U mnie narzekali na zimę a teraz za nią płaczą. Miasto odpływa... po tygodniu obfitych opadów śniegu [ prawie 40 cm spadło] nagłe ocieplenie [+3] i deszcz... Jak to zamarznie w czwartek to będzie dramat, krzyk, pisk i wszystkie drzewa, rowy "zajęte".
Rybnik płyynie.... ślisko jak nie wiem. Prawie wyrżnęłam orła na wysepce na przejściu dla pieszych 😵 Dobrze, że wpadłam na pomysł łażenia w glanach, bo w kowbojach co rusz pewnie uprawiałabym amatorskie i niezamierzone łyżwiarstwo figurowe.
a teraz... +4.... jutro podobno znowu ma padać śnieg.
Olsztyn- aktualnie -4. kladac sie spac przed 24 padal snieg i to od kilku godz...wstalam o 6 i co widze???? pada snieg 😉 znowu wszystkie chodniki zasypane 🙂 obecnie pruszy ...
U mnie wczoraj zaczął padać deszcz a było ok -2. Domyślacie się co było na drogach i chodnikach? Normalnie masakra 😵 Dzisiaj już lepiej - od rana sypie śnieżek 🙂
U mnie wczoraj zaczął padać deszcz a było ok -2. Domyślacie się co było na drogach i chodnikach? Normalnie masakra 😵 Dzisiaj już lepiej - od rana sypie śnieżek 🙂
domyślamy się 😎 ja wczoraj wystąpiłam w "gwiazdy tańczą na lodzie" 😂
u nas pada prawie caly czas, wszedzie bialo, samochod co chwile trzeba odkopywac spod sniegu, chodze zakutana jak Eskimos, ale musze przyznac, ze nawet lubie taka zime 🙂
Generalnie to... MASAKRA! 👿 Szczecin totalnie zasypany, cholernie zimno, komunikacja miejska ledwo jeździ, z uczelni wracałam ponad 2 godziny, a i tak w ostateczności rodzice przyjechali mi na ratunek. NIENAWIDZĘ ZIMY!
Południowe okolice Krakowa - wygwizdów jakich mało, przeraźliwie zimno, co jakiś czas sypie ni to śnieg ni to deszcz. Na drogach lodowisko. I chyba zrezygnuje z jutrzejszej jazdy.....podejrzewam, że na padoku też będzie warstwa lodu po tej odwilży 😫
Wyglądam rano przez okno i co widzę? BIAŁOŚĆ 😲 Przybyło jakieś 20cm śniegu na oko, nie wiem, chyba całą noc musiało sypać 😲 Zaraz idę ruszyć ogona, ciekawe czy sie dokopię... Ale co by nie mówić, sceneria jest bajeczna 😉
Teraz tylko czekać na jakieś słonko i zimowe sesje foto welcome to! 🤣