modelki Asosa zawsze mają takie piękne buty ! 👿 Widziałyście może jakieś papucie w tym stylu u nas ?
e: nienawidze wszystkich za podanie strony stylowebutki.pl. Samych czółenek przygarnęłabym 11 par. 5 z nich mnie woła, a ja kasy nie mam. :emota2006097:
Potrzebuje fajne kozaki, przylegajace w lydce, ktore pasuja do krotkiej spodniczki. Czarne, na wysokim obcasie. Szukam i szukam i wszystko, co mi sie podoba, przewyzsza moje mozliwosci finansowe... 😵
No i pojechalam do Deichmanna, i co? I blade nico 👿 Buty albo za male rozmiarowo, albo za szerokie w lydce, albo albo albo... a tak sie slizgalam w drodze do sklepu i zarwalam przerwe obiadowa i juz sie cieszlam.
emade ja bym brała te pierwsze, bardzo mi sie podobają, plus jest taki, że zawsze mozna je tymi sznurkami dopasować do łydki, a Ty nie lubisz jak Ci kozaki odstają 😉
te ugg w zestrzeleniu z tym modelem emu wygladaja fatalnie 🙄 tutaj, w Irlandii, UGG sa bardzo popularne i jakos inaczej, naprawde smacznie wygladaja, az czaami mam ochote zedrzec co niektore irlandkom z nog 🤣. btw. sama kupilam w zeszlym tygodniu emu angel i je kocham 😍, zeby nie bylo, ze za ugg jestem 🤣 choc ugg tez mam, ale kupowane na allegro wiec takie jakies nie do konca takie same jak widuje tutaj.. z tych 2 to tylko te emutki 💘
emade, moja koleżanka ma te ze sznurkami, chodzi w nich już 2 sezon i wyglądają tragicznie. Nie chodzi o to, że są przekoślawione czy zniszczone, po prostu te sznurki nie są tak pięknie ułożone jak na zdjęciu i nogi tej dziewczyny wyglądają jak kiełbaski obwiązane gazetą (nogi ma śliczne, tylko wrażenie takie, jakby się rozpadały te buty). Okropne są te sznurki!