Kącik Małolata...:D
Jutro ostatni dzień 😅.
Dzisiaj mieliśmy wigilię i uwaga ZAMÓWIŁYŚMY PIZZE ;d.
I prawidłowo, my jedliśmy dzisiaj ohydną rybę, na jakiejś wsi pod Nałęczowem... wprot wymarzona klasowa wigilia.... ale i tak najgorsze jest składanie życzeń ludziom, których się w zasadzie nie zna, a jest się z nimi w jednej klasie... 🙄
ale i tak najgorsze jest składanie życzeń ludziom, których się w zasadzie nie zna, a jest się z nimi w jednej klasie... 🙄
Jak to możliwe? 🤔
My mamy jutro i też chcieliśmy zamówić, ale uznaliśmy że pizza na wigilię to nie za bardzo, więc stanęło na ciastkach, owocach i soczkach 🙂
Z polskiego 45, z angielskiego 44 😀 Z maty będzie 30...
Caira no tak to, rozmawiasz, że wszystkimi z twojej klasy? Bo ja nie... u nas porobiły się grupki i w zasadzie gadam może z 15 osobami, a w klasie jest 34... 😵
Arroch wiem jak to jest, okropnie to męczy.
Happiowa gratulejszyn. 🙂
Ja z polaka 33, ang chyba 39, możne więcej, a matma? szkoda gadać... z samej chemii miałam 2/11 pkt. 😵
Już z chemii miałam poprawione oceny (zagrożenie 😁 ) a tu przez ten test znowu. Ciekawa jestem ile miałam pkt. z geo, bo tez dzis dostalam kartke z zagrożeniem (tak to jest, jak sie nie chodzi na geografie a po miesiącu sie zjawia i babka bierze cie do odpowiedzi "😁 ). Ogólnie z geo zawaliłam, ale ćwiczeniówke oddałam, coś tam sie popraw i uprosze gargamela o 3, bo moja jedyna ocena z geografii to bania. 😁
Żeby mieć tylko na koniec roku średnią 4.0...
dzięki 😀
Mirabelka ja z chemii mam same 5, a na tym egzaminie z chemii będę miała 0 pkt...🙁
U mnie w klasie też się grupki porobiły, ale ja się trzymam ze wszystkimi, ze wszystkimi żyję w zgodzie, gadam, siedzę i jest fajnie 😅
Arroch, tak, rozmawiam ze wszystkimi. 😉 U nas jest jedna grupka, nasza czteroosobowa grupa (w tym ja, Hermes i dwie inne laski), bez której lekcje i dzień w szkole byłyby nudne jak nie wiem co. My tak jakby jesteśmy w centrum zainteresowania w naszej klasie, ale normalnie gadamy ze wszystkimi. 😎
Caira to znaczy, że masz normalną klasę, moi mat-gejowcy są conajmniej dziwni 🙁
xxflygirlxx żółwik! :emota200609316:
Też ze wszystkimi nie gadam... A może to oni ze mną nie gadają? Ogólnie w szkole jestem uważana za jakiegoś nienormalnego człowieka, 'bo konie'...
Buu... 🙁 A ja jestem zła na siebie. Chciałam schudnąć, tymczasem dzisiaj, po klasowej wigilii moja paczka odwiedziła mnie i przywiozła cały worek ciastek i paczkę chipsów. 🤔wirek: Połowię już dziś zjadłam i przytyłam, uwaga, 2 kilo w ciągu 2 dni, bo wczoraj jeszcze tatuś zakupił mi największą paczkę chipsów, jaka była w sklepie. 😵
Happiowa, ja nie mam, bo babka od chemii to moja wychowawczyni i ma do mnie jakieś pretensje, że w zeszłym roku jej powiedziałam raz na lekcji prawde. Moja mama po świętach ma sie zamiar do niej wybrać, bo mi zaniża oceny. Ostatnio była sytuacja, że na kartkówce każdy miał ściągi, ja zapisałam jakieś 70-80% (wszystko ze ściągi, a konkretnie kartek, które ona sama nam dawała). Wszyscy dostawali 5, 4... A ja? 2. Potem nam tych kartkówek pokazać nawet nie chciała. No więc moja mama sie wkurzyła i powiedziałam, że sobie z nią porozmawia. Ale z drugiej strony jak już pójdzie to znowu będzie miała do mnie jakieś wąty... :/
koniara788 don't worry, święta są.
poza tym skąd wiesz że musisz schudnąć, liczyłaś BMI?
to naprawdę nie fair, ale może chce Cię w ten sposób zmobilizować
koniara788 na zimę trzeba trochę przytyć 😉
Mirabelka, mama niech nie idzie nastawiona negatywnie. Lepiej, by miała postawę 'fajnie by było wyjaśnić' - nauczycielka wtedy nie będzie się tak czepiać. Chociaż chodzenie do nauczycieli bo zaniżają oceny nie zawsze jest dobrym wyjściem ;p
I tak dla przypomnienia, nauczycielom nie mówi się prawdy, tylko się grzecznie uśmiecha i udaje niewiniątko ;p
koniara788, odchudzanie na święta nie ma sensu. Ja zaczynam od nowego roku 😅
Spałam od 17 do 21, teraz muszę sprzątać wszyściutko w pięć razy szybszym tempie, pozdrawiam świątecznie 🏇
naciol też spałaś? Ja spałam od 16 do 19. 😁
My mamy jutro i też chcieliśmy zamówić, ale uznaliśmy że pizza na wigilię to nie za bardzo, więc stanęło na ciastkach, owocach i soczkach 🙂
Co tak słabo? 😀
U nas jutro będzie:
-ryba po grecku
-śledzie
-barszcz z uszkami
-racuchy
-wafle
-szarlotka
-sianko
-opłatek
-świeczki
- i nawet... Kevin sam w domu! (bo mamy w sali dvd 😎 )
To jest dopiero wigilia! 💃 😍
Edit: Zapomniałabym, i bigos 😁
Hahahaha, nasza szkoła męczy : DDD
Ciekawa jestem czy kucyk się dodzwoniła.
koniara788 don't worry, święta są.
poza tym skąd wiesz że musisz schudnąć, liczyłaś BMI?
Liczyłam, liczyłam i mam... waga poprawna/I stopień nadwagi, chociaż tego po mnie zupełnie nie widać. 😡
Brrr ja nie chcę tyć! Moje plany znacznego ograniczenia, a w rezultacie rzucenia słodyczy poniosły sromotną klęskę. Nawet nie wiem kiedy.... 😡
ale staram sie, staram 😀
A ja idę na dietę od stycznia do wakacji. Taki mam plan. 😎
BMI też w sumie jest mało dokładne. Najważniejsze to czuć się dobrze ze swoim wyglądem🙂
A ja idę na dietę od stycznia do wakacji. Taki mam plan. 😎
Ja mam dokładnie taki sam, ale w wakacje znowu przytyje, przez obóz 🤬 na którym świetnie gotują. 😜
Byłam u doktor. Pierwszy tydzień ferii: nie ma mnie, jestem w Rabce z rodzicami. Oczywiście, od ostatniego tygodnia szkoły do 16.07 też mnie nie ma, tym razem będę w Rabce w sanatorium. 😵
Ja wczoraj przespałam cały dzień. Te relacje na Eurosporcie całkowicie mnie wypompowały 😵
Vana, bo ja dopiero w gimnazjum jestem 😁
Musimy własny opłatek przynieść...Myślicie, że się obrażą jak wezmę taki dla zwierząt? 😂
Ja chciałabym trochę schudnąć 😡
a dla zwierząt to jest ten różowy? 👀
chyba wszystkie kolorowe :P
U nas był milion rodzajów ciastek, ciast, ciasteczek itd., dużo picia i pizza właśnie ;D. Aaa i świece takie jak się w kościele pali ukradzione z jakiś przedwojennych szaf ;D.
Tak w ogóle, to wszyscy tu o chudnięciu, a ja to chyba powinnam przytyć ;D.
ok, idę sobie zrobić strój komara, dobranoc Małolaty :grupa:
Niemiłek daj potem fotę koniecznie!
Ja chyba pójdę spać...
małolaty śpicie? 🙂
u mnie jutro wigilia klasowa.. i stajenna 😀 ciekawe co to będzie 😀