fruity_jelly, to chyba tylko ja mam takie szczęście, że nic nigdy nie znajdę. 😵 ciocia kupiła kuzynce kurtkę narciarską, bardzo ładną, też z metkami, za... 5 zł. a ja jak idę, to znajduję tylko śmierdzące gacie. 🤔wirek: 😁
karolinaaa, Nie mogę zrobić zdjęcia dobrze ją ukazującego :/ Jest za ciemno w domu, a z lampą świeci jak bożonarodzeniowy prezent 😁 Ale postaram się coś pokombinować. Może tylko napiszę, że jest w kolorze prawdziwej czerwieni (takiej szminkowej) 😜
- golf w kolorze brudnego różu - golf szaro-czarny - wełniana, granatowa sukienka - pomadka ochronna - antyperspirant - 2x buty dla TŻ - buty dla Młodego - zazdros(t)ki - komplet pościeli - nauszniki 💘 - prezenty - mam już prawie dla wszystkich 🙂
- bilet na Cavaliadę - szczotkę z długim włosem do ogona 😍 - termobuty Fair Play 😅 - bacik ujeżdżeniowy
Jestem spłukana, a czekają mnie jeszcze kolejne wydatki przed świętami. Mam nadzieję, że niedługo wpłynie grudniowa wypłata 🙇
Naciau ta druga kurtka nie ma kaptura? Pytam bo tez się zastanawiałam nad decathlonowymi kurtkami ale właśnie brak kaptura je dyskwalifikuje 🙁 zawsze coś! 👿
Wszystkich zakupoholików, którzy się tu tak chwalą że mają już wszystkie prezenty świąteczne, uprasza się o odwiedzenie wątku: http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,1977.msg804242.html#msg804242 i pochwalenie się tam waszymi pomysłami - ja dalej mam problem co komu kupić 😵
Lachony, można gdzieś kupić rzeczy z Reserved w internecie? Bo znalazłam sobie buty, ale jakiś inteligent kupił jeden w rozmiarze 38, a drugi 39 i nie było już pary 39. 😵 Albo może gdzieś je widziałyście, najlepiej w Poznaniu albo Wrocławiu, to bym którąś z cioć wysłała.
Ja dzisiaj zaszalałam: - bryczesy Api z pełnym lejem 😍 - jeansy i koszulka w moodo (z przeceny, z caaałe 60 i 20 zł :hihi🙂 - leginsy, rajstopy i ocieplacze.