KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)
Arimona - stacjonujemy w Podolszynie 😉
wątek zamknięty
jako posiadaczka rudziaka widzę, że mam inną koncepcje kolorystyczną niż większość 😉 zostawiłabym wszystko niebieskie, granatowe (chociaż deepblue mi się nie podoba), zielone, brązowe, żółte i jasne (tzn corrainder). Na odstrzał szare, niciaki i fioletowe, bo wg mnie na kasztanach fiolet nie wygląda ani trochę
wątek zamknięty
Medzik naprawdę? i ja was nie widziałam nigdy? 🤔
wątek zamknięty
i ja Was obu nie wiedziałam, chociaż obstawiam wszystkie imprezy? 😉
wątek zamknięty
ja jestem okazjonalnie/gościnnie. koleżance robić foty. koń sequencer (dzierżawi) 🙂
hmmm ja na rudych widzę granaty/szarości/brązy i to jest podstawa. a no i czarne 😉 a takich kolorów w stylu 'poszalejmy' to zielenie ładne i hmmm tyle. mam żółty i go lubię ponieważ jest taki no optymistyczny ale trzeba przyznać szału nie ma. nowy niciak to kameleon. ogólnie granat. ale w słońcu mocny wpada ostro w fiolet. co z resztą widać było po moich zdjęciach.
wątek zamknięty
Medziiik, ja powiem tylko tyle 🤔zczeka: 🤣 zazdroszczę co niektórych
wątek zamknięty
A Ja bym sugerowała się swoim gustem 😉
wątek zamknięty
heheh, Sei bo częściej trzeba do stajni przyjeżdżać. :p Może zapiszę się na jakieś odwiedziny z aparatem bo w tych okolicach mam koleżankę do której już dawno planuje wpaść.
wątek zamknięty
Ja kasztany lubię w beżach/kremach/granacie. Zresztą dużo zależy jaki odcień,lamówka itd😉
np.
wątek zamknięty
Medziiik,
impuls sky -> fatalnie, okropnie, w ogóle be i fe - przekaż go mi 😜 będzie mu dobrze🙂
a tak ogólnie to pozbyłabym się dralonów black/silver/copper i tego szaro żółtego -> dralonów masz dużo a te dwa bez szału jak dla mnie
wątek zamknięty
Medziiik, ja znowu uwielbiam kasztana (przynajmniej mojego :hihi🙂 w szarościach 😀 Według mnie na odstrzał:
nici violet
polopad lavender
polopad beluga
bicolor choco/creme
brillant coriander
cotton blassgrun
impuls balssgrun
impils olive
wątek zamknięty
taaaktaaak- silver cooper mega brzydota i deepblue, przygarnelabym 🙂
wątek zamknięty
Edytka, gelb exclusive przecież łatwy do dodstania nowka 🙂
niby tak, ale trzeba go zciągać z De 😉
wątek zamknięty
[[a]]http://cgi.ebay.de/Eskadron-Sattel-Pad-Ruckenform-creme-/130401923305?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item1e5c8f70e9[[a]]
Widział ktoś to na żywo?
Strasznie mi się podoba
wątek zamknięty
Jako właścicielka kasztana wywaliłabym wszystkie fiolety, limonki, mięty i inne pastelowe bzdety. Obecnie uważam, że jedynym słusznym kolorem dla kasztana jet granat, doceniam również czekoladowy brąz, elegancką szarość i ponadczasową czerń.
Ale zdaje sobie sprawę, że to wieje nudą. Ale ja lubię nudę, byleby była odpowiednio elegancką i łapiąca za oko nudą 💘
Więc wyobrażacie sobie, jaką stypę mam w pace 😎
wątek zamknięty
Edytka, ale co tam ściągać, do 19 zamówienie u majeczki, tydzień i masz, a kosztuje całość wcale nie jakoś dużo więcej niż medzik by sprzedała. :p
wątek zamknięty
Medziiik, dla mnie też na rudzielca zostaw stonowane kolory (czernie, granaty, szarości itp) a sprzedaj rażące - takie neony są dobre dla skarych i karych 😉
wątek zamknięty
takie neony w ogóle nie są dobre :P ale sama mam jednego ulubionego żeby nas nocą w lesie było widać jak coś. moim zdaniem kolekcja bloom akurat ma swój urok 😉
wątek zamknięty
Dla mnie dobry neon nie jest zły 😀 ale limegreena się pozbyłam, bo potrzebuję kasy na marone'a - który podoba mi się o wiele bardziej 😉 widziałam w sklepie i powiem tyle: 😍
wątek zamknięty
Edytka, ale co tam ściągać, do 19 zamówienie u majeczki, tydzień i masz, a kosztuje całość wcale nie jakoś dużo więcej niż medzik by sprzedała. :p
gdybym była w Polsce, to pewno bym skorzystała. a tak to wszystko się komplikuje 😉
wątek zamknięty
Edytka, ojtam ojtam zawsze może jakaś dobra dusza pomóc :P
wątek zamknięty
xxagaxx, Ty nienormalna ?? Pociesz się, że u mnie leżą 23 sztuki, jeśli dobrze liczę. Nawet nie wiem po co mi one, szafę zdobią. 😂
wątek zamknięty
A ja mam pytanie z innej beczki🙂
Czy te czapraki exlusive szczególnie toffee/gelb i na odwrót bo są w identycznym kolorze jak były kolekcji toffee??
Wiem może i głupie pytanie, ale zastanawiam się nad jednym i nie wiem jak to wypada kolorystycznie :kwiatek:
wątek zamknięty
szachowa - kolory są moim zdaniem identiko 🙂 gelb jak i toffe
i golem teraz: jak czytałam posty co na odstrzał a co zostawić to masakra 😵 naprawdę już mam niezły kipisz w głowię 🤔wirek:
Forta - bo my na imprezach nie bywamy 😉
sei - nie wiem kiedy i w jakiej części stajni bywasz ale my stoimy w dobudówce nie w tej starej części stajni (niedaleko konia ethoshy 😉) a araby w stajni są tylko dwa wiec znaleźć łatwo 😉
majeczka - obawiam się, ze nikt bo one tylko na ebay'u są 🙁
wątek zamknięty
szachowa - kolory są moim zdaniem identiko 🙂 gelb jak i toffee
Dzięki za odp :kwiatek:
wątek zamknięty
...
sei - nie wiem kiedy i w jakiej części stajni bywasz ale my stoimy w dobudówce nie w tej starej części stajni (niedaleko konia ethoshy 😉) a araby w stajni są tylko dwa wiec znaleźć łatwo 😉
...
będę próbowała namówić koleżankę na jakąś zimową sesję to poszukam rudego araba jak coś 🙂
etosha. forta. dużo was w podolszynie stoi 😉
wątek zamknięty
sei ja nie stoję w Podolszynie
wątek zamknięty
to nie zrozumiałam wcześniej 😉 w takim razie gdzie stacjonujesz? 👀
wątek zamknięty
ok. u mnie dralony w paski wygrywają 😜 a jak z jakością?
edit:
CUDA!!! 😍
equest1e2e3
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.