamy w gronie!
Luty 2011? To już tuż-tuż!
nie nie luty 2011 🙂 jeszcze nie ma daty, marzy mi się taka data ale  narzeczony 😀 (hehe jak to dumnie brzmi ) chce jak bedzie ciepło
29 grudnia 2010 14:04
Matko, no tak, 29 luty to przecież nietypowa data, nawet nit sprawdziłam, czy 2011 jest przestępny 😉

Ja tam r5ozumiem narzeczonego, sama jestem ciepłolubna i nie chciałabym brać ślubu zimą (nie odmawiając mu uroku ofc)
no ja tez niby ciepłolubna no ale jeszcze zobaczymy do ślubu jeszcze duuuuuzo czasu
Chuda, gratulacje!
rtk, bomba, cudna fryzura i super foty! 🙂
maleństwo,ładna!! Nie ma za dużo bajerów, podobaja mi sie takie 🙂  do niej tez chcesz takie rekawiczki?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się