Zastanawiam się po co mi były bryczesy zimowe za 500zł jeżeli konie teraz chodza tylko po padoku 🤔wirek: I tak muszę pod zakładać kalesony. Chociaż chodze w nich na miasto 😁
chodzi mi o to, że idealnie pasują - niekoniecznie mi się podobają bo białe buty to kupię na ślub a platynowy blond nie jest kolorem za którym przepadam
te białe MH są odpowiednikiem tych granatowych z białymi szyciami 😉 pikne są, gdybym jeździła zawody - tylko takie bym chciała ;-) dla samego lansu fakt - nie mają leja długiego...
oj a już myślałam, że będę miała upatrzone białe bryczesy bo i tk muszę kupic nowe, ale ja chcę z pełnym lejem i niestety MH śliczne, ale szkoda, że z krótkim...
RTS juz nie istnieje , interes zgarneli Polacy i firma jest pod nazwa passion bryczesy
ktoś obczaił te "nowe" RTS'y? W starych lej z bentexu był po prostu genialny, a jak to nowe ustrojstwo?
Firme przejął ojciec mojej kumpeli z liceum. Przymierzałam je na Cavaliadzie i jak fundusze pozwolą to w styczniu/lutym kupuje bo się zakochałam 😍 wtedy napewno zdam relacje jak się sprawują 😉
Dramka a te Lugany z szarym lejem dobrze sie piorą? tzn nie farbuje lej? pytam bo bardzo mi sie podobają, ale zastanawiam się jak to wygląda z praniem czy ma problemu.