nightmare, i co narzekasz nie widzę tu nic strasznego pandora, wrzucasz do galerii --> klikasz na zdjęcie przeciągając w paseczek linku --> klikasz w link --> enter --> i kopiuj --> wklej tutaj 😉
nightmare co ty nam tu kit wciskasz?! 🤬 Jest super! 👍 A skoki... 🙇 Znalazłam zdjęcia z tegorocznego Jarmarku Świątecznego w Olsztynie! Pokażę wam za chwilę... 💃
Mam jarmark: Przepraszam z przekrzywienie. 😡 A tu przepraszam za jakość. nightmare ja z pierwszej stajni mam sporo złych nawyków, które totalnie niszczą moją technikę, głównie - pięta w górze. 😵
mils Ja też ze starej stajni mam zły nawyk "kładzenia sie jak na 150cm" 🙄 Teraz dopiero z moją trenerką to "prostujemy". Mam nadzieję,że sa jakieś efekty bo ja nie to 😵
koniara788, nie tak tragicznie :P Ja w sumie nie mam na laptopie zdjęć takich bardzo starych ale mam z przed 2? lat. Ale bez skoków...;/ chociaż jedna fota jest xD
nightmare ja też to mam. 🤣 Pięta uniemożliwia mi utrzymanie dobrej pozycji łydki, pochylanie się z kolei wygląda tragicznie... Ale za to podobno mam dobry półsiad na skoku. 🤔 Ja z tą piętą walczę i już wywalczyłam małą poprawę... Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś całkiem wyeliminować tą masakrę. 🙄 Ja zdjęć nie mam, ale mam filmiki... 👀