produkty ANKY

Livia, kup, jest zjawiskowy 🙂
Livia Kupuj kolor jest cudny 🙂 Nie jest oczojebny
Mam jeszcze Grassa  😍 ( zdjęcia nie z moim Grassem ) ale niedawno kupiłam od Livi i koń super w nim wygląda

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
20 grudnia 2010 18:36
Łaaa ! Kasia kogo to ja tu widzę ^^ - ROZDZYNEK XDD
sorki za  🚫

no i fajnie w grassie  😜

edit: literówka
Livia   ...z innego świata
20 grudnia 2010 18:44
Niedobre Wy!  🤬
Przez was będę teraz na gwałt szukać funduszy, bo budżet już trzeszczy 😉 Ale jesli dostanę jutro premię (trzymajcie kciuki) to poszaleję i kupię wszystko, co sobie życzyłam 😉
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
20 grudnia 2010 19:07
Livia kupuj kupuj  😎
Widziałam ostatnio Sangrię w sklepie i nie wywarła na mnie wrażenia  😉 ale widzę, że na koniu prezentuje się fajnie.

W pomieszczeniu jest jak Cordinal ... A na koniu ahhh pięknie  😍
Do mnie dziś przemówił hazel.  😍 Tylko zdjęcia na koniu nie umiem poszukać.
Mam Ktoś? Będę wdzięczna.  :kwiatek:
Hej, ja nowa więc BŁAGAM o litość jeśli ktoś już się o to pytał  🙇 .
No więc poszukuję fioletowego ujeżdżeniowego padu ANKY... Nie ma w pasi koniku, ani GNL, ani Mustang, ani OKSER... HELP ! 😕
Jak było już takie pytanie to SORRY i  🙇 o linka ;]
edit''

chodzi mi o takie cacko http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/27 .  💘
+ poszukuje także czaparaka ESKADRON NICI DR w kolorze PLUM...  😁
a to tak jakby ktoś chciał, tym razem srokate kucykowe Olimpia Blue  😜  . Przepraszam za beznadziejne zdjęcie ale nie byłam przygotowana na sesje dla volcisza  😁
SrokateSzczęście, oczywiście że nie nie ma bo to bardzo stary pad, to czego oczekujesz? Śledź ogłoszenia i allegro i tyle.
SrokateSzczęście Tak jak Burza powiedziała czekaj na jakies ogłoszenie 😉 Tak jak ja szukam owijek Grassa i Banany i czekam na ogłoszenia 🙁

Euphorycznie Oj Hazel jest BOSKI  😍 😍 😍 😍 Ale też nie wiem jak wygląda na koniu 🙁
wiecie może kiedy można się spodziewać nowej kolekcji ANKY w sklepach?
bardzo ciekawa jestem kolorków  😎
vissenna   Turecki niewolnik
24 grudnia 2010 20:15
siwek na pewno po wiosennej spodze.
Z przecieków wiem, że będzie jakiś oczojebny żółty, więc coś idealnego dla kasztanów 🙂
vissenna mam tylko nadzieję, że ochraniaczy pod kolor w koniku nie będzie, bo skończę z następnym padem  🤣
24 grudnia 2010 20:59
Euphorycznie u nas zawsze się coś znajdzie. Ja jestem na etapie leczenia się z owijek do choco 😀
Wszystko przez to, że wymieniam czapraki na pady. Sama nie wiem czy czekać na nową kolekcję czy coś ze standardu sobie wybrać, chcę mieć coś w brązie do ochraniaczy  😎 A czekolada jednak do nich za ciemna, dlatego hazel mi do głowy przyszedł.
24 grudnia 2010 21:03
Hazel będzie ginął na jasnym kasztanie. To już lepiej by wyglądał marone z nowej kolekcji eskadrona bo ma kontrastową lamówkę 🙂
Czyli zostaje nam czekolada, a ugryzę się chyba jak w nowej kolekcji wyjdzie jakieś cuś w brązie...  😵
modlę się o jakieś oczojebne granaty i fiolety lub coś w tym stylu. 😜 tyle że oczojebna żółć chyba do srokacza nie pasuje  🤣 hehe. Ja ostatnio wypatrzyłam gdzieś kantar ANKY Purple  😍 . ahh. Przymierzam się do kupna  😁 . A co wy kupujecie swoim zwierzakom ? (żeby nie było  🚫 to napisze tak : co kupujecie z ANKY swoim zwierzakom 😉).
24 grudnia 2010 21:27
Srokate Szczęście, cały ten wątek jest o tym, co kupujemy albo co chcemy kupić  😵
Anderia   Całe życie gniade
24 grudnia 2010 21:30
Aaa, visenna nie mów mi o marone! Chcę się z niego wyleczyć no ale chyba bym musiała usunąć konto na volcie  😁 skończy się pewnie na tym oto czapraku leżącym w szafie :P
Srokate Szczęście, cały ten wątek jest o tym, co kupujemy albo co chcemy kupić  😵

jezu sry przez te święta jakaś rozkojarzona jestem  🤔  . chodzi mi o święta. czy na święta kupujecie coś z anky ?  😉
25 grudnia 2010 09:23
Jak zawsze, szmaty kupujemy. Mnie się wreszcie udało dorwać Wasabi 😀 (niestety poprzednia transakcja z Wasabi do skutku nie doszła i polowałam aż do teraz 😉)
majeczka   Galopem przez życie!
25 grudnia 2010 09:37
Ja też mam Wasabi wreszcie  😅
majeczka, gdzie dorwałaś  😉 ?
majeczka, pad jak pad ale jak Lion pięknie ogolony! 😀 laleczka!
na dodatek z autografem 😁
majeczka   Galopem przez życie!
25 grudnia 2010 12:45
Burza, dziękuję  :kwiatek:, zainwestowałam w maszynkę bo stwierdziłam że bardziej mi się opłaca golić samemu przy tej ilości i Liona ogoliłam ale Nestor zwiał spod maszynki a arab nie zarósł... i taka to z nimi robota
croopie, ano lans na podwórku robimy  😁
Nirv od niezastąpionej Precelkowej :kwiatek:
25 grudnia 2010 12:51
majeczka, super, fajnie ze Ci się udalo z Wasabi  :kwiatek:

Ten kolor fajnie wam pasuje. Mam nadzieję, że na karym też będzie dobrze wyglądać 🙂

Tak btw ma ktoś pad Paprika? Ciekawa jestem odcienia tej czerwieni... 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się