Notarialna ja będę obecna na stoisku konik.com.pl
Takie głośne, wysokie rude babsko 🙂
To na pewno podejdę 😉 , konik jest z Torunia, prawda? 🙂
Tak, z Torunia ale ja jestem z Bydgoszczy 😀
Jaaaak to pięknie wygląda! 💃
Ojej, ale ekstra! 😵
w tamtym roku te trybuny był trochę nieudane, ale teraz powinno być miodzio 🙂
Czy jak byliście w tamtym roku, to też było tyle pustych miejsc na trybunach?
Heh. Też postanowiłam się wybrać 🙂 - mam nadzieję, że będzie fajnie...
ja tam jak kogoś poznam to podejde 😎 Ponia coś o tym wie po Zagórowie 😁
Hmm jakbo coraz bliżej pewności, że w Poznaniu się zjawimy🙂
vissenna ooo byłam ostatnio w Bydgoszczy 😎 spałam w City Hotelu i byłam w czadowej kawiarni Sowa 😀
A ja nie widzę w aktualnym programie Horseman group!
Czyżby panów jednak miało nie być?
Ja wybieram się w piątkowy wieczór, zobaczymy czy wyjdzie
Moze mi ktoś powiedziec jakie są ceny biletów? I mniejwiecej zlokalizować miejsce gdzie się to odbywa (PW)
Byłabym wdzieczna bo moze pojade do siostry 😉
Dodo za to ja byłam prawie pewna, że Cię jakiś czas temu widziałam w jakimś centrum handlowym 😁 ale jednak prawie przeważyło i była to babeczka straszliwie podobna do Ciebie (wnioskuję po zdjęciach), nawet z małym chłopcem! 😉
Maly chlopiec jak najbardziej czesto mi sie k/ d kreci...
kotbury - w piatek o 21:20 i w sobotę o 21:10 będzie - http://www.cavaliada.pl/pl/cavaliada_sport/mtp_program_a4_poznan_cup.pdf
CZy ty na ten program tarafiasz teraz ze stronki cavalaidy- bo ja ten program znam... ale teraz go nie ma już podlinkowanego na stronie... jest osobny do show:
http://www.cavaliada.pl/midcom-serveattachmentguid-1e0013ff3cc23fe013f11e0b25b7fb0d5a68d008d00/mtp_program_a4_1.pdfi osobny do sport:
http://www.cavaliada.pl/midcom-serveattachmentguid-1dffca0e72f1e38fca011df92a0ef77e45854965496/mtp_program_a4_2.pdfgdzie jest error!!!
... ok, znalazłam ten twój...ale maja bajzel na tej stronie.
jak kupic bilety? tzn jest tam opcja kupna biletu elektronicznego, tzn, ze przy wejsciu po prostu sprawdza dane w komputerze? czy o co chodzi? bardzo mi zalezy, zeby jechac, ale boje sie, ze bilety nie dojda na czas jak teraz zamowie 🤔
ciri, Na miejscu w kasie bez problemu można kupić. Tak przynajmniej było 2 lata temu, w dzień targów kupowałam bilety z koleżanką. Teraz też tak zrobię. (jeśli można)
w zeszłym roku kupowałam na miejscu bez problemu.
A w tym nie chce mi się jechać 🙂
sonerek hale targowe są koło Dworca Głównego PKP - wychodzisz z Dworca na górę i widzisz hale (-:
[edit] na dole widać tory, a nad nimi hale (-;
MsCarmen, Znając moją 'cudowną' orientację w terenie zgubię się na pewnika 😁
Są juz pierwsi goscie na parkurze:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=145976535453575&set=a.108726799178549.8107.108484052536157
o to super, mam tylko nadzieje, ze na miejscu nie okaze sie, ze nie ma biletow 😁
Notarialna-tam nie ma szans sie zgubic, nawet nie trzeba sie specjalnie rozgladac, zeby zauwazyc ten budynek, od dworca to naprawde rzut beretem 😉
ludzie, dojście na MTP jest proste jak nie wiem 🙂 wychodzi się z dworca i prosto schodami na górę, spójrzcie w lewo i oto jest 🙂
No chyba, że tak 😉
Jest w pobliżu jakaś budka z chińszczyzną albo bar? Bo słyszałam, że żarcie bardzo drogie.
Żarełko drogie, ale nie aż tak, żeby nie było Cię stać na zapiekankę 😉 ale porządnie się nie najesz, to fakt ... wydaje mi się, że dobrze kupić coś wcześniej np. w KFC na Dworcu i dopiero potem zjeść albo najeść się z rana, bo jak już ma się bilety, to wypuszczają tylko na pół godziny, przynajmniej tak było rok czy dwa lata temu ...
A co do biletów - od 4 lat jeżdżę zawsze w niedziele i nigdy nie ma problemu z kupnem biletu 🙂 A zjawiam się zwykle koło godziny 10.
Aha, a co mojego pytanie - chodziło mi właśnie o wykłady. Nie ma informacji, gdzie będą się odbywały, no chyba nie na parkurze ?
Gillian, chyba, że sie wyjdzie głownym 😉
Wilejka, dlaczego wypuszczają tylko na pół godziny i jak to sprawdzają? Jak mam bilet na 3 dni to też muszę siedzieć tam od rana do nocy? Nie mogę sobie z rana obejrzeć konkursów a potem przyjść wieczorem?
Strzyga, Wpisują numer dowodu, pesel i potem sprawdzają.
na MTP są bilety na kody kreskowe, kod kreskowy do uzycia 1 raz wiec jak wyjdziesz to juz nie wejdziesz 😉 Raczej nikt nie wpusci 2 raz bo po prostu bramka sie nie otworzy. chyba , że ma sie układy albo wchodzi sie wejsciem gdzie bramek nie ma wtedy no problem. To by było na tyle 😉
kotbury, - ja wchodziłam bezpośrednio ze strony Cavaliady. Mają osobne programy na sport (hala 5) i osobne na show (hala 6A). W programie zawodów ich nie ma, są w show.
Wejście na Targi jest również od strony ul. Bukowskiej - bezpośrednio do hali 5.
Jeśli chodzi o bilety to na główny konkurs (w niedzielę) chyba warto przyjechać wcześniej - dwa lata temu ok pół godz przed rozpoczęciem już nie wpuszczali, bo było za dużo ludzi.
Bardzo poważnie zastanawiam się nad obecnością we wszystkie 3 dni 🏇