KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

a do mnie dzisiaj zawitaly 3 nowe  czapraki  😵

komplet niciak violet prezent od przyjaciolki  😁

i max candy i pipping candy
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
21 grudnia 2010 15:06
disco kliknij 'melden' (po prawej stronie pod banerem reklamowym).
a następnie wybierz:

podaj swoje dane kontaktowe. ebay może skontaktować się z Tobą (jako właścicielką praw do zdjęcia)
wątek zamknięty
W ogłoszeniach brillant lavender vss, ładnie na mnie patrzy  😀iabeł:
wątek zamknięty
Livia wybaczam, dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny, właśnie zabieram się do pisania. Edytka dla Ciebie specjalne pokłony, dziękuję! 🙇  :kwiatek:
Ja wiem, że taki może być los zdjęć umieszczanych w publicznych galeriach, ale ingerowanie w zdjęcie i podpisywanie jako swoje?

edit
a jak w zeszłym roku ściągałam dralony negro coriander wine w przyjemnych cenach to chętnych nie było 🙂

Medzik ten dralon Lavender na szczęście bardzo zyskuje w świetle dziennym. a dralon w Inter Api był w nomalnej cenie dralonowej :/

korsik granatowy komplet super, i jak dla mnie to każdy czaprak powinien mieć taki rozmiar jak ten cotton 😉

Nirv możesz uściślić co miałaś na myśli, że w stajni mają toulene kupfer? Bo oni się tego wypierają  😉

Burza uwielbiam tą serduszkową polarówkę 🙂

xxagaxx petrol aaaa  😜

chilli2 niestety obydwa sklepy napisały, że w centrali został tylko pony (tak samo jak minerwa)...

Livia dla karego lightblue! petrol brillant za bardzo daje po oczach, będzie turbo kontrast
wątek zamknięty
Ktoś mnie pytał czy chce ESKADRON brilliant VSS navy  👀
wątek zamknięty
disco, w tym przy metro politechnika (na Polnej?) wisi w derkach, moim zdaniem na 99 % to cooper, bo ma kolor taki łososiowy, czarną lamówkę i srebrzysty sznureczek  😉
wątek zamknięty
21 grudnia 2010 17:31
Edytka dla Ciebie specjalne pokłony, dziękuję! 🙇  :kwiatek:

naprawdę nie ma za co 😉 sama bym zgłosiła, ale nie jestem autorką zdjecia, ani nie mam danych kontaktowych do autora

Gdzie dostanę derkę polarową Nici-pasiaka w rozmiarze L(145)? przejrzałam już wszystkie sklepy i nie ma  😕 😕 😕
Będę mega wdzieczna za link lub info  🙇 :kwiatek:
wątek zamknięty
Edytka, a Inter Api?
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
21 grudnia 2010 17:41
Edytka, niemcolandia
W interapi nie maja niciaków z tej kolekcji
wątek zamknięty
21 grudnia 2010 17:49
oh kurcze, no to najwyżej kupie tutaj u siebie w Amsterdamie.
W Polsce kolekcja Nici była po prostu tańsza, więc liczyłam na duże oszczędności. Zupelnie się niespodziewałam, że rzeczy z zimowej kolekcji znikną z półek jeszcze przed wprowadzeniem obniżek. Gdybym wiedziała, to męczyłabym kogoś z Polski, a nie czekała aż wróce do Warszawy  🙁

Niemniej jak ktoś gdzieś przypadkiem znajdzie to bardzo proszę o cynk  :kwiatek:
wątek zamknięty
Monny, oczywiście że były i derki i czapraki.
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
21 grudnia 2010 18:32
Burza, to mnie wprowadził w bład sklep bo pisałam mejla i dowiedziałam się, że derek i czapraków nie mają
wątek zamknięty
wiecie ze dopiero co przedwczoraj sie skapnęłam ze te lavendery cottony na ebay tez nie są kolekcyjne i to znaczy są o niebo lepszej jakości niż zwykle z lavender stone???  😜

wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
21 grudnia 2010 18:42
Arimona, jakie lavendery? Mów szybciutko 🙂
wątek zamknięty
[[a]]http://cgi.ebay.de/exclusive-ESKADRON-Schabracke-lavender-schoko-Dressur-/140492820668?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item20b60650bc[[a]]

naprzyklad ten  😍
nie ma szarosci w lamowce tylko biale i brazowe. I braz nazywa sie shoko, a nie turf.
wątek zamknięty
noo ja też wolę te z tej kolekcji limtted 😀 Licze że po świętach też będą 😀
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
21 grudnia 2010 18:53
na pierwszy rzut oka różnicy nie widać to czemu by nie brać 😉? - a jakość dużo lepsza niż kolekcyjnego  😉
wątek zamknięty
no wlasnie, wzielam bo mi sie marzyl lavender, ale nie chcialam kasy w bloto wywalac na kolekcyjnego po tym jak zobaczylam co sie stalo z turfem po praniu.  🙄
wątek zamknięty
a do mnie przyszedł Mist 😀😀😀 Jeden komplet sprzedałam a teraz drugi kupiłam  🤬 🤬 Ale jest taki śliczny 😀😀

Dzięki Sierra  :kwiatek:
wątek zamknięty
szalona kobieta  🤣
fajnie wam w petrolu apropo, bo dopiero zobaczylam, mam nadzeje ze go nie sprzedasz  🙂😉
i moj dralooonik  😍
wątek zamknięty
Hehe no powiem że przez Ciebie też mi się zaczął podobać ten kolor. A nigdy mi się nic z tej kolekcji pink/chocochip nie podobało  🤔wirek: 🤔wirek:

Petrol ma dożywocie 😀 Chyba że gdzieś dorwę vss to wtedy ten sprzedam 😉
wątek zamknięty
21 grudnia 2010 19:10
Kurcze, a są też łezki z tego lavendera? Bo nigdzie tam nie widzę, a łezkę bym przygarnęła...  🙄
wątek zamknięty
Livia, widziałam łezkę
wątek zamknięty
no, kiedys byly u klawunde.
xxagaxx
jak nie ubrudzisz, hehe to mozesz wziac przymiarke, skary w rozu mniaaaam  😍
wątek zamknięty
xxagaxx- nie sprzedajesz czasem tego padu walnut?  😁
wątek zamknięty
hehe Walnut nie 😉 Tylko nie wiem co ja za owije do niego dobiorę  🤔wirek: 🤔wirek: Mówiłam już że dziewczyna mi Toffee do niego wysłała?? Mam teraz 2 komplety Toffików.

Arimona może i wezmę jutro 😀😀 Ale aż szkoda, dralonik jest cudny, z metkami 😀😀  😍 Ale tak do zdjęcia to może się skuszę jak dajesz błogosławieństwo 😀
wątek zamknięty
21 grudnia 2010 19:44
Fantazja, ja widziałam łezki tylko brillanty, a nie z tych cottonów limited 🙂
wątek zamknięty
A ja dziś namierzyłam kilka sztuk ANKY w jeździeckim w Gdańsku.
- ten głęboki niebieski z aktualnej kolekcji, nie wiem jak się nazywa
- brązowy
- taki srebrzysty, mist może ??
- kremowy, taki ni to biały ni to kremowy
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
21 grudnia 2010 19:50
ten głęboki niebieski z aktualnej kolekcji to Olimpia Blue - o ile dobrze zinterpretowałam  😉 a masz może jakieś fotki tych pozostałych?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.