Howrse gra :)
Kurczę mało 😉Ale dzięki :kwiatek:
A i jeszcze :
4. Po skończeniu zabaw potencjału genetycznego też nie da się zwiększyć?
wątek zamknięty
meganhorse(()), ja potrzebuję piramidki! 😅 konto caira. :kwiatek:
wątek zamknięty
4. Po skończeniu zabaw potencjału genetycznego też nie da się zwiększyć?
niestety nie da się, także nie omijać zabaw 🙂
wątek zamknięty
zabawy to gp wyższe o 1,2 😎 😎
wątek zamknięty
Błagam, powiedzcie, że jutro się zaczyna wiosna w howrse 🙇
:kwiatek:
wątek zamknięty
Bay, nie mam pojęcia, ale też mam taką nadzieję...
Powiedzcie mi, bo się właśnie zastanawiam nad założeniem drugiego konta... Jakie to Wam korzyści daje? Hodujecie tam co innego, prowadzicie hodowlę między dwoma kontami? Jest sens to robić?
wątek zamknięty
kucyk, Zastanów się i włącz myślenie 😉 . Przede wszystkim podwójna ilość przedmiotów z CR.
Bay, A kiedy zaczyna się kalendarzowa? 😎 Pory roku zaczynają się dnia tego kiedy jest kalendarzowy odpowiednik pór roku.
wątek zamknięty
Jakie konie, jest najlepiej hodować ? Bo chyba zmieniam rasę. Anglików nikt nie kupuje 😤
🤔 🤔
wątek zamknięty
No co Ty 🤔 Przecież co miesiąc jest jesień (zbieranie jabłek), u nas co miesiąc jest jesień? Ja zauważyłam, że jedna pora trwa tydzień? Czy jakoś tak. Ale się upewniam, bo chcę wiosnę, bo muszę wreszcie zacząć robić zadanie +1,20 GP i czekam sobie na wiosnę. A moje źrebaki mają już po 6 miesięcy i jak jutro nie będzie wiosny to 🤬
wątek zamknięty
Bay, a po co Ci do tego zadania wiosna?
wątek zamknięty
Bay, czemu czekasz do wiosny ze źrebakami ?
Mam pytanie jeszcze cd. aukcji. Czy na prywatnych ludzie czesto kupuja za kupony ? Czy lepiej nie wystawiać, bo nie kupią ?
Ma ktoś może zadanie o sprzedaniu konia za jeden kupon u może ode mnie kupić, a potem kupon oddam oczywiscie wraz z koniem ? :kwiatek:
wątek zamknięty
5. Przy maściach "złotego jabłka" jest osoba, która ją zaprojektowała. Jak to można zrobić?
wątek zamknięty
Bay jak masz miejsce z marchwią i lizawkę to nie trzeba wiosny 😉
wątek zamknięty
Właśnie urodził mi ze źrebak z PG 354.21 na PL !
Hihii xd
wątek zamknięty
na wiosnę lepiej. gry taki sam 'bonus' dadza. ale na wiosne źrebak tak nie tyje itp 😉
wątek zamknięty
tak nie tyje?? Jeden dzień nie dajesz jeść i po sprawie. Nie wiem po co czekać do wiosny.
wątek zamknięty
a czemu źrebak ma nie tyć 😲
wątek zamknięty
bo źrebak z nadwagą traci na zdrowiu. dlatego ma nie tyć. a przegłodzony jeden dzień to też inaczej później trzeba trening rozkładać. ja do wiosny nie czekam. bo zimą sobie radzę i nic na tym nie tracę. ale wolę mieć źrebaki na wiosnę.
wątek zamknięty
Nie rozumiem o co chodzi z tym tyciem Oo
Przecież bawisz się tak długo, że praktycznie nie starcza czasu na łąkę.
A jak chcesz żeby nie tył to dajesz go na tyle, żeby zjadł odpowiednią ilość a nie za dużo.
Oświećcie mnie 👀
wątek zamknięty
5. Przy maściach "złotego jabłka" jest osoba, która ją zaprojektowała. Jak to można zrobić?
Maści się dodaje używając czarnej perły. Uprzedzając pytanie, perła nie jest w ciągłej sprzedaży, pojawia się od czasu do czasu, powinno być wtedy napisane w wydarzeniach na pierwszej stronie howrse.
Co do pór roku... Czytajcie FAQ 😵 "W Howrse pory roku trwają tydzień. Jesień zaczyna się 1go dnia każdego prawdziwego miesiąca, 8ego dnia miesiąca zaczyna się zima, 15ego nadchodzi wiosna, a 22ego lato. Lato trwa do końca miesiąca, a z początkiem kolejnego miesiąca cykl zaczyna się od nowa." Tak więc wiosna zaczyna się jutro.
wątek zamknięty
Caira
Już zaraz wysyłam 😀 i kiedy masz możliwość oddania ??
wątek zamknięty
a jak renifery wam ida? duży postep?
mnie dzisiaj latał w ufo... jeden 😵 a mam 84... 🙁
wątek zamknięty
ja mam okolo 60
wątek zamknięty
Nie rozumiem o co chodzi z tym tyciem Oo
Przecież bawisz się tak długo, że praktycznie nie starcza czasu na łąkę.
A jak chcesz żeby nie tył to dajesz go na tyle, żeby zjadł odpowiednią ilość a nie za dużo.
Oświećcie mnie 👀
hehe no widać trzeba Cię oświecić. Jak się dobrze gry rozegra to mozna GP zwiększyć nawet o 1,2 😉 A zeby tak zrobić czasem trzeba źrebaka przekarmić. I jest później gruby.
sei mój koń w wieku 18 miesięcy zawsze nie śpi wystarczającej ilości godzin, dzień wcześniej ma za mało energii więc naprawdę jeden dzień głodówki w takim wypadku nic nie zmienia.
wątek zamknięty
Wam też nie lata w ogóle ufo? Ja od początku grudnia może z 5 miałam. 😵
wątek zamknięty
meganhorse(()), oddam jutro. 😉
sei, ja mam 102. 😁
wątek zamknięty
Mi UFO lata tak z jedno dziennie ale zwykle jest to jabłko, ewentualnie rzepa.
A reniferków uzbierałam już 104 🏇
EDIT: właśnie złapałam w UFO 2 reniferki, w sumie 106 😁
wątek zamknięty
Ja mam 86 reniferów, zaraz wygram trzy zawody to będzie 89. 😎
Mi ostatnio zaczęło częściej latać i nawet wczoraj trafiłam dwa razy renifery. 🏇
Notarialna nadal nie moge wysłać Różdżki, będę dalej próbować.
Edit: Właśnie wyleciały mi 4 renifery i mam już 90. 🙂
wątek zamknięty
ale po co źrebak ma być gruby 🤔 Tylko traci na zdrowiu i energii...
wątek zamknięty
xxflygirlxx, Spoko, poczekam 🙂
Renów mam około 80.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.