Zima 2010/2011 meldunki

pod Starogardem Gdańskim wieje i sypie..
Zima wróciła do Wrocławia, spadło trochę śniegu i jest -1. Ale jutro będzie lód, bo przez kilka dni mieliśmy roztopy i już dziś było baaardzo ślisko, szczególnie pod stajnią.
Biało dość....
Drogi całkowicie zasypane i sypie dalej w najlepsze.
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
13 grudnia 2010 08:19
Grudziądz -2 i pada i pada.
Gagulec   Mistrz lokalny
13 grudnia 2010 10:58
Kraków sniezy!!!!  😅
madmaddie   Życie to jednak strata jest
13 grudnia 2010 18:06
Bielsko-B, dużo, dużo śniegu  😅 temp. ok -6, ale odczuwalna dużo niższa
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
13 grudnia 2010 21:16
Wrocław.
Jeszcze godzinę temu była masakra na dworze. Dobrze podsypało nas. Teraz leciutka pada.
Olsztyn obecnie -12, w nocy bylo zimniej. snieg pada lub lekko pruszy praktycznie codziennie  🙄jest juz go niesamowicie duzo  😀
Łódź:
Pada śnieg, pada śnieg. 
30 cm grubości,
- 8 stopni.

Nie jest tak źle...  🤣
Rzeszów: -5, śniegu w sam raz, bardzo ładna zima 🙂
w Jarocinie zaczęło sypać  🤔wirek: po co ten cały cyrk?!  👿
U nas pada i pada ,mam nadzieje że znowu u nas będzie biało  😀 
kolorwiatru   Pani władczyni imperatorka
14 grudnia 2010 12:41
a u nas conajmniej z -700  😁 albo ja taka juz przejedzona tą zimą  😜
Słyszałem, że w Toruniu ostro sypie...
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
14 grudnia 2010 12:48
w Gdańsku masakra,zastanawiam się,jak ja z parkingu pod pracą wyjadę...rano odśnieżali,ale to było z 30 cm temu...
a ja tam lubię zimę i uwielbiam jeździć po śniegu
Witaj w klubie.
u nas sypie caly czas, coraz bardziej zaczynam lubic zime 🙂
Słyszałem, że w Toruniu ostro sypie...

W Toruniu pada cały dzień  😵 Rano było - 10, a teraz jest -3.
madmaddie   Życie to jednak strata jest
14 grudnia 2010 16:11
w Bielsku tak jak wczoraj tylko gorsza droga bo przymarzło, ktoś się przeliczył i ja wracając ze szkoły liczyłam mobilki w rowach
ash   Sukces jest koloru blond....
14 grudnia 2010 16:16
W Warszawie biało, a na dodatek sypie cały czas.... szykuje się na 2 h dojazdu do konia! Czekoladę i herbatkę już mam przygotowaną!
Moon   #kulistyzajebisty
14 grudnia 2010 16:59
W Sopocie caaaaały dzień dość gęsto sypie i co gorsza - wieje. 
Ok 11 szłam do ogona w miarę odśnieżonymi uliczkami, wracałam ok 15:30 - w zaspach.  🤔
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
14 grudnia 2010 17:05
W Łodzi sypie od wczorajszego popołudnia bez przerwy. Miasto zapchane, mpk nie jeździ za często, awarie za awariami. Wracałam wczoraj z uczelni ze dwie godziny, dzisiaj tylko 35 minut.

🤔wirek:
Elbląg. rano -11 a po 16 ok. -8 . Autobus nie mógł podjechać pod górkę ! 😵 Od soboty pada, pada, pada śnieg.
Chc do domu  😵 😵 😵. Siedzę jeszcze w pracy chociaż skończyłam o 16 , nie mam jak dostać sie do Darłowa. Z Kołobrzegu do Koszalina zrobił się gigantyczny korek, ciężki sprzęt nie może wjechać, policja nie pozwala wjechać do Koszalina z Ustronia Morskiego.
Żadne środki komunikacji nie kursują, drogi zasypane, nie mam jak dostać się do domu!!!! 😵
Gillian   four letter word
14 grudnia 2010 18:25
tajnaa, droga jest zablokowana z tego co wiem i nie będzie na razie przejezdna bo utknęły TIRoloty pod Tymieniem. Tak więc lipa... :/

to co się dzieje za oknem przechodzi wszelkie pojęcie. Wichura, śnieżyca, prąd sie bawi w dyskotekę. Oczywiście drogi pozasypywane, pociągi poopóźniane - a jutro ma być jeszcze gorzej!
Moon   #kulistyzajebisty
14 grudnia 2010 18:27
Gillian, powaga?!  🤔
O fak...  😵
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
14 grudnia 2010 18:29
Jej, jak dobrze nie muszę iść na uczelnię jutro...

Nadal sypie.
Gillian   four letter word
14 grudnia 2010 18:32
Moon, powaga 🙁 miałam przyjemność jechać ciapągiem dziś ( czy ośnieżone drzwi w przejściach i brak ogrzewania to nowa moda?), opóźnienie kilkadziesiąt minut. Potem dreptu dreptu do domu - chodniki nie nadają się do chodzenia, NIC nie widać tak zawiewa. Dotarłam jako wielka śniegowa kulka :/ prąd się co kilkanaście minut wyłącza, a co za tym idzie padło mi znowu ogrzewanie 🙁
Ja od dziś zabieram do torebki gacie, skarpetki i szczoteczkę do zębów. Na razie siedzę w pracy, zaraz tzreba jakiejś koszalińskiej rodziny poszukać  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się