Kącik Małolata...:D

Wesołych świąt !!! Trzymam kciuki , mils
mils   ig: milen.ju
24 grudnia 2010 13:43
Dziękuję wam wszystkim - mam cichą, lecz ogromną nadzieję, że wszystko się uda... 👀 Największa przeszkoda to, oczywiście, rodzice, więc muszę wymyślić dobre argumenty... :jogin:
No to ja też się dołączam do życzeń i trzymam kciuki za mils 😉

I pijemy za 200 stronę! Ale szybko zleciało  😀
Przy naszym tempie jakoś mnie to nie dziwi...  🥂
mils, również trzymam kciuki :kwiatek: i koniecznie daj znać jak się sprawa skończy 🙂

Wszystkiego najlepszego, Małolaty 😀
24 grudnia 2010 14:21
fin oczywiście, że zdam relację. 😉 Zasypię nasz wątek albo szaleńczym napadem radości lub szaleńczym napadem złości i przykrości. 😀 Mam nadzieję, że to pierwsze... 👀
Odchodząc od spraw stresujących... O której macie Wigilię?
O 17 u mnie zaczynają się schodzić ludzie. Nie wiem kto wymyślił, żeby Wigilia była u nas. -.-
aaa!! nie wiem jak tato to zrobił, ale odzyskał wszystkie moje dokumenty z tego dysku  😅
u mnie też o 17 i równieżn się zastanawiam kto wymyślił żeby była u nas  🤔wirek:

Wszystkiego najlepszego !! i następnych 200 stron naszego wątku  🥂
24 grudnia 2010 14:44
xxflygirlxx u mnie o 17.30 i jest u babci. W sumie to wolałabym, żeby była u mnie, bo mogłabym uciec do swojego pokoju, wejść na kompa i włączyć jakąś grę dla dzieci i miałabym święty spokój. Poza tym byłoby dużo miejsca, a tak? Będzie ścisk, a ja będę musiała bawić się z kuzynami w lekarza. 😁
Ja bym chciała u babci. Zawsze tak było, to było jakby rodzinną tradycją. A nagle jest u nas. To niszczy jakąś część tego świątecznego nastroju. I jestem pewna, że to moja mama wymyśliła.  😤
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
24 grudnia 2010 15:20
Dziewczyny Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 😅
Nie naprodukować dużo, bo wyjeżdżam 😁

Dobiliśmy do 200 strony  :winko:
xxflygirlxx dokładnie ! zawsze była u babci. Teraz, jak jest u nas nie ma już nastroju itd. Ale może dla tego w tym roku jest u nas, że umarł dziadek - mąż babci i rodzice nie chcieli jej za bardzo obarczać ?
daram pewnie racja, to w sumie jakieś wytłumaczenie, u mnie nie ma żadnego. No ale cóż, lecę dziewczyny się ubrać, bo zaraz przyłażą. Niech jak najszybciej przyjdą, zjedzą i będzie można rozpakowywać prezenty.  😁
Wesołych i Szczęśliwych Małolaty!

Załapałam się na 200 stronę  🏇
No, przyszli w końcu. Żegnam Was na razie małolaty.  🏇
Życzę wam wszystkim wesołych Świąt ! 🙂
U mnie wigilia o 20 , a moja mama chcę żebym poszedł na pasterkę o północy  🤔wirek:
Ha ! Ja chyba też na 200 się załapię . 😁
u mnie już po wigilii. nie lubię świąt. dobrze, że chociaż od szkoły wolne.

no już małolaty chwalić się prezentami  😀 u mnie w tym roku niestety nic.
Ja dostałam 100 zł i bransoletkę Charmz, może wrzucę zdjęcie... Bransoletki, nie stówy  🤣
Ja dostałam:
- doniczkę ręcznie robiona z Playboyem
- kasę
- czekoladę taką dobrą <3
- druga czekoladę, też dobrą. 😀

Ale jeszcze jutro będą prezenty.  😁
a ja nadal czekam na ojca i ciocię, aż wrócą z pracy ... jestem głooodna 😀
bumbum nic?? Jak to nic?
Ja dostałam wymarzonego laptopa  😍 i pare dupereli :P
czekolady jedynie  😉 xD mam własnego konia więc jest to duży wydatek.. 😉 może na urodziny sobie odbije.. albo bierzmowanie  😀iabeł:
Dostałam od siostry DVD z koncertu Stinga w Berlinie i debiutancką płytę Coco, córki Stinga. Od rodziców dostałam zestaw kryminałów Camilli Lackberg, 13 odcinków ekranizacji kryminałów Mankella o Wallnaderze, książkę o gwiazdach kina i o ubierniu się z uśmiechem (cokolwiek to znaczy) 😀
No i oczywiście dostałam dużo białych czekolad 😜

Jestem szczęśliwa, bo wszystkie prezenty trafione i wyczekane 😜
jak już się tak chwalicie to ja: (przynajmniej bd mieć to gdzieś spisane haha)
wieżę (w końcu mam swoją! 😀)
pendrive - pingwinek
słodycze
ciuchyyyy tzn getryx2, rajstopy, rekawiczkix2, spodnie, sweter-tunika . 🙂
kasa
kosmetyki: lakier do włosów 😀 tusz do rzęs, antyperspirant
no i zapomniałabym o cudnych kolczykach . zwykłe srebrne wkrętki, ale urzekły mnie

ogólnie jestem zadowolona . 😀
Ja, oczywiście, ochraniacze z Veredusa 😀 podobnie jak idziosława branzoletkę z Charms, co uważam za nietrafiony prezent, bo nie noszę biżuterii... DVD z koncertem Led Zeppelin, Incepcję, książkę jak rysować konie, po angielsku  😂 dużooo slodyczy i kasę, na nowego Eskadrona  😁

Arroch, pochwal się jakiego Eskadrona wybierzesz :kwiatek: jak ja dawno nie dostałam końskich prezentów  🤣

fin
jasne, że się pochwalę, ale jeszcze nawet twój - mój Lind nie miał premiery, bo mi go szkoda założyć na brudnego i zarośniętego zimową sierścią konia  😁
Dawno mnie tu nie było, potem to wszystko postaram się nadrobić, bo zaraz lecę. W każdym razie, WESOŁYCH ŚWIĄT! 😉
aaa, to miało być pw! 🙁

ale żeby nie paćkać... u mnie bardzo skromnie. i dobrze. kolacja w malutkim gronie, bardzo wesoło... jednak chciałabym już, żeby zaczął się nowy, zajebisty rok, tego mam już trochę dość.

Arroch, Mothership?  😁 dostałam pod choinkę chyba 2 lata temu, świetna sprawa, a druga płyta to najlepszy zbiór zeppelinowych perełek  😜. dvd z koncertów też fajnie zrobione.

edit: bo... to miało być pw, to wcześniej 🙁
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
24 grudnia 2010 20:49
U mnie wreszcie koniec wigilii pff! 😉 Prezenty były, dostałam płytkę koszulkę troszkę kasiurki i kantarek 🤣 Teraz jeszcze pasterka i dwa dni leniuchowania u dziadków 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się