Caira, ślij ^^ Mi latają same jabłka... Ja dzisiaj siedze ile chce z siora na kompie wiec otworze za 2godz okienko kalendarza, i posle reny ^^ EDIT Caira, Na jakie konto piramide? ^^ EDIT 2 patrzcie jacy idioci KLIK już 100zł na mgłę wydali...
[quote author=xxagaxx link=topic=1802.msg821783#msg821783 date=1293225987] [quote author=xxflygirlxx link=topic=1802.msg821778#msg821778 date=1293225821] No, ja też za 2 godziny juz będę słała reny. 😎
a im wcześniej tym lepiej?? [/quote]
Myślę, że to nie ma znaczenia. [/quote] Też tak sądze
Mam już 3 lepsze 😉 Tylko nie mam za co ich BLUPować, a tak jak za źrebaka dostanę 2-3 passy to mam na klepsydrę i ewentualnie Objęcia 😀 I kolejne się tworzą. Zresztą niech ludzie dostają lepsze konie, niech elita się ciut osłabi.
Ja już u jednego zrobiłam, teraz mam drugiego, ale punktów dorastania nie mam. Tak to już bym miała zadanie zrobione. 🤔 Muszę czekać do jutra niestety.
mi się wydaje, że czas wysłania renów ma znaczenie, bo wysłanie po kazdą rzecz wiąze się z czasem czekania na nią. a im szybciej wrócą, tym szybciej bedzie je można wysłac po coś nowego. 🙂