Ojej, to będzie można sobie wybrać, co się chce?! Myślałam, że oni będą zaokrąglać "w dół" i w zależności od tego, ile masz, to dostajesz...
wątek zamknięty
Ojej, to będzie można sobie wybrać, co się chce?! Myślałam, że oni będą zaokrąglać "w dół" i w zależności od tego, ile masz, to dostajesz...
No ale np. za 100 reniferów masz i Kamień, i siodło posejdona 😉
wątek zamknięty
Fuck! Mam 199 reniferów i już raczej więcej mieć nie będę... Fajnie. :/
Edit: Aaaa! Udało mi się wyhodować jednorożca, ale się cieszę. 😀
wątek zamknięty
Na Lutyzana trzeba już 180 😅 Ale chyba tyle mieć nawet nie będę ...
Ej ale chyba coś nie tak siodło posejdona za 100 , a zestaw za 60 🤔 Chyba coś się im źle napisało i brakuje 1 na przodzie ...
Caira weź wypożycz mi jednorożca na pare dni dam ci darmowo konika morskego i trochę equus 😁
wątek zamknięty
Pacia, nie pożyczam jednorożców. No chyba, że za coś ekstra. 😁
wątek zamknięty
Mam na wymianę:
Złote Ostrogi x3
Czarna Orchidea x2
Konik Morski x1
Strzała Artemidy x2
Chmurka x1
Lira Apolla x1
Laury Dafne x1
Lonża Boreasza x1
wątek zamknięty
jak ja bym chciała lustiano! byłam grzeczna w tym roku 😵 ale nie dozbieram 🙁 musieliby dać dzisiaj trochę tych reniferów 😁
wątek zamknięty
Może jutro w kalendarzu bd z 20-30? xd
Ja tam chce Mgłę 👿 Snow nie bo źrebaka nie dostane wtedy 👿 Byłem grzeczny w tym roku! ( o kurde zapomniałem się wyspowiadać! Nie dadzą mi 🙁 )
wątek zamknięty
A może jutro dołożą duużo renów i ten kto miał wszystkie z kalendarza zdobędzie lusitana ? Wtedy już nie będzie taki fajny .. ;]
A tak wg to za 100 renów jest Poseidon's Saddle , a za 60 Poseidon's Pack ..
wątek zamknięty
EwuśCa, Ta widziałem, chyba miało być 160 xd
Mam 2Kupony co kupić?? :*
wątek zamknięty
Shaver, możesz kupić mojego konia. 😀
wątek zamknięty
Człowieki ! Skąd Wy macie tyle renirerów??? 🤔
Z rogów??? Ja otwieram jak idiotka każdego dnia okienko w kalendarzu i co ? póki co - 44 renifery ! A mam taką chrapkę na Lusitano ! Ahhh.... 😕
Uciekam robić sałatkę jarzynową... Wesołych Świąt ! 🙂
wątek zamknięty
Mam 1 pkt karmy 😕 ale już 26 dzień... dobije se jeszcze 4 kupony i 4dni i bd miał 3 😁
EDIT: Konec klątwy ogierków. Teraz mi idzie raz klaczka raz ogr
NEW OGIER ( pokrycie paci )NEW KLACZKA ^^
Howrse nas lubi - [url=
http://www.howrse.pl/jeu/news?id=20#20]ŻYCZENIA[/url] ^^
wątek zamknięty
ostatnie dwa dni bylo w kalendarzu 10 i 20 licze dzisiaj na 30. wtedy sie uda miec lustiano! pierwszy raz coś sensownego w tej grze bym zdobyła 😉
wątek zamknięty
[move]Sposób na 1.20PG nie działa na Andaluzy! 👿 Jutro sprawdzę na hanowerze! 👿 Jak nie pójdzie to on -> 🏇 utnie wam głowy 😁[/move]
Caira, Zostaw mi
[shadow=red,left]GO ^^[/shadow] bo mi sie podoba a 3 karmy bd mial za okolo 10 dni xd
wątek zamknięty
Takkk... Mam 205 renów 🏇 Tylko że teraz lusitano jest od 180 :/
wątek zamknięty
[move]Daj 20 👀 😁 Brakuje mi 19 do lusiatana, ale ja chce mugłe![/move]
wątek zamknięty
Florcik, Umiejętności super, PG mnie dobiło ale jest dobrze ^^
wątek zamknięty
[s]Ja mam 149 renów 😵
Caira jaką rzecz uważasz za coś super mogę dać ci coś z cr , equus i dobrego konia 😉
[/s] Żal znowu z konta brata pisze... Pacia
wątek zamknięty
To trzeba się było bracie wylogować ❗ Ile razy ci mam powtarzać 😵
Caira co uwarzasz za coś ekstra ❓ 😉 No bo nie wiem coś z CR + koń + equss Czy coś innego ?? 👀
wątek zamknięty
Dobry pomysł z tymi punktami dorastania, Chyba też sie na to skuszę. Bo jakby nie patrzeć to najbardziej punktuje w przyszłości. 😉
wątek zamknięty
xxflygirlxx, A z lewych kont można jeszcze dobrać potem przedmiot 😉 . Założę się, że 2/3 graczy tak robi 😉
wątek zamknięty
Szkoda, że ja na drugim mam tak mało reniferów. 😁 Ciekawe na co mi starczy.
wątek zamknięty
kurcze ja to ta mgłę bym chciała , zestaw posejdona i punkty ;p
wątek zamknięty
Pożyczy ktoś pkt. dorastania ? zaraz oddam z 2 konta. : ) Na florcik poproszę .🙂
wątek zamknięty
Dziękuję :kwiatek: przyjmij zapro to ci odeślę. 🙂
wątek zamknięty
no super, ja mam 169renów +6 za zawody dzisiaj i jutro bedzie 175 i mogę sobie pomarzyć o nowej rasie... ;/
wątek zamknięty