chilli2, gratuluję tej aquy 😉 a jak tam moja się miewa? 👀
dziewczyny musimy zrobic spis kto jakie rozmiary z eskadrona nosi i dawac sobie znac jak wychaczymy jakąś promocje 😁
xxagaxx, w tym petrolu pięknie!
co do granatów z maritim i obecnej kolekcji. ten aktualny jest taki bardziej niebieski. a tamten taki hmmm prawdziwie królewski 😉 tak mi się kojarzy. co do szarości to dla mnie grey jest jasny. i stone podoba mi się dużo bardziej. ale jeżeli ktoś lubi jeszcze jaśniejsze od grey z maritim to ten z aktualnej kolekcji jest fenomenalny. jasny ale taki srebrzysty. coś pięknego 😉
Jeżeli ktoś napalił się i kupił czapkę pikeura jak ja, to dla nie świadomych wklejam treść e-maila:
Piszę w sprawie zamówienia czapki Pikeur z futerkiem â�� z naszej strony internetowej. Prawdopodobnie znalazła Pani tą czapkę za pomocą wyszukiwarki â�� niestety, wtedy często pojawiają się produkty archiwalne, których już nie posiadamy w sklepie. Tej czapki też już niestety nie mamy. Z czapek mamy jedynie komplet Equiline (czapka + szalik) w cenie 119 zł.
co do granatów z maritim i obecnej kolekcji. ten aktualny jest taki bardziej niebieski. a tamten taki hmmm prawdziwie królewski 😉 tak mi się kojarzy. co do szarości to dla mnie grey jest jasny. i stone podoba mi się dużo bardziej. ale jeżeli ktoś lubi jeszcze jaśniejsze od grey z maritim to ten z aktualnej kolekcji jest fenomenalny. jasny ale taki srebrzysty. coś pięknego 😉
ale ktory grey? polopad czy cotton? mialam polopad byl ciemny, dlatego sprzedalam, mam cottona i jest idealny 😍 a kolekcja jedna i ta sama.
ale ktory grey? polopad czy cotton? mialam polopad byl ciemny, dlatego sprzedalam, mam cottona i jest idealny 😍 a kolekcja jedna i ta sama. [/quote] mówię o cottonach 😉 ale polopad grey burzy jest piekny. wcale nie taki ciemny. wszystko zalezy od gustow 😉