Kącik Małolata...:D

kucyk pff. Zastanowię się. Momencik.
Ej, wy udajecie prawda ?
[quote author=idziosława link=topic=30353.msg815685#msg815685 date=1292793357]
Ej, wy udajecie prawda ?
[/quote]
Nie, serio  🙂
Na żadnym zdjęciu nie wychodzę tak jak chcę.
idziosława drugie mi się nie wyświetla. 🙁 A na tym pierwszym skojarzyłaś mi się z taką dziewczynka z filmu o koniach, oczywiście pozytywnie. I chcę zobaczyć twoje rozpuszczone włosy. 😀
idziosława ale przebojowa czapa  😎
xxflygirlxx niestety, ścięte 😉. Mam zdjęcie gdy mi się rozpuściły na potędze skoku, za moment znajdę.
Vana wiem  😎
O, własnie zobaczyłam to zdjęcie. Masz takie ładne włosy, też chcę. 🙂
O to dawaj je. 😀
idziosława tak btw pijona!  😉
Też mam manię związywania włosów, jestem w 2 klasie liceum i nie było ani 1 dnia, żebym przyszła w rozpuszczonych do szkoły  😎
Ja też. Jak ścięłam i przyszłam do szkoły to wszyscy:  🤔zczeka: bo mnie przez 3 lata nie widzieli w rozpuszczonych  🤣
No, dlatego boję się teraz przyjść  😁
Ale u mnie to tak, że mam ich po prostu za dużo  🤔wirek:
No ja też, dlatego scięłam. Na tym ostatnim zdjęciu widać ich objętość, niektórzy mówią że żyją własnym życiem  🤣
O nie, u mnie obcięcie nie wchodzi w grę, bo mam kręcone   😁
Vana jesteśmy chyba swoimi klonami bo ja też  😎
Dlatego nie ścinałam dużo i obiecałam sobie modelować szczotką albo prostować co jakiś czas.
Zdjęcie mi się nie wyświetla.  🤔
Też chcę mieć kręcone.  😍 A tak to mam proste, do tego ich mało, więc potem muszę robić warkocze na noc co drugi dzień.  😁
Mnie też nie, bo nie mam konta na n-k. Chcę je zobaczyć! 😁
idziosława, aż tak? Pewnie nie 😉
Nadal mi się nie wyświetla.  👿
Vana, nie wyświetla się.
Nie mam pojęcia co stało się z jakością i w ogóle z tym zdjęciem.
Dziewczyny, z linkami 'nk' jest tak, że jak otworzycie to trzeba "stanąć" za linkiem na samym końcu i wcisnąć enter, wtedy dopiero wyskakuje fota  😎
Vana, podobnie, tylko na zdjęciach nie widać, może trochę mniej.
No to kozak jesteś, ja bym ich chyba nigdy nie wyprostowała na tyle na ile Ty masz na tym zdjęciu z potęgi  😜
Vana o faktycznie. 😀
idziosława cudne masz te włosy. Chociaż ja nie chciałabym mieć aż tak kręconych. Jeśli oglądałyście Śluby panieńskie to wiecie jakie bym chciała. Takie jak miały te dwie laski.
Ale się produkujecie.

Olałam historię, mamie oznajmiłam, że będę miała dwa, ale za to poprawię się z biologii. Narzekała tylko pół godziny. ;p

kucyk, jedziesz do analopu? Kiedy dokładnie? (:
naciol, mam nadzieję pojechać na 3 lub 4 tydzień lutego, jutro tam w końcu zadzwonię, więc się dowiem dokładnie 😉
Wiecie co?
Do odważnych świat należy!
Od jutra tym się kieruję. 😀
Ja prawdopodobnie będę jechać w 4 tydzień. Tylko nie wiem do końca, czy mam z kim... Spytaj się ewentualnie o jeszcze dwa miejsca od razu, co? ;p
naciol a nie trzy? 😀
Możliwe, że i ja na 4 się jednak zdecyduję, bo 3 mi się chyba pokrywa z drugim etapem olimpiady. Zapytam, co mi szkodzi. Skąd jesteś? 😉
O trzy! <3
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się