Niemniej jednak, trzymam kciuki. Może rodzice się zlitują i chociaż na tyle się zgodzą, skoro nie pozwalają Ci dalej dzierżawić konia... Fajnie byłoby się poznać. :kwiatek:
Ja sama muszę tam w końcu zadzwonić, bo proszę od dwóch tygodni o numer konta, żeby wpłacić zaliczkę, i doprosić się nie mogę. A chciałabym mieć pewność, ze to miejsce mi nie ucieknie, bo byłoby trochę szkoda.
kucyk ja sie postaram, żeby się zlitowali, żebym mogła wrócić do Karmelowego. Obóz schodzi na drugi plan w tym przypadku. 😉 idziosława to końskie 😍 Zakochałam się, jest cudowne.
[quote author=kucyk link=topic=30353.msg815538#msg815538 date=1292790100] Ja głęboko wierzę, że jak się chce, to się uda. I niech mnie nikt nie próbuje wyprowadzać z błędu! 😎
Chyba też zacznę w to wierzyć... 🙂 [/quote]
To bardzo wygodne podejście, muszę przyznać! 😀
xxflygirlxx, rozumiem, to całkowicie zrozumiałe. Powodzenia! 😀
Vana, mieszkam w Kokotowie, blisko Wieliczki, stajnia koło Gdowa. xxflygirlxx myślałam że nie zauważysz. mam zniekształconą twarz 🤔 i teraz mam krótkie włosy, blle. Możecie chociaż poudawać że nie jest ze mną tak tragicznie jak ja widzę ? 🥂
[quote author=idziosława link=topic=30353.msg815680#msg815680 date=1292793080] Vana, mieszkam w Kokotowie, blisko Wieliczki, stajnia koło Gdowa. [/quote]
Kurczę, akurat w tamte strony się nie zapuszczam 😉 Ale masz piękną, dziewczęcą urodę! 😅