Kącik Małolata...:D

Bo nie ma dobrych stajni, jest daleko, czy to kwestia finansów?
kucyk , tak nie mam kasy na dzierżawę konia . 🙁
Psycha , chodzi o to , że ja też nie mam gdzie jeździć .
Psycha ♥   okrutna rzeczywistość .
26 grudnia 2010 14:38
Prestige Achaa, no cóż. Tylko, że ja mam gdzie jeździć tylko kasy nie ma.  😲
Przecież nie trzeba od razu dzierżawić, żeby móc jeździć?
Chciałem też za pracę ( pomoc ) w stajni możliwość jazd ... ale nie ma chętnych a pisałem do stajni w Olsztynie ... :o(
pandora   czaprakomania...XD
26 grudnia 2010 14:45
wiecie co wezcie sie w garść!! Przesadzacie .... ja mam swojego konia, kocham go bardzo ale często załuje że nie mama możliwości jeżdzic na innych koniach. Jeżdzic na jednym koniu czy to dzierzawionym czy swoim wcale nie jest dobrze, a co do braku kasy to u mnie w stajni dziewczyny jeżdza na sportowych koniach i płaca tylko składki na klub. Ok zgadzam sie że czasami sytuacja jest naprawde beznadziejna ale zazwyczaj brak mozliwości jazdy wynika przede wszystkim z lenistwa ... 😀iabeł: 😀iabeł:
pandora - nie wiem czy to dobrze powiedziałaś .  🤔 Ja szukam cały czas , piszę e-maile , piszę na gg , nawet dałem ogłoszenia na re-volcie , i co ? Nic . To jest przygnębiające .  😵
26 grudnia 2010 14:49
Pandora przyzaję, jestem leniwa. Ale do koni nie jestem, nie byłam i nie będę leniwa. Mam nadzieję , że pomysł z pracą za jazdę wypali...
Modlić się tylko żeby się udało ...
pandora, masz sporo racji 😉
26 grudnia 2010 14:54
Prestige ale czy tobie, czy mi, czy nam ? Czy wgl o coś innego chodzi ?
ogólnie wam mi wszystkim . 😉
26 grudnia 2010 15:00
Prestige a notak sorry siedziszw necie, wysyłaz ogłoszenia i czekasz aż koń z nieba ci spadnie. G dybym ja miała taka sytuację jak wy zrobiła bym wszystko zeby móc jezdzić. Rozumiem że nie kazda stajnia jest skłonna oddać w opieke konia obcej osobie i nie dziwie się nie ma nic za darmo ,, praca w stajni ,, nie polega na czyszczeniu konia , przede wszystkim trzeba pokazac właścicielowi ze się na to zasługuje bo moim zdaniem jazda za prace to najlepsze co moze byc. I nie zdziwiła bym się że przez pewien czas trzeba by było pracowac za darmo ale jezeli się zdobędzie zaufanie to to sie naprawde opłaca... ja chodziłabym pomagac do stajni chocby la samego pomagania , kontaku z końmi itp. oczywiscie nie gwarantuje to pózniejszej jazdy ale przynajmniej nie siedzi sie z załozonymi rękami ..
ale jak dostaję odmowę , nawet bez zobaczenia co umiem i czego nie umiem , to co ja mam zrobić ?
pandora , ja nie siedzę z założonymi rękoma .
26 grudnia 2010 15:03
Pandora I tu Ci przyznaję rację

A tak ogólnie to ja sobie słucham Eminema, Lil Wayne i mam załamkę.
Czemu ? A więc tak. Eminem i Lil byli sławnymi raperami. Ale nagle, Eminem nagrał piosenkę z Rihanną i  stał się on mega sławny. Potem weszła piosenka Eminema i Lil Wayne'a i także Lil stał się maga sławny bo zaśpiewał z Em piosenkę. Chcę też zauważyć, że oni nagrywali ze sobą DUŻO piosenek. I teraz słucham jakże sławnej piosenki pod tytułem No Love i czytam te komentarze typu:
Eminem jesteś najlepszy nikt ci do pięt niedorasta aa fajna piosenka🙂
lub
Taa piOsenka jest zajebistaa ..

Wgl.Eminem jest bOskii .. ; P

I sobie myślę: Ja pierdziele ! Teraz wam się o nich przypomniało ?!
Sory,że to piszę tutaj i tak długo ale musiałam się wyżyć.
Psycha , dziękuję .  :kwiatek:

edit : Prestige
26 grudnia 2010 15:06
a jakbyś zapytał czy możesz pomagać tak po prostu ... bez żadnego wynagrodzenia... nie sądze żeby ktoś odmówił a co do jazdy za prace to nie dziw się, ze nikt nie chce pójść na taki układ bo to dla stajni nie jest opłacalne... ja pomyślała bym tez o jakiejś pracy żeby zarobić na jazdy chociaż od czasu do czasu..
Ten kącik schodzi na psy.  😵
Caira schodzi i to konkretnie. Proponuję stworzyć wątek z dolną granicą wieku. Tak sobie po cichu myślałyśmy z Vaną kiedyś 😉. Prestige to jest w ogóle jakiś mega żal, co chwila wymyśla nowe historie, co chwila jego życie wygląda zupełnie inaczej... Proszę, mam już dość bajkopisarzy w realnym życiu  🙄
26 grudnia 2010 15:08
czemu ?? 😁
edit: ale jak miałyscie z niego beke kilka stron  (kilkanaście) temu to wam jakos nie przeszkadzał... 🤔
pandora bo przynajmniej było wesoło, a teraz to się już zaczyna robić żałosne 😉
breakawayy, my chyba naprawdę musimy zrobić taką granice, wielką granice dla trollów i innych dzieci neo. Jestem tylko ciekawa, dlaczego moderatorzy nie reagują na niego...
Caira, a i owszem. Chociaż ostatnio jednak więcej czytałam niż pisałam.
Może pomysł z ustanowieniem dolnej granicy wieku nie byłby taki zły? Chociaż pewnie bym się wtedy nie załapała tutaj. 😁
26 grudnia 2010 15:12
breakawayy zawsze mozesz wcisnac taki przycisk ,, ignoruj,, i problem z głowy  🤔
Caira , może dlatego że nie łamie zasad ? Jest taki przycisk " ignoruj " , możesz z niego skorzystać . -,-
A co do dzieci neo ... nawet nie wiesz co to są za dzieci .  😁
A ja pierwszy skorzystam z tego przycisku . papa .
26 grudnia 2010 15:15
Ja nie będę się wtrącać, bo nie chcę kolejnej kłótni.  Zniknę w muzyce lordi i odczekam te kłótnię
Najlepiej niech założyciel tematu w pierwszym poście napiszę jasno i wyraźnie, że nie chcemy tu dzieci neo, trollów i niepotrzebnego spamu.
Caira - to wtedy niemogłabyś raczej tu pisać .  🤔wirek:
Prestige, no i po huhu odkrywasz moje posty?  🤔wirek:  Możesz już się z nami pożegnać, bo niedługo i tak bana dostaniesz. 😎
Ignor na część uczestników wątku włączony, ot co.  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się