wasze ulubione seriale

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
13 grudnia 2010 16:53
Co my widzimy w Dexterze? heh to samo co Ty widzisz w Plotkarze, która dla mnie jest totalnym dnem jeśli chodzi o seriale.
Są gusta i guściki.
Solniczka,
Vampire Diaries na początku nudnawy, oglądałam dla Sommerhaldera głównie :> Ale teraz z odcinka na odcinek jest cooooraz lepiej :>
GG uważam, że w tym sezonie zdecydowanie lepszy niż w poprzednim, który wiał nudą 😉
Dziś pochłonęlam 3 ostatnie odcinki 4 sezonu Dextera. i końcowe minuty 12 odc. meksyk.  🤔wirek:  Ciekawa jestem jak się to to rozwiąże.
Chociaż Dextera czasem oglądam tylko dlatego, że.. zaczęłam oglądać. (podobnie House). Ale nie powiem- bywają odcinki, że aż  😜
Jak dla mnie Dex leci coraz nizej z sezonu na sezon ale nadal jest tak fajny ze chce sie ogladac.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
13 grudnia 2010 20:43
A ja wracam do 5 serii Córek McL.
wszystkie staruchy obejrzane...buuu
I jak po Dexterze?  😜

Ja się trochę zawiodłam finałem 5 sezonu, ale dla mnie sezon 4 i 5 były i tak najlepsze, Dexter się rozwija z sezonu na sezon, jego postać jest coraz bardziej skomplikowana. Historie z trójkowym i Jordanem Chase też były świetne.
Ciekawe czy pójdzie w ślady Lumen? Skoro "dla każdego jest szansa"..? 😉 .

A powiedzcie mi jedno (uwaga! tylko dla tych co są po 4 sezonie)
Czy jest jednoznacznie powiedziane że Ritę zamordował trójkowy/czwórkowy? Bo spieram się o to z moją siostrą, moim zdaniem to jest nie do końca jasne.. albo nieuważnie oglądałam.
14 grudnia 2010 10:43
Trójkowego zabił Dexter, a Rita została zabita tak jak mordował trójkowy. Może jego syn?
Trójkowego zabił Dexter, a Rita została zabita tak jak mordował trójkowy. Może jego syn?

a czy jak Dexter go zabijal, to Trojkowy nie wspominal nic o zonie Dextera? mi sie wydaje, ze cos napomknal na ten temat... i mogl to zrobic przed tym jak Dexter go dorwal.
14 grudnia 2010 15:17
Nie pamiętam dokładnie już tego odcinka, ale tak wnioskując gdyby zabił ją ktoś inny to chyba Dexter by próbował odkryć kto ?
A może okaże się to zagadką i będzie z tego kolejny sezon?
Ogląda ktoś Walking Dead? Bardzo fajna koncepcja serialu.
ja ogladam  😜 niestety nie obejrzalam ostatnich dwoch odcinkow.. Wiesz moze gdzie to mozna znalesc w sieci?
14 grudnia 2010 15:59
Nie wiem czy wszyscy wiedzą, że aktorzy wcielający się w rolę Dextera i jego przyrodnią siostrę Debrę są małżeństwem. Jeszcze chwilę, bo właśnie się rozwodzą 😉
Liliana.Ishi, Mój chłop ściąga z torrentów.
Nie wiem czy wszyscy wiedzą, że aktorzy wcielający się w rolę Dextera i jego przyrodnią siostrę Debrę są małżeństwem. Jeszcze chwilę, bo właśnie się rozwodzą 😉

rozwodzą się??  😵 😵
na pudelku pisali 😉

emitują Dr House i nie ma go na necie, czy po prostu mają jakis przestój?
Lotnaa   I'm lovin it! :)
14 grudnia 2010 20:39

Oczywiście, że Ritę zabił the Trinity Killer, jeszcze zanim dorwał go Dexter.

Wiadomo coś o kolejnym sezonie? Bo ten miał być niby ostatni, ale to zakończenie zupełnie tego nie sugeruje. 
trzynastka   In love with the ordinary
14 grudnia 2010 21:32
Lotna stronę wcześniej było o tym pisane.
na pudelku pisali 😉

w duzej ilości seriali jest teraz przerwa. Powrót chyba po świętach.
busch   Mad god's blessing.
14 grudnia 2010 23:32
I jak po Dexterze?  😜

Ja się trochę zawiodłam finałem 5 sezonu, ale dla mnie sezon 4 i 5 były i tak najlepsze, Dexter się rozwija z sezonu na sezon, jego postać jest coraz bardziej skomplikowana. Historie z trójkowym i Jordanem Chase też były świetne.
Ciekawe czy pójdzie w ślady Lumen? Skoro "dla każdego jest szansa"..? 😉 .

A powiedzcie mi jedno (uwaga! tylko dla tych co są po 4 sezonie)
Czy jest jednoznacznie powiedziane że Ritę zamordował trójkowy/czwórkowy? Bo spieram się o to z moją siostrą, moim zdaniem to jest nie do końca jasne.. albo nieuważnie oglądałam.

Tak, jest to jednoznacznie powiedziane. Trójkowy najpierw zabił Ritę, a potem został zabity przez Dextera - Dexter dowiedział się że Rita została zabita po tym, jak zabił Trójkowego ale pamiętam że był pewny, iż to Trójkowy.

A czy dla każdego jest szansa? Dexter mówi, że prawie by w to uwierzył gdyby była z nim Lumen... czyli ja tego nie traktuję jak optymistycznej deklaracji  😉
15 grudnia 2010 16:21
na pudelku pisali 😉

Do 17stego stycznie nie ma Housa.
Będzie następny sezon Dextera i prawdopodobnie jeszcze 7my.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
16 grudnia 2010 17:22
czy 9 odcinek The Good Wife to ostatni odcienk w tym sezonie czy po prostu zaplanowano przerwę na święta?
wiadomo czy powstanie 3 sezon?
Ja mogę z całego serca polecić "In treatment". Serial jest bardzo kameralny, na ogół występują tylko dwie osoby, które spotykają się w gabinecie psychoterapeuty.  Każdy sezon to różni pacjenci, w różnym wieku itp.
Nie ma wartkiej akcji, brat nie okazuje się ojcem, nie ma spektakularnych pościgów itp. - ale mimo wszystko serial niesie ze sobą tak ogromny ładunek emocjonalny, że naprawdę trzyma w napięciu i porusza do głębi - no przynajmniej mnie. Naprawdę polecam!
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
18 grudnia 2010 20:25
jestem w trakcie drugie sezonu Misfits. Wow, naprawdę jest ciekawie. Pierwszy sezon był bardzo fajny, a ten, to już w ogole cudo  😀 mogliby zrobić też 3 sezon 
ja tak trochę nie na temat, ale już nowego wątku robić nie chciałam,

Czy ktoś wie czy można gdzieś zobaczyć/ściągnąć wczorajszy odcinek milionerów?? Bo rodzina mi truje że mam im załatwić bo nie widzieli ;/
20 grudnia 2010 16:32
Obejrzałam w końcu finał 5 sezonu Dextera,  myślałam, że będą większe fajerwerki.
25 grudnia 2010 13:22
skonczylam "Mad Mena"... az mi zal, bo sie przyzwyczailam do tych bohaterow 😉

a co polecacie kolejnego godnego uwagi 🙂 ?
25 grudnia 2010 13:52
Z jakich klimatów?
Edytka, Good wife ma przerwę. 10 stycznia emisja kolejnego odcinka.
mery, nie wiem co widziałaś. Ja polecam:
Damages z genialną Glenn Close,
Mistresses- lubię m.in. za angielski akcent,
The Event- pomieszanie "Losta" z CSI, ale bez wyspy,
Brothers and Sisters- problemy, romanse itp. amerykańskiej rodziny,
L Word- życie lesbijek i ich przyjaciół,
Private Practice- spin off "Grey's anatomy", lubię za rolę Kate Walsh jako Alison Montgomery.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się