Caira. Byłoby fajnie ale właśnie wchodzę na to konto i też nie ma znaczków do wysyłania mimo, że mam 25 dni stażu :/ Szukam dobrego ogiera do pokrycia mojej klaczy na publicznych pokryciach.
LUDZIE BŁAGAM! Ile można powtarzać! Można wysłać tylko 3 przedmioty z Czarnego Rynku i 3 przedmioty ze sklepuna tydzień! Nie do jednej osoby, a OGÓLNIE ❗ Do jednej osoby można wysyłać coś raz na tydzień. Dlatego właśnie nie macie czasem ikonek - przy jednej osobie, a jak wyczerpiecie tygodniowy limit- przy wszystkich! 😤
WSZYSTKO jest w FAQ! Poza tym było to powtarzane z milion razy.
LUDZIE BŁAGAM! Ile można powtarzać! Można wysłać tylko 3 przedmioty z Czarnego Rynku i 3 przedmioty ze sklepuna tydzień! Nie do jednej osoby, a OGÓLNIE ❗ Do jednej osoby można wysyłać coś raz na tydzień. Dlatego właśnie nie macie czasem ikonek - przy jednej osobie, a jak wyczerpiecie tygodniowy limit- przy wszystkich! 😤
WSZYSTKO jest w FAQ! Poza tym było to powtarzane z milion razy.
O takich rzeczach to ja wiem, taki problem że ja jedyne co stamtąd w ogóle wysyłałam to żywioł 🙄 Dlatego to jest dziwne...
kurechii, dokładnie tak samo myślałam. Chciałabym dostać tą Mgłę, albo chociaż nową rasę. 🙂 Edit: PILNIE POTRZEBUJĘ RÓŻDŻKI PŁODNOŚCI! Na wymianę mam: Chmurka x 4 Lira Apolla x 3 Strzała Artemidy x1 Czarna Orchidea x5 Złote Ostrogi x3 Konik Morski x2 Lub po prostu mogę za nią zapłacić.
i chce się zamienić na - Zestaw Atlanty / Klepsydrę Kronosa/ Zestaw Nyks ( ale wątpię, że ktoś będzie chciał się wymienić) Po prostu jestem kretynką , bo miałam 7 kuponów i zamiast od razu kupić zestaw Nyks to bawiłam się w Rogi Obfitości, a w nich prawie nic nie było 😕