Kącik Małolata...:D
Arroch, Wintec 500 Dressage, nowiutki. Mam go już od dwóch tygodni i na razie siedzi mi się okropnie dziwnie. Szeroko przede wszystkim, łydki uciekają mi do przodu, ciężko mi się anglezuje, ale za to mięciutko w cwiczebnym 🙂 Jest jeszcze śliskie, niewyjeżdżone, zupełnie nietrzymające, więc latam po nim jak laleczka. Euroriding Diamant mnie rozpieścił i troszku mi się dosiad popsuł 😉
oooo fajnie 🙂 aczkolwiek rozjeżdżania takiego siodła nie zazdroszczę, też myślałam kiedyś o Wintec'u ale to siodła zdecydowanie nie dla mnie, wolę skórę, mimo, że brudzi czapraki 🙄
Spędzanie wigilii z moją rodziną to koszmar. Dobrze, że już po... a teraz zmykam odsypać... do jutra :]
Dziewczyny... Dziękuję wam bardzo za wsparcie, trzymanie kciuków... Nawet nie wiecie ile to dla takiego kogoś jak ja znaczy. Szczególnie dziękuję Vanie i kucykowi za te wspaniałe rozmowy oraz daram za zdjęcie na fbl. Ale dziękuję wam wszystkim, bo wiem, że byłyście ze mną podczas tej rozmowy... Mimo wszystko, bardzo wam dziękuję. Jesteście niezastąpione i bardzo kochane. :kwiatek:
kucyk no właśnie... wyszło! Wszystko wyszło! Co prawda rozmowa z rodzicami nie była w zbyt miłej atmosferze, ale się zgodzili! 😅 Mam parę warunków, ale co tam! Ważne, że wszystko się udało! 😍 😅
Aaa, to co tak piszesz, jakby nie chcieli się zgodzić?! Super! 😅
Jakie warunki? 😀
mils ale super! cieszę sie razem z tobą! 🥂 🥂
kucyk lubię stwarzać pozory ludziom. 😀 Warunku są takie, że muszę znowu sobie zapracować na zaufanie mamy (to akurat postawiony przeze mnie dla samej siebie), chodzić dalej na lekcje skrzypiec we czwartki, grać codziennie i uczyć się słówek z angielskiego. 😎
xxflygirlxx dzięki! :kwiatek:
A wiecie co? Dowiedziałam się właśnie, że nie wiem czy dostanę tą klaczkę... Dostanę albo ją albo któregoś z nowych koni. Będę miała koni do wyboru do koloru! 😍
Mils, super, że się udało 🙂
A ja chyba z tego wszystkiego wyrosłam... Nie czuję wgl atmosfery świątecznej, nie bawi mnie ubieranie choinki, nie czekam na prezenty, na gości... Przesiedzę swoje, bo trzeba, zjem i wychodzę. Dzisiaj dostałam całą jedną czekoladę, ale od mamy jako prezent wcześniej sukienkę na 100dn wink.
Ja mam tak samo. Nic nie czuję. Nudy, nudy, nudy. Cały czas myślę o wtorkowym wyjeździe i nie mogę się doczekac 🙂 W poniedziałek zrobię generalne czyszczonko kucyka, bo i tak wygląda jak sierota z powycinaną sierścią w niektórych miejscach.
Ja już od 11 w Ełku 😅 Słuchamy w święta reagge 💘 obecnie leci
nawet mój dzisdek sie odprężył i buja się w rytm 😂
mils gratulacje ! Pewnie jesteś mega szczęśliwa 😉
Ja dostałam laptopa :kocham🙁z którego właśnie piszę) i nie miałam pojęcia , że go dostane. 💃
słodycze, torbę na laptopa , sztyblety z futerkiem i kurtkę na konie. 🙂 aa . strasznie się cieszę z tych prezentów 🙂 Mam w końcu sukienkę na sylwestra, tylko dodatki jeszcze trzeba kupić. 🙂Objadłam się tak, że pękam 🤣 I jak na razie jest świetnie 😀
mils, gratulacje! : DDDD
😅
idziosława no jasne, że tak! Wariuję już! 😜 Jeśli wszystko pójdzie gładko, to przenoszę się tam w ferie. 🙂
Florcik mmm... Laptop to takie moje małe marzonko... 😀 Chociaż nie, nie będę grzeszyć. 😁
naciol i Jasnowata dziękuję. :kwiatek:
a ja dostałam Czas Honoru na DVD, I i II serię, aaa 😍 Gdyby nie to, że DVD mam tylko na laptopie z pracy taty, to bym siedziała i oglądała, oglądała... 💘
breakaway ja w tym roku też kompletnie nie czuję tej atmosfery. Może to dlatego, że pogoda jest jaka jest, wilgoć, roztopy, śniegu już prawie nie ma.
mils Gratuluję, czyżby dzierżawa? 😀
Lenna PW poleciało. 😉
break ja świąt nie czuję w tym roku wcale. Ale faktem jest, że reklama CocaColi jest i Kevin też dzisiaj będzie. 😁
Mils , gratulacje . 😅
Ale potwornie mi się nudzi ... 😵
Ja dostałem 3 pary bryczesów , 120 zł i jutro mam jeszcze coś dostać ...
Co do świąt - masakra . 🤔wirek:
Oglądacie dzisiaj Kevina/ ja obowiązkowo 🏇
Ja kiedyś uwielbiałem Kevina . 😍 Ale mi się znudził .
ja dostałam 2 książki, słuchawki, perfumy, kalendarz, jakieś ciuchy, kasa. podobno mój główny prezent, który szedł z USA, zatrzymali na granicy... rodzice wspominali coś o czytniku ebooków 👀
pamiętacie jak na fb mówiłam, że moim największym marzeniem jest mieć brata bliźniaka? no i w Wigilię mnie olśniło, że przecież mam brata, starszego o 15 dni. co z tego, że stryjecznego, nawet podobni jesteśmy. i niech ktoś spróbuje zaprzeczyć, że impossible is nothing i że Święta są magiczne 😁
mam też nowe postanowienie noworoczne: sprzątać częściej w stajni. znalazłam wczoraj w siodlarni martwego jeża 😵
Ja dostałam kantarek z ogrooomnym futrem na nachrapniku i potylicy, wodze daw maga 😍 , paletkę pod siodło, pościel z końmi, portfel z konikiem nici w którym się po prostu zakochałam 😍 , słownik francusko-polski, książkę "ujeżdżenie naturalnie!" karen rohlf i kaskę, no i czekoladę 💘
Chociaż w sumie wolałabym kucyka mojego... 🤣 🤣
Ja wgl nie czułam atmosfery świąt :/ może to dlatego że się wyprowadziłyśmy i byłyśmy na święta u babci? nie wiem, kolacja trwała jakąś godzinę, a całość... hmm 2? więc totalnie nie jak zwykle, zwykle balanga do 24 była na pasterkę i o 3-4 w domu 😁
A w te święta to tak... nawet na pasterkę nie polazłam.. chciałam do kucyka, ale oczywiście spotkałam się z kategorycznym NIE 🙄
Choinka jest, prezenty były, rodzina powiedzmy że też... a tu tak nie świątecznie...
Ale prezenty fajniefajnie 😎
niemiłek hmm... jeż, miła niespodzianka ! 🤣
idziosława, bardzo bym się cieszyła gdyby był żywy 😂
Oj tam żywy, żywe są nudne 🤣
przez pół godziny rozkminiałam co to było, bo się zwinął w kulkę i nie było widać nic oprócz kolców 😁
A jak go... wyeksmitowałaś ?
naciol obowiązkowo. 😅
Ja dostałam lustrzankę cyfrową, 200 zł, Mp4, słodycze, kolejną piżamę od babci 😵
O której Kevin ? 😀
Ja dostałam Czaprak Eskadrona, komplet (owijki pad derka) Jarpola, kasę, słodycze, bransoletkę i jeszcze jutro od brata cos będzie 😅
nightmare, Kevin trwa od 10 min! ;p
o nie! Cóż za przeoczenie, lece włączyć telewizor! 😀