aaaa 😜 wychodze za mąż 😀 😅
do mnie jeszcze nie dotarło 🙂
rtk wybacz ale nie dam rady być na ślubie (święta:/) ale będę myślami z Tobą żeby wszystko pięknie wyszło, bez nerwów zbędnych, złamanych paznokci i zapomnianych obrączek 😉
W ogole szok że sie hajtasz, ale czas płynie 🤣 Ja już zaraz 6 rok z Karolkiem 🤔
Czekam (my) na foteczki!!Nie daj nam czekac za długo!!
dzięki vill!
To już 6 rok? wow. Strasznie czas leci.
rtk będzie tak jak sobie wymarzyliście - także spokojnie 🙂 do mnie doszło chyba jakieś 0,5 roku później jak dowód zmieniałam chacha
my czekaliśmy na sale prawie 2 lata no ale chcieliśmy z noclegiem dla wszystkich i w górkach to pozajmowane było...
7 lat razem, 1,5 roku po ślubie ... i jest super 🙂
a ja już jutro 😉
Sukienka wisi w pokoju. 🙂
A ja jeszcze bez daty,ale od wczorajszego wieczoru mogę sie oficjalnie dołączyć do wątku 🙂
ami_071, gratulacje! 🙂
rtk, trzymam kciuki aby wszystko poszło po waszej myśli 🙂
A w ogóle to ucichło tu strasznie.
bo tylko ja wymyśliłam sobie ślub brać na mrozie.
Wiosna/lata temat się ożywi ;-)
Oj ale za to klimatycznie. W jedym z czasopism ślubnych były piekne sesje na śniegu. 😍
No i mam problem :P Mój Mężczyzna nie chce mnie w krótkiej kiecce ... Stwierdził że bardzo chciałby mieć Panne Młoda prawie jak z katalogu :P I bardzo mnie prosi o rozwarzenie decyzji w sprawie suknii ślubnej.
Na moje pytanie w której by mnie widział przeszperał allegro- wskazał tą-:
http://allegro.pl/nowa-suknia-slubna-okazja-i1375710194.htmli jak ja do tego bolerko dobiorę 😵
Mam 173 cm wzrostu... kosmicznie ta kiecka będzie na mnei wyglądać 🙁 I gdzie ja taką znajdę w salonie aby ją przymieżyć?
Do tego taki fason to chyba na szczupłe osoby? 🙁 Pożegnam się z jedzeniem na 10 miesięcy :P
Ja napiszę tylko, że ślub rtk był prześliczny. Państwo Młodzi pięknie wyglądali i byli bardzo szczęśliwi 🙂
Jeszcze raz Gratulacje :przytul:
Właśnie, właśnie - jak tam rtk-a. Ja dziś przejeżdżałam po 11 obok urzędu i widziałam dwie karetki na kogutach włączonych 🙂
Jak rtk odeśpi i odbaluje, to może uszczknie nam co-nieco...
A wątek ucichł, bo i sezon mało ślubny. Na wiosnę/ lato odżyje.
ami - ogromne gratulacje, witamy! 🙂
rtk, juz po! Gratulacje !! 😅
To w ogole jak sie teraz plasuje sytuacja?Kto następny? 🙂
rtk czekamy na relacje!!!
NO już po 🙂 gratulacje no i czekamy na zdjęcia, wrażenia itd heh
zabeczka mi sie tam ta kieca podoba niesamowicie🙂 Cukierek do zjedzenia 😀😀 Alez mi sie gust zmienil 😎
Napisałam wiadomośc do allegrowicza wystawiającego tą kieckę - czy ma odpowiedni rozmiar, bo 4 kiecki zostały już kupione, ale póki co sza w eterze. Najwyżej obejdę się smakiem. Cena jest fajna ale może do października cos sobie innego dobiorę. 🙂
Podoba mi sie w tej sukience fakt że nie ciągnie się za mną i chociaż preferuję krótsze ta mnie urzekła.
😍
Napisałam wiadomośc do allegrowicza wystawiającego tą kieckę - czy ma odpowiedni rozmiar, bo 4 kiecki zostały już kupione, ale póki co sza w eterze. Najwyżej obejdę się smakiem. Cena jest fajna ale może do października cos sobie innego dobiorę. 🙂
Podoba mi sie w tej sukience fakt że nie ciągnie się za mną i chociaż preferuję krótsze ta mnie urzekła.
😍
jesteś pewna swego wyglądu i wagi za pół roku??
ja bez mierzenia bym nie kupiła - odradzam tez Tobie...
pochodz po salonach, poprzymierzaj... i wybierz odpowiedni dla siebie fason,
później ewentualnie kup - nawet przez net...
nie zawsze coś co nam sie podoba na zdjęciu dobrze na nas leży...
czasem coś na zdjęciu niezbyt-fajnego leży super...
dzięki za trzymanie kciuków 😉 (mąż też dziekuje 🙂 )
Udało się, karetki były 4, zrobiły straszny hałas ;-)
Oj, rtk, co tak skromnie... 😉
Aaaaaaa, a ja jadę jutro na "sukniobranie", aaaaaaaa 😀
czekam na zdjęcia 🙂 jak tylko dostane to wstawię.
Było wspaniale! Niesamowici ludzie, nie spodziwałąm się, że tyle ludzi przyjdzie, cudowne indywidualne zyczenia, piekne prezenty, dom pachnie kwiatami 💘
Fajnie być żoną 😉
Och, zazdrość. Ja sobie jeszcze poczekam 😉
Dodo zapewne masz racje i to nawet bardzo ale:
- na pól roku do 8 m-cy wsiąkam w dom na wiochę , nie bedzie mnei dla nikogo niczego, czeka mnie remont domu, brak neta, przeprowadzka 35 km dalej, do tego gospodara, zakladanie firmy - urzędy papierologia ( nie wspominając o meldunku i załatwianie spraw urzedowych związanych z preprodzadzką), operacja wzroku, próby zdawania na prawko...
Nie będę mieć pieniędzy na suknie ślubną powyże 450 zł, nie będzie czasu aby wybrac się do przymieżalni czy salonu ślubnego.... I to mnie tak naprawdę przeraża.
Nie wiem jak przetrwam rok 2011 ale tyle spraw ile trzebabędzie załatwić to podejrzewam iśc do wc czasu miec nie będę.
Miałam identyczny fason sukni na studniówce- tylko inny kolor.
Mam 173 cm wzrostu. Jesli chodzi o wagę - zamówię suknię na - teraz... a później w razie czego u krawcowej można zwęzić. jest wiązana z tyłu. Ma mnóstwo cekinów i innych bajerów gdzie można ukryć szwy.
Planuję zrzucić wagę do rozmiaru 40. Ale nie czarujmy się mam mocną budowę kości - filigranowej laleczki ze mnie nie będzie.
A suknie w razie czego można przeciez sprzedać.
Każdy mnie namawia - kup ją jest cudowna, jest dla ciebie...... 😡 i to może przez tą presję własnie czuję to że to jest ta sukienka....
rtk Gratulację :kwiatek: Czekamy na zdjęcia
maleństwo jak tylko znajdziesz tą wymarzona suknię, to pochwal się
zabeczka17 ładna ta suknia 🙂 ale to Tobie przede wszystkim ma się podobać 😉
Ja przymierzyłam 10 sukien, z czego 8 odpadły zaraz po założeniu 😉 Czyli wybierałam z dwóch. Ciężko było, bo obie mi sie bardzo podobały
Bardzo mi się podoba 🙂 do mojej karnacji koloru włosów i fryzury suknia pasowałaby idealnie. A zrzucić kg przed weselem to raczej nie będzie problemu - siłownię będę miec przez 5 miesięcy codziennie w postaci remontu domu. No i niezawodny Dukan mi tez pomoże. 😍
pięknie wyglądałaś Ola🙂
wielkie gratulacje no i teraz szczęścia i miłości na nowej drodze życia 🙂