Kącik Małolata...:D

daliasta   Szkoda słów.
26 grudnia 2010 21:40
breakawayy- smutne, ale niestety raz na jakiś czas zdarzają się takie przykre przypadki. 🙁

Powracając do sprawy rzadkiego widywania z koniem:
Ja w ostatnim czasie nie miałam czasu, żeby widywać się z koniem (niestety nie swoim),ale kiedy dzisiaj przyszłam, spędziłam z nim pół dnia..więź między nami w żaden sposób nie zmalała, wydaje mi się, że przeciwnie- wzrosła.
Teraz mam czas, aby widywać się z tym koniem tylko 1-3 razy w tygodniu, do tego dochodzą jazdy w innej stajni i opieka nad koniem znajomego mojej rodziny.(Wziął 4 latkę-hucułkę....a nie zbyt zna się na koniach)
I to wszystko w innych stajniach...ale na szczęście 2 stajnie są w tej samej wsi, gdzie mieszkam. 🙂
mils   ig: milen.ju
26 grudnia 2010 21:49
daliasta no tak, tylko u mnie jest to sprawa tej więzi nawiązania. 😀
Wiecie co? Ja chyba pójdę się umyję. 😁
mils dzięki 😉 a to na potwierdzenie słów, że się da:

break pozazdrościć.
26 grudnia 2010 22:45
break niesamowite, naprawdę! Ogromny 👍 dla ciebie!
daliasta   Szkoda słów.
26 grudnia 2010 22:45
breakawayy- świetne zdjęcia.  😉  Szczególne po tym co ten koń przeszedł.

mils-fakt, ale zastosowałabym  takim razie to co pisały wcześniej dziewczyny.Trzymam kciuki, powinno się udać. 😅
Mika , mils , daliasta dziękuję bardzo  :kwiatek: ale temu zwierzęciu zwyczajnie trzeba było trochę cierpliwości i miłości, a odwdzięczyła się tym samym 😉
Jesteśmy razem już ponad 5 lat i nie wyobrażam sobie jak to będzie, kiedy wyjadę na studia...
breakawayy, fajnie się na was patrzy. Zazdroszczę.

A ja Was proszę o kciuki. Troszeczkę ich chociaż, muszę się zdecydować czego chcę, nie bać się kolejnej dzierżawy. Ułożyć sobie jakoś wszystko. Bo już nawet sama nie wiem, czy do tego wszystkiego pasuję. Chciałabym mieć wreszcie swojego konia, mieć świadomość, że nikt mnie tak nie ogranicza. Chociaż wiem, że nie byłoby łatwo.
26 grudnia 2010 23:58
daliasta dziękuję. :kwiatek:
naciol kciuki oczywiście będą! Trzymaj się! 🙂
Pobudka, dziewczyny!
Zaraz wyruszam do stajni 🏇
27 grudnia 2010 08:59
Dzień dobry. 🙂 Ja jadę o 12 do koni koleżanki na zdjęcia, bo podobno kobyły chodzą cudnie. 😀iabeł:
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
27 grudnia 2010 09:09
Ja też o 12,ale Budyniowy ma dziś wolne,idziemy na spacerek tylko.  🏇
a ja z nightmare  😀  porobić fotki  🏇
27 grudnia 2010 09:17
A ja za to Minosie kocham  😍
haha, ja też nightmare  💃
27 grudnia 2010 09:19
To potem się chwalicie dziewczyny? 😎 Jeśli mój aparat zechce współpracować, to może pokażę wam moje 2 ulubione pary. 🙂
27 grudnia 2010 09:20
Pochwalimy nawet dziś! 😀
Nachodzi mnie chęć,żeby wsiąść na kantarze bo dawno się tak nie bawiliśmy, bo nie było jak. 🙄 I chce znowu poskakać na kantarze  🏇
27 grudnia 2010 09:22
Mnie nachodzi ochota, żeby w lato śmignąć jakieś skokóweczi, jakąś LL, ale nie ma co liczyć, że koń ogarnięty będzie, więc co najwyżej ja poniosę konia. 😂
tylko ile jest stopni na dworze? bo nie powinnam wynosić lustrzanki poniżej zera  🤬
27 grudnia 2010 09:24
o właśnie,też bym pojechała jakieś zawody, jakąś LL  😀
a tak w ogóle to musze sie ogarnąć i pojechać odznakę na wiosnę  😂 nawet teorii nie zdam
27 grudnia 2010 09:24
tylko ile jest stopni na dworze? bo nie powinnam wynosić lustrzanki poniżej zera  🤬

to bez sensu,mieć aparat i nie móc robić zdjęć  🙄 raczej wszyscy wynoszą na mniej niż zero stopni i ich aparaty żyją  😎
Happiowa   córka grabarza
27 grudnia 2010 09:27
jestem trochę nie w temacie, ale co tam  😎

Święta jak święta, w ogóle nie czułam atmosfery. Jedzenie mi nie smakowało, choinka nie pachniała...Ale za to wesoło było 😀
Prezenty? Z takich głównych to potnik, który już sobie wypatrzyłam w necie miesiąc wcześniej (okazał się cholernie wielki i średnio pasuje do mojego konia i siodła, ale co tam, zapowiada się że będę mogła jeździć jeszcze na cudzych koniach, może do któregoś będzie pasował  :wyśmiewa🙂, rękawiczki  i  misia, genialny jest 😀😀😀 Dawno się tak nie cieszyłam z prezentu  :327:

Do tego jeszcze komiks o Adamie . A z nieudanych to książka, której ekranizację już oglądałam i perfumy...Spoko, niech mi ktoś kupi perfumy, ale takie, jakie ja sobie wybiorę, takie, jakich używałam wcześniej...A nie takie, jakie się jemu podobają  🙇

Chciałabym coś jeszcze opowiedzieć, pogadać, poradzić, ale muszę lecieć najpierw do psa, potem do konia :P Zasiedziałam się  🤬
a ja święta miałem ... straszne , cała rodzina i te bachory ...  😵
27 grudnia 2010 09:50
Prestige chodź pocieszę cię. 😁
Namalowałam sobie moją LL w lato. 😂 Ciekawa jestem jakby to wyglądało naprawdę: nieogarnięty jeździec i nieogarnięty koń na nieogarniętym placu. 😂
mils , już lecę . 😁
27 grudnia 2010 09:54
Przybywaj do Korto, poznamy się i zobaczę kim ty jesteś. 😁
spoko .  😀iabeł:
wstałam pół godziny temu, trzeba się jakoś zebrać do koni  🤦
27 grudnia 2010 10:11
niemiłek zbieraj się, zbieraj! 🏇
Ja oczywiście zaopatrzyłam się w gigantyczne zapasy na te parę godzin. 🤔wirek:
mils mieszkasz w Kortowie? Byłam tam na obozie w zeszłym roku. 😀
Minosia czemu nie możesz wynosić aparatu jak jest poniżej zera? Przecież nic mu się nie stanie, ja swoim robiłam przy -20.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się