Bay oddawaj ! I to już ! 😁
wątek zamknięty
Suuper ;] A przedmioty z CR od Cb czy już z nią kupiłaś ?
wątek zamknięty
[quote author=zaćjesz link=topic=1802.msg819316#msg819316 date=1293042274]
Jak moge mu zwiekszyc BLUPA? Musze konczyc wszystkie treningi? 😡
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=95959[/quote]
Już wytrenowany, ale na przyszłość - do blupa potrzebne są tylko 3 główne umiejętności. W jego przypadku skoki (90.00 w tabelce geny), ujeżdżenie, prędkość. Świetny koń do blupowania, bo wystarcza mu jeden rodzaj jazd i jeden rodzaj zawodów do pogrubienia cech.
wątek zamknięty
Strzelam focha , niedobra Tyy . 😁
wątek zamknięty
Potrzebuję różdżki płodności 🏇
Mam do zaoferowania:
Złote ostrogi x3
Czarna orchidea x2
Puszka Pandory x1
Lira Apolla x2
Laury Dafne x1
Strzała Artemidy x1
Konik morski x2
wątek zamknięty
Potrzebuję różdżki płodności 🏇
ja też!!! 🍴
wątek zamknięty
deidre wstawiała parę stron temu program specjalny, ale też powiedziała, że owy program na polskim nie działa. Ale wiem, że chyba xxaga? Caira? ukończyły to zadanie.
Tak, ukończyłam. Najprostszym sposobem jest dawanie źrebakowi czarnej orchidei jak ma poniżej 20 % energii. Wtedy można bez problemu ukończyć zadanie, ale potrzeba duuużo CO.
Jeśli ktoś ma, to nadal potrzebuję czarnych orchidei 🙂 Mam na wymianę:
- konika morskiego
- laury dafne
- złote ostrogi(za 2 orchidee)
- lire apolla
- chmurkę
- punkty dorastania(mogę dać 2 🙂 )
Mam CO, chętnie wymienię się za chmurkę.
wątek zamknięty
EwuśCa 😁 bo trzeba polować! Zostały mi 2 passy, i sobie myślę - a zobaczę, co bym mogła za to dorwać. Jak zobaczyłam tą kobyłę to tylko pomyślałam - kij, nowa hodowla, muszę ją mieć 😀 No i kliknęłam Buy 😉
wątek zamknięty
Poncioch dałaś link do Snowa. A to nie jest 'fajny koń ruski'. 🙂 Snowy były przez parę dni w rogach obfitości - i trafiali na nie zarówno polscy, jak i ruscy gracze. 🙂 Co nie zmienia, że najlepsze konie są ich. 😤 Wszystkie z PG prawie 400 (może już nawet jakieś z 400?) i gwiazdką są ich, a tak jak mówicie - nie udostępniają stanówek... 🙄
Fakt, dałam link do pierwszego z brzegu od jakiejś Rosjanki, ale wiemy, o co chodzi. 🙄 I tak się zastanawiam ile kasy oni wydają na kupony?
wątek zamknięty
Kto mógłby mojego konia przygarnąć do dobrego ośrodka? Hanower z GP 356.91, obiecuję go dobrze wytrenować. 😉
wątek zamknięty
Mam arabkę z GP 355.55, którą wyhodowałam od swojej wyblupowanej klaczy, urodzoną 6 grudnia. Chciałam dzisiaj pokryć jej siostrę i nie znalazłam żadnego ciekawego ogiera. Jedynie takie z GP ok. 356, a to dla mnie mało. Ma ktoś dobrego, czystego araba, blup 100? Albo będzie miał po świętach?
wątek zamknięty
Mam prośbę. Mógłby mi ktoś wysłać jabłko? (Mam takie zadanie: Zdobądź jabłko od przyjaciela )
wątek zamknięty
Chyba też zacznę z tego korzystać.
xxagaxx przybądź! 🙇
a o co chodzi?? 😀😀
wątek zamknięty
Kto mnie poratuje punktem dorastania? :kwiatek:
wątek zamknięty
Husaria, dziękuję. :kwiatek:
Jeżeli ktoś jeszcze ma na zbyciu punkt, to bardzo chętnie go przyjmę.
wątek zamknięty
Szukam ogiera hanowerskiego oferującego publiczne pokrycia powyżej PG 354. Cena nie gra roli. :kwiatek:
Bo na razie sa tylko 353 wystawione 🙄
wątek zamknięty
Szukam ogiera hanowerskiego oferującego publiczne pokrycia powyżej PG 354. Cena nie gra roli. :kwiatek:
Bo na razie sa tylko 353 wystawione 🙄
Zaraz wystawię 😉
wątek zamknięty
xxagaxx Dziekuje slicznie :kwiatek:
wątek zamknięty
pokryłam nim moją klacz przed chwilą 😜
wątek zamknięty
Jakby kto jeszcze chciał to pisać 😉 Koń jest nieśmiertelny więc moze kryć do woli.
wątek zamknięty
Ja oczywko tez 😀
xxagaxx jestes wielka! 😉 Czekalam 3 dni az ktos wstawi...
wątek zamknięty
mam kilka klaczy hanowerskich, więc kto wie!
obecnie wystawiłam na aukcjach wszystkie moje mieszanki rasowe zakupione za grosze do zadania z ilością koni 😂
i hoduję kucyki szetlandzkie też 😍
wątek zamknięty
Wystawiłam jedną klacz z moich bliźniaków :
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=909487PG ponad 354 na pl przed zawawami, to do 355 spokojnie da się dociągnąć ;>
Na PL oczywiście XD
wątek zamknięty
Alabamka to trzeba pisać 😉 Ja mogę tym koniem kryć do woli 😉 Na święta będę też kryć ogrem z pg 356 😉
wątek zamknięty
xxagaxx właśnie chodziło mi o to, żebyś wystawiła do pokrycia Fight Backa, bo mam na niego ochotę, ale wczoraj chyba przeoczyłaś. 😉
wątek zamknięty
Alabamka to trzeba pisać 😉 Ja mogę tym koniem kryć do woli 😉 Na święta będę też kryć ogrem z pg 356 😉
Teraz mowisz 😀iabeł: ?
Od kiedy do kiedy?
wątek zamknięty
zlitujcie się, różdżki płodności mi trzeba!!! 😡
wątek zamknięty