co 🤔 😁
kupiłam na angielskim howrse, na drugim koncie źrebaki za 500 equus... 😁
i sprzedaję je za 500 equus! cholera jasna! 🤣 😂 😵 👿
wątek zamknięty
na polskim np. sa takie głupki, że kiedyś kupiłam źrebaka za 600 Equus z 0 umiejetnosci i niziutkim PG a sprzedałam za 1300 ... 😂
wątek zamknięty
Poszukuję diamentowego jabłka 🙁
Zapłacę 5 tys equus, albo zamienię za coś z CR (złote jabłko, czarna orchidea, puszka pandory, woda młodości). 🙂
Polska wesrja howrse oczywiście 🙂
wątek zamknięty
a chciałabyś coś innego za wodę młodości ? :kwiatek:
wątek zamknięty
Na sprzedaż ogierek 368.08 GP pełna krew angielska:
http://www.howrse.pl/marche/priveVoir?id=12737
wątek zamknięty
I tylko m a hanovera w 50%. 😵
wątek zamknięty
Dlatego jestem na nie dla mieszanek. 🙄
Na serio. Zejdź na ziemię, bo bujasz w obłokach, 'prawdziwi' hodowcy na howrse nigdy ci nie kupią za taką cenę mieszańca ;]
Na angielskim wręcz wyśmieją cię na pw 😎
wątek zamknięty
Notarialna, wiesz, moja koleżanka sprzedała pół achałteka pół anglika za 2 kupony, więc są tacy ludzie na howrse, którzy je kupują. To są moje eksperymenty, a że przy okazji zarobię 1 kupon to dla mnie na plus. Hoduję same hanowery i jak na razie dobrze mi to wychodzi, bo jak widać mam jednego z najlepszych hanowerskich ogierów kryjących na howrse.
wątek zamknięty
Noen interesuje mnie tylko diamentowe jabłko 😡
wątek zamknięty
a jakieś ustępstwo 😁 może złote ostrogi/powiew eola/Equus ? :kwiatek:
wątek zamknięty
Niii 😀 Tylko diamentowe jabłuszko mnie interesuje 😀
wątek zamknięty
pożyczy mi ktoś piramidkę? :kwiatek: na : madzia008
jutro oddam 😉
ale jestem mądra 😵 pokryłam klacz i zostały jej 2% energii 😂
wątek zamknięty
bumbum, to ci zdechnie. Daj jej czarną orchidee 🙂
wątek zamknięty
noen, udało mi się wysłać powiew eola. 😅
Edit: Czy ktoś przygarnąłby mnie do swojego ośrodka z marchewkami?
wątek zamknięty
Na serio. Zejdź na ziemię, bo bujasz w obłokach, 'prawdziwi' hodowcy na howrse nigdy ci nie kupią za taką cenę mieszańca ;]
Na angielskim wręcz wyśmieją cię na pw 😎
Na polskim howrse sprzedać można wszystko. Zupełnie nie rozumiem, skąd ta Twoja frustracja, niech sobie dziewczyna robi co chce, przecież nie Ty będziesz tego konia kupować...
wątek zamknięty
noen, udało mi się wysłać powiew eola. 😅
jupi 😅 :kwiatek:
wątek zamknięty
ale jestem mądra 😵 pokryłam klacz i zostały jej 2% energii 😂
Ja to samo ostatnio zrobiłam ! A jeszcze kupiła punkt dorastania, żeby ją postarzyć i dopiero zaźrebiać xD
Ale na szczęście była nieśmiertelna xd
wątek zamknięty
kucyk, Uderz w stół a nożyce się odezwą? Każdy ma inne przekonania, ja się swoich nadal będę trzymać.
wątek zamknięty
Jakim cudem ta laska kupiła ode mnie konia za jeden kupon i 500 Eq na prywatnych sprzedażach mając 1 punkt karmy i staż 8 dni? 🤔 Link do profilu:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=338599
wątek zamknięty
Jakim cudem ta laska kupiła ode mnie konia za jeden kupon i 500 Eq na prywatnych sprzedażach mając 1 punkt karmy i staż 8 dni? 🤔 Link do profilu: http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=338599
zapewne kupiła ten klucz 😉
wątek zamknięty
noen, aaaa, to wszystko wyjaśnia. 😉
wątek zamknięty
kucyk, Uderz w stół a nożyce się odezwą? Każdy ma inne przekonania, ja się swoich nadal będę trzymać.
Problem w tym, że Ty je wszystkim narzucasz w niezbyt elegancki sposób.
Kupię na polskim w miarę dobrego konia. Jeśli będzie bardzo dobry, to mogę dać za niego coś z Czarnego Rynku. Może być mieszanka. Potrzebuję konia już trochę wytrenowanego, który ma szansę zajmować przyzwoite miejsca w GP.
wątek zamknięty
Pytanie czy będzie mnie stać 😉
wątek zamknięty
zeby zaliczyc zadanie chce go za 1 kupon a cena nie wiem jaka jeszcze..
wątek zamknięty
Czy mozna pokryć córkę ojcem?
wątek zamknięty