hehe strona 666 😀iabeł: ma ktoś może pad eskadrona z nowej kolekcji turkusowy, ten taki z falistym pikiem (nie wiem jak to fachowo nazwać) jak tak to mogę prosić o wrażenia??? 😀
Dzionek w najnowszym padzie ES 🙂 wiem, że się zlewa z koniem i w ogóle bez szału na tej maści - ale właśnie o to mi chodziło. O coś klasycznego i eleganckiego 🙂 Strona z herbem
szczerze? Dzionka, dla mnie szał! nie zawsze to, że coś się 'zlewa' znaczy że bee 😉 inne zdjęcia (kontrast) też myślę pokazałyby lepiej jak super wam w tym komplecie 😍
Dzionka obłęd 😍 ja też się chyba starzeje bo coraz bardziej ciągnie mnie do klasyki i stonowanych kolorów 🙂 a ta kolekcja es dla mnie cała przepiękna 🙂
Dramka jest dużo krótsza, ripstop to 155, a softshell 135 i w ripstopie pływa, a softshell brakuje tych 5cm kupowałam troche na czuja i m okazała się za mała xl za duża l prawie idealna ( minimalnia za duża) teraz już wiem co brać🙂 a ripstop i softshell szukają nowego domu🙂
Dzionka najważniejsze że Tobie się podoba 😉 Dla mnie za bardzo znika, więc jest tak nijak.
Do mnie przyszedł dziś cotton Aqua 😉 Ehh już się powoli zaspokajam szmatoholicznie 😀 zostały mi do kupienia 3 szmaty, ale to w nowym roku 😀 I bez kitu zacznę część trzymać chyba w samochodzie żeby rodzina nie widziała 😂 😂
Bo z Niemiec przybędą jeszcze 2 😀 jeszcze jeden leci od Sierry i jeden zamówiony u Minerwy 😁
A wiecie co jest najgorsze?? Że żaden zakup mnie tak nie cieszy jak nowa szmatka dla konia 😀😀
Dzionka, teraz sie troche zlewa ale w innym swietle byloby inaczej (na zywo z reszta tez). No i na letniej siersci zlewac sie juz tez nie bedzie. Moim zdaniem bardzo ladnie 🙂
kujka-zobaczymy najwyzej bede sie wymieniac 😉 Fantazja-na Rudym to dopiero jak bedzie cieplo bo tak to go malo spod polderki widac 😉 Bede Cie miala na uwadze 😉
Dzionka, szau! Stonowane kolorki to jest to! 😍 ale ja to w ogóle dziwoląg jestem, gdzieś kiedyś widziałam w necie fotę karego w czarnym czapraku, z futerkiem pod siodłem i na nachrapniku, na haku - to jest dopiero szau! 😉