Howrse gra :)

Notarialna jak coś to mogę ci ja wysłać na konto Notarialna. 🙂
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
13 grudnia 2010 20:25
ma ktoś punkt dorastania, oddam od razu z drugiego konta  :kwiatek:
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
13 grudnia 2010 20:30
xxflygirlxx, Niech będzie. Czyli chcesz MB tak?
wątek zamknięty
13 grudnia 2010 20:31
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=187452 myslę nad sprzedażą mojego Pinciaka  👀 ktoś chetny ? :kwiatek:
wątek zamknięty
Tak, tak. 🙂
Niedługo mnie coś trafi.  🤔 Znowu nie mogę wysłać.
wątek zamknięty
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
13 grudnia 2010 20:39
Ja również potrzebuję piramidki i oddaje od razu z drugiego konta 🙇
wątek zamknięty
Hermes to ile ty potrzebujesz tych piramidek? wysłałam ci przecież
wątek zamknięty
xxagaxx, chodzi mi o to, że są konie, które mają bardzo dużo umiejętności. Np. mój koń jest wyszkolony na maxa, wszystko pogrubione i ma tylko 351 umiejętności, natomiast moja siostra ma konia, który jest też wyszkolony na maxa, ale ma umiejętności 429 i niepogrubiony kłus i skoki. Dodam jeszcze, że oba konie są otrzymane na początku gry. Siostra twierdzi, że to wina przedmiotów z CR (ona ma ich wiele więcej), ale mi się wydaję, że to nie tylko ich zasługa. I teraz moje pytanie: Czy może się tak zdarzyć, że jeden koń jest słabszy od drugiego, pomimo tego, że ten słabszy ma większe PG (nie jest to duża różnica)? Bo ja teraz cały czas się zastanawiam, czy czegoś nie zrobiłam źle, czy źle konia trenowałam. I dlatego zadaje takie głupie pytania. A jest różnica między trenowaniem u konia wszystkiego po trochu, a między ćwiczeniem tylko jednej umiejętności w jednym czasie?

Jak najlepsi hodowcy w grze robią to, że mają te konie takie dobre, mimo tego, że nie mają dużo przedmiotów z CR? Fakt, PG jest u nich duże, ale mojego konia PG też nie jest aż takie małe (355 PG) i wcale, jak teraz patrze na niego, nie zapowiada się na doskonałego wierzchowca.

Kurde, jak teraz mnie nie zrozumiesz, to ja się chyba nie potrafię jaśniej wyrazić.  😵

A, i dziękuję za wiadomość o stanówkę. 🙂
wątek zamknięty
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
13 grudnia 2010 21:02
Watrusia, no wiem, ale mam zadanie osiągnąć z 2 źrebakami +120 PG i teraz bawię się z nim cały czas i ciągle mi piramidek nie starcza  😡
wątek zamknięty
aha 😀
wątek zamknięty
Solniczka ale żadne przedmioty nie wpływają na punkty umiejętności. Możesz pokazać tego twojego konia??

Jedyną rzeczą która wpływa jest woda młodości, bo daje nam więcej lekcji zanim koń się zestarzeje 😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
siostry się wyświetla twój nie 😉 Musisz go pokazać tak jak tego siostry, bo inaczej mi się moje konie wyświetlaja 😉
wątek zamknięty
Jeśli twój to Alva 😉 To po pierwsze:

Nie ukończyłaś treningów

po drugie nie wzięłaś udziału w zawodach tak aby z nich już nic nie zyskiwać

po trzecie czy codziennie robisz lekcje??

i po czwarte twój koń jest DUUUUŻO młodszy.

sorry z rozpędu nie kliknęłam edit i mam post pod postem  😡 😡 😡 :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Watrusia a masz potwierdzone ?? bo ja nieczego nie potwierdzałam :P moższ podać mi swój nick ?  :kwiatek:  Pozdrawiam
wątek zamknięty
Myslę aga że to chodzi raczej o Metallicę, ale pewna nie jestem. 😉
wątek zamknięty

a wyświetlają Ci się jej konie?? Bo mi przechodzi do moich zwierzów. Widze tylko konia siostry,.
wątek zamknięty
Po prostu wejdź w znajomych siostry, nick to Solniczka. 😉
wątek zamknięty
Meganhorse mój nick Deni.
wątek zamknięty
ok zaprosiłam cię  🤣
😅
wątek zamknięty

no może i faktycznie Metalica, jakoś nie zauważyłam jej  😡

no własnie widzę dużą różnicę w umiejętnościach... I wydaje mi się że może to przez rasę?? No bo przecież rzecz rzeczy z czarnego rynku nic nie dają jeśli o to chodzi nie?? A skoro oba konie mają takie same PG??
wątek zamknięty
Meganhorse potwierdziłam, zobacz czy doszło?
wątek zamknięty
Ale to dosyć dziwne. Mój Smasher ma mniejsze PG niż Metallica a ma ponad 411 umiejętności.
wątek zamknięty
Ale to dosyć dziwne. Mój Smasher ma mniejsze PG niż Metallica a ma ponad 411 umiejętności.

a masz wodę młodości??
wątek zamknięty
Mam, no to wszystko jasne. 😉

Złote Ostrogi w kalendarzu.  😀
wątek zamknięty
Meganhorse hehe, po prostu jest jeszcze jeden taki sam nick jak twój tylko bez kropek i dlatego była pomyłka 😁. Teraz powinno być dobrze 😉
wątek zamknięty
Kurcze, skoro ona ma powyżej 100 w prędkości to ja powinnam mieć powyżej 100 w skokach... Takie mi się to dziwne wydaje trochę.
wątek zamknięty
kurechii   look at my horse, my horse is amazing!
14 grudnia 2010 00:00
założyłam z ciekawosci konto co bede miała w rogu i trafił mi się BILET NA GP 🙁
moge komus to konto oddać, za cos fajnego z CR na moje konto.

jest ktos chetny?
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
14 grudnia 2010 00:01
kurechii, Chętnie przyjmę 😉

Mogę dać różdżkę i złote ostrogi. nic innego nie mam.
wątek zamknięty
14 grudnia 2010 06:16
ma ktoś wodę młodości  👀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.