Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

Sierra, Super! A jednak jak się chce, to wszystko można 😀 Pamiętam, jak opisywałaś, że się wspólne skoki nie kleją, że ciężko i ogólnie mało aspektów pozytywnych, a teraz proszę- progres na całej linii. Gratulacje takiej dobrej pracy 🙂
[a zdjęcia ze skoków, to gdzie? 😉 ]

darolga No to ja czekam na taką sesję z siodła :P I dziękuję, wygląda na to, że to już nie młodzik, a kawaler🙂
wątek zamknięty
Sankaritarina, mam jakieś dwa-trzy zdjęcia z października, bo potem koń był roztrenowany i dopiero wraca do roboty 😉 Jeśli tylko jesteś ciekawa, to jak wrócę z pracy, to coś tam poszukam i wrzucę  :kwiatek:
wątek zamknięty
maliniaq   Just do your job.
23 grudnia 2010 16:11
Kilka zdjęć z czasów, jak jeszcze śnieg przypominał śnieg:

Skromnie witamy wszystkich rekreantów  😉
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
23 grudnia 2010 16:15
maliniaq, faaajny 🙂
wątek zamknięty
Oficjalnie laseczki- Wesołych Świąt!!
wątek zamknięty
Burza Piorek to coś nie dorabia w orszaku św. Mikołaja ? Albo chociaż grał w Rudolfie  ? Świetny jest  😀
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
23 grudnia 2010 17:36
Burza, nie wiem czemu, ale tutaj bardziej mnie te zyczenia ciesza nic na fb  😜
dzieki  :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza jeeej dziękujemy! A Piorek- renifer całkiem nieźle spełnia swoją rolę 😁

To jeszcze nasze pewnie ostatnie śniegofotki w tym roku, bo po świętach Arek ma wolne na tydzień 😉
Dzisiejsze wożenie dupy, szalony Argos i pańcia-przeszkadzacz:

Wariat 🤣

I na koniec chciała bym życzyć wraz z Argosem wszystkim voltowiczom wesołych świąt, dużo szczęścia i oczywiście radości z kopytnych!!! :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza - Piorunowi do "twarzy" w tych rogach  😁

dziękuję  :kwiatek:

...ja również życzę Wam wszystkiego najlepszego,
dużo szczęścia, pogody ducha, uśmiechu,
wielu sukcesów w życiu osobistym i zawodowym,
pociechy z koników oraz tego wszystkiego czego pragniecie
i o czym marzycie...

Wesołych Świąt  :kwiatek:
wątek zamknięty
A ja Wam życzę, żeby przyszły rok był lepszy pod każdym względem od tego, zdrowia dla waszych koni i pociechy z nich, silnej więzi i żebyście nigdy nie straciły zadowolenia z jazdy i kontaktów z końmi. Wesołych świąt.  :kwiatek:
wątek zamknięty
equi.dream, raz w roku ma fuchę 😁

kujka, no niech Ci będzie 😉

polonez, wzajemniee!

xxflygirlxx, 🙂 🙂
wątek zamknięty
Atamanka, twój zwierz z każdą nową serią zdjęć wygląda coraz lepiej i lepiej! Nie mogę uwierzyć, że tak bardzo się zmieniliście🙂 SUPER!!

I również życzę wszystkim wesołych, spokojnych świąt i wszystkiego dobrego w nowym roku!
wątek zamknięty
My z Reszką również życzymy Wam Wesołych Świąt, spełnienia marzeń i tych jeździeckichi wszystkich innych, przede wszystkim zdrowia, safysfakcji i wszystkiego co najlesze!

a przy okazji kilka zdjęć

i przy okazji kilka treningowo-halowych za czym idzie niestety halowa jakość:

wątek zamknięty
Dzionka chyba tylko wygląda 😁 A tak na serio to bywa i lepiej i gorzej, choć patrząc z perspektywy czasu to rzeczywiście nastąpiła spora zmiana. Co do jego wyglądu to na razie tylko brzuch rośnie 😉
wątek zamknięty
Jak tu się świątecznie zrobiło  😉
To ja się powtórzę z innego wątku bo większość pewnie tam nie zagląda.
Wraz z Rudą i Arką życzymy wszystkim Re-voltowiczom i Voltopirom  fantastycznych, mroźnych Świąt Bożego Narodzenia, prawdziwej zimy za oknem i ciepła rodzinnego, niepowtarzalnych wzruszeń i zaskakujących prezentów, a Nowym Roku wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności  :kwiatek:

wątek zamknięty
Zupka   bo jesteś TY :)
24 grudnia 2010 07:50
My z Fuksiasta również chciałybyśmy złożyć życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia aby były wesołe, spokojne i spędzone w gronie najbliżyszch. I zyczymy jeszcze aby o 24.00 zgodnie z tradycją wszystkie re-voltowe konisie przemówiły ludzkim głosem wychwalając swoich włascicieli hahhaa. A Nowy Rok zeby był poprostu lepszy od tego który się konczy 🙂

pozdrawiamy cieplutko Zupka i Fuksja
wątek zamknięty
Uwielbiam KR w Wigilię, jak wszyscy składają życzenia 😜 to jest piękne 😁 😜
wątek zamknięty
Wesołych Świąt życzy Hypnotize i Pinocchio 🙂  😁
wątek zamknięty
hihihi piękne kartki 🙂 Hipnotize, jak modnie, bo asymetrycznie 🙂 Ja też życzę wszystkich samych radosnych chwil, kłopotów tylko tyle, ile trzeba by docenić to, co dobre 🙂 I życzę Wam samych pochwał od Waszych koni w noc wigilijną 🙂
(ja dziś jadę z końską sałatką świąteczną w nocy do stajni, jak zwykle).
wątek zamknięty
ash   Sukces jest koloru blond....
24 grudnia 2010 09:37
Najlepszego dla Wszystkich!!!
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
24 grudnia 2010 09:47
Po raz pierwszy w tym składzie Raven & Dragon składają ciepłe życzenia!!! 🙂
[img]http://i657.photobucket.com/albums/uu297/GosikaM/mik.jpg?t=1293183913[/img]
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
24 grudnia 2010 09:58
Ja też mam coś!
(Mam nadzieję, że Burza się nie obrazi, bo jestem wstrętnym kradziejem)
wątek zamknięty
Kochani!

[color=red][b]Wesołych Świąt dla Was, waszych rodzin, oraz zwierząt wszelkakich!

Łosi, Smoków, Osiełów, Gilów, a także dla Mistrzów, Czempionów, Szampionów małych i dużych.
Wszelakich Błyskawic, Gromów, Piorunów, dla Skwarek, Sarek, Legend, Duchów i Duszków!
Dzionków, Poranków ale i koni jak noc czarnych!
Dla wszystkich Ogrów, Wałków, kobył humorzastych bardziej i mniej.
Bohunów, Atamanów, Kozaków i innych urwisów!

Po prostu dla wszystkich! 🙂

[b]I żeby Mikołaj i w tym roku dał radę, bo jak nie... 😉

Pozdrawiamy, Asia i Czardasz
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Raven, widzę,że u was zamiana ról! U nas to ja jestem Mikołajem 😁

Hypnotize, piękna kartka! 😀

arivle, no co ty 😀 jaki nos na kantarze 😀

Sierra,  😜
wątek zamknięty
[center] również Życzę wszystkim Revoltowiczom Wesołych Świąt!

Samych sukcesów, powodzenia, szczęścia i pomyślności tym startującym na czworobokach oraz parkurach, a także wszystkim rekreantom, tym ambitnym i spacerowiczom, właścicielom własnych stajni cierpliwości, dobrych i sprawdzonych pracowników, pracownikom dobrych właścicieli, pensjonariuszom sumiennych i wspaniałych pensjonatów, właścicielom pensjonatów miłych i wyrozumiałych pensjonariuszy, hodowcom udanych źrebiąt, rolnikom udanych zbiorów, wszystkim ludziom cierpliwości, spokoju i pogody ducha, a wszystkim kopytnym [i niekopytnym, a stajennym😉] zdrowia!

[/center]
[right]Ala i Pallas 🙂
[/right]

[a ja zaraz idę konia wypucować na błysk  😍 ]
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
24 grudnia 2010 11:15
Sierra, CZAD CZAD CZAD!!  😜

Atamanka, arivle, Raven, ash, Hypnotize, Zupka, baffinka, Magdzior, Dzionka, xxflygirlxx, polonez, Sankaritarina, Gil i ja pieknie dziekujemy za kartki i zyczenia  :kwiatek:

zyczen Sierry juz nikt nie pobije ale ja tez zrobilam kartke:

Wesolych Swiat Rekreanty, przez te wszystkie lata tyle sie nas tu przewinelo, ze nie sposob nas wyszystkich wymienic, jeszcze tylko tydzien i bedzie KR cz. IV na nowym forum 🙂
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
24 grudnia 2010 11:20
Sierra, szał!  😜
Kujka, kartka też niczego sobie 🙂
Sanktaritarina, Reven, Ash, Hypno, Burza, Sierra, Kujka, wszystkie życzenia cudowne. Dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
ash   Sukces jest koloru blond....
24 grudnia 2010 11:21
kujka, rewelacja!!!!! Zrobiłaś wystrzałową kartkę!!!  👍 👍
Uwielbiam Święta, życzenia i wszystkie kartki cudowne! Wydrukowałam i zabieram do domu🙂🙂🙂
WESOŁYCH ŚWIĄT RAZ JESZCZE!! a teraz uciekam do karuska!!!!
wątek zamknięty
ja niestety bez kartki, ale z calego serca zycze wszystkim Rekreantom (no, Sportowcom i SZportowcom rowniez 😉) wszelkich szczesliwosci malych i duzych w te Swieta  💃

Sierra - wygralas konkurs na najciekawsze zyczenia - niezle sie usmialam :P  👍
wątek zamknięty
baffinka, Zupka, Hypnotize, ash, Raven, arivle, Sierra, kujka, Sankaritarina, Angeel baaardzo, bardzo dziękujemy wszystkim za życzenia i piękne kartki :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
kujka oby się te życzenia spełniły, oby!!! Kartka świetna, wiedziałam, że Gil się dobrze spisze jako renifer 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.