Howrse gra :)

bajaderka-zorro   But who to fuck am I to dare to accept?
20 grudnia 2010 16:36
xxagaxx, no tak jak pisałaś wsześniej =)
wątek zamknięty
[quote author=bajaderka-zorro link=topic=1802.msg816443#msg816443 date=1292862989]
xxagaxx, no tak jak pisałaś wsześniej =)
[/quote]

jaki masz login na howrse??
wątek zamknięty
Nie no nie wierzę! Wystawiłam na aukcję araba, młody, nie trenowany za dużo. Dałam go za 2000, myślałam, że nikt nie kupi, bo drogo. A tu patrzę jego cena to 10000! Ani ie jest jednorożcem, ani pegazem, ani czystej krwi nie jest (25% fryza).
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
20 grudnia 2010 17:25
Nie no nie wierzę! Wystawiłam na aukcję araba, młody, nie trenowany za dużo. Dałam go za 2000, myślałam, że nikt nie kupi, bo drogo. A tu patrzę jego cena to 10000! Ani ie jest jednorożcem, ani pegazem, ani czystej krwi nie jest (25% fryza).

Rynek Howrse jest nieprzewidywalny 😉 Czasem słabe konie idą drogo a dobre tanio. Ty sprzedałaś nie czystego araba za 10000 a ja kupiłam czystego z pg 351 za 602Eq
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
20 grudnia 2010 17:26
pochwalę się http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=841413 😅 😍 oczywiście kryje nim,  😉
wątek zamknięty
bajaderka-zorro Ja mam orchidee 😉 może być za piorun albo jabłko ;]
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
20 grudnia 2010 17:30
Ja wystawiłam dwa angliki za 500 i 2 kupony. Ciekawe czy pójdą. Trzymajcie kciuki. Negocjuję cenę krycia najlepszym ogrem angielskim na howrse!

Dostałam odpowiedź, nigdy takiego czegoś nie zrozumiem  🤔wirek:

[quote]100% czystej krwi anglik, niestety krycie będzie miała dostępne dopiero za 2-4 dni.
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=641661

To niestety niedostępne, tak wysokim potencjałem tylko klacze innej rasy kryjemy.[/quote]
wątek zamknięty
hehe no wiesz Notarialna, byś po prostu elitę dogoniła 😉 Ja nie kumam, czemu niektórzy nie udostępniają krycia końmi. Jest taka czołówka że szok, a nie ma koni porządnych do krycia.

Hanower najlepszy ma PG dużo ponad 360 a nie ma nawet z PG 356 czy 357. Jak patrzę ile jest teraz koni po moich ogierach to szok. Zero różnorodności.
wątek zamknięty
20 grudnia 2010 17:41
xxagaxx, A ta elita to ruskie! Wkurza mnie to panoszenie się na 'naszym howrse' 😵

Potrzebuję 5 osób, które przerzucą mi przedmioty z CR z Notarialna na Roulett
wątek zamknięty
xxagaxx, A ta elita to ruskie! Wkurza mnie to panoszenie się na 'naszym howrse' 😵

Potrzebuję 5 osób, które przerzucą mi przedmioty z CR z Notarialna na Roulett

no coś Ty??
wątek zamknięty
20 grudnia 2010 17:46
Tak. Na samym początku (już chyba na drugi dzień) była mega awantura (ja dostałam ostrzeżenie za 'ruchy nacjonalistyczne na howrse.pl' 😂 ) z ruskimi na czele. Stwierdzili, ze zawładną polskim howrse, bo Polacy nie umieją grać w tę grę. Nawoływałam do zbiorowego bojkotu ruskich, blokowania ip z Rosji jeśli użytkownik wykazywałby taką 'władczą' postawę. Ruskie dobrały się do rankingu, bo mało ludzi i koni było.

2/3 elyty to ruska nacja, która trzyma się razem i praktycznie krycia takim ogierem udostępnia 'swoim'.
wątek zamknięty
20 grudnia 2010 17:50
stwórzmy re-voltową Elitę na howrse  😁 Ja mam andaluzy, Caira i xxagaxx hanowery, kto się przyłączy  😁 😂
wątek zamknięty
Tiaa i nie kryjmy naszymi ogierami nikogo z zewnątrz. 😁

Edit: Bardzo potrzebuję, by ktoś przygarnął mnie do swojego ośrodka z marchewkami.  :kwiatek:
wątek zamknięty
U mnie jutro będzie dostępny boks z królikiem! A następny 23 grudnia.  😁
wątek zamknięty
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
20 grudnia 2010 18:01
noen, ja hoduję achałtekiny 😀
wątek zamknięty
20 grudnia 2010 18:04
Hermes : a może zrobimy mieszankę dobrego achała i dobrego andaluza na zawody  😍
wątek zamknięty
ile może sobie czekać oferta krycia prywatnego?? To wygasa w końcu?? Czy mogę np. konia po tygodniu pokryć??
wątek zamknięty
xxagaxx, którą klacz mam Ci pokryć, bo nie dostaję odpowiedzi na PW.  🤬
wątek zamknięty
kurechii   look at my horse, my horse is amazing!
20 grudnia 2010 18:36
ma ktoś dobrego kryjacego hanowera ?
oczywiście nie za drogo. :kwiatek:
wątek zamknięty
Tiaa i nie kryjmy naszymi ogierami nikogo z zewnątrz. 😁

Edit: Bardzo potrzebuję, by ktoś przygarnął mnie do swojego ośrodka z marchewkami.  :kwiatek:

Caira, jeśli możesz zaczekać to niedługo mi się boks zwalnia + po zbiorach dokupuję  na Bercie i mogę zarezerwować. Byłby najpóźniej w czwartek-piątek :kwiatek:
http://www.howrse.pl/centre/fiche?id=46399

edit: Nie wiem ile dokładnie będę mieć boksów ale jak ktoś chętny na marchewy to pisać bo potem miejsc nie będzie  😀
wątek zamknięty
20 grudnia 2010 18:52
noen, możemy spróbować 😁

edit: potrzebuję kilku pkt dorastania 🙇 ODDAM!
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
20 grudnia 2010 18:52
Na sprzedaż:
1) [[a]]http://www.howrse.pl/marche/enchereVoir?id=100505&requete=vente%3Dde[[a]]
2) [[a]]http://www.howrse.pl/marche/enchereVoir?id=102548&requete=vente%3Dde[[a]]

wątek zamknięty
20 grudnia 2010 18:53
Hermes : To może masz klacz dobrą achałka, bo ja mam dobrego ogiera andaluza  😉
wątek zamknięty
Hermes, nie uwierzysz... Wejdź w swoje konto na hermasi i sprawdź co masz z czarnego rynku...
wątek zamknięty
ile może sobie czekać oferta krycia prywatnego?? To wygasa w końcu?? Czy mogę np. konia po tygodniu pokryć??

Przypuszczam, że jest ograniczona czasowo tak jak publiczna. Chyba do 48 godzin, ale nie jestem pewna bo nigdy nie czekałam tak długo.
wątek zamknięty
Właśnie sprzedałam go:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=113570
za 6003.  😎
wątek zamknięty
Mam bd słabego ogierka na sprzedarz: 350.55PG Umiejętności: 34.13  KLIK W KONIA --------> 🏇  <-------- KLIK W KONIA
wątek zamknięty
20 grudnia 2010 19:04
Kto mi pomoże przerzucić 2 rzeczy? Prooszę pilne. Odwdzięczę się jabłuszkiem :kwiatek:
wątek zamknięty
KLIK Zmienić go w ??
wątek zamknięty
kurechii   look at my horse, my horse is amazing!
20 grudnia 2010 19:14
co do tych niebotycznych cen słabych koni na aukcjach :
ostatnio jak w kalendarzu było 5000eq, to tez było takie szaleństwo,
że konia poniżej 1500eq (nawet najsłabszego) nie dało się kupić.

także, kto na czasie ma jakąś sprzedaż, to się cieszyć, bo drogo pójdzie. 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.