w kiezlinach jest tylko hotel dla koni i raczej nikt tam nie prowadzi jazd 😉 ale niedaleko sa dągi i maltanka ;p z tym ze autobusem tam nie dojedziesz 😉
No w Dągach wiem, właśnie się tam wybieram tyle czasu i nie mogę sie zebrać na te dojście, w sumie nie dużo no ale jednak;p Bo dzisiaj uslyszałam, że ktoś tam jeździ na jazdy, ale osoba która to mówiła nie była w stanie nic powiedzieć więcej i dlatego pytam, bo o pensjonacie słyszałam.
W Kortowie od 29 pazdziernika, jak chcesz to mozemy sie spotkac jakos i bym ci opowiedziala cala historie bo na forum nie chce sie wypowiadac na ten temat, ew mozesz napisac na gg jak jeszcze je masz ;p. W ogole slyszalam ze juz nie jezdzisz, to prawda? ;p
Cześć olsztyniacy! Nie wiecie może kto u nas w regionie oferuje transport koni? Najlepiej nie za drogo bo muszę przewieźć konia 500 km... Pomóżcie plisss
Co tu taka cisza? Zamrozilo Was? 😉 Jak dajecie sobie rade z jazda w taki mróz? Chociaz w sumie dzisiaj zrobiło sie juz nawet ciepło, jedyne -6 W kortowie hala zamarzła, a przy okazji zostala zbronowana i wygląda hmmm jak Mars 😁 moze Magdanik wklei jakas fote hehe, przez co można jezdzic tylko na podwórku...
oj biedaki, trzymam kciuki żeby wam się te rączki i nóżki szybko pozrastały :kwiatek: Frytkens jaki fajowy kucyk 😜 jascus199 widzę, że nie tylko ja nasze tonę ubrań 😵
nas zasypało totalnie, w niektórych miejscach śniegu po kolana ale przynajmniej udało mi się po miesiącu w końcu wsiąść na rumaki 😅 a allexandry rumak wraz z kolegami szczęśliwy wietrzy tyłek na pastwisku całymi dniami 😉
Jako ze zostalam zoobowiazana do wastawienia zdjecia przez Age, to macie naszego Marsa ;d. Chociaz bardziej kosmicznie wyglada jak jest ciemno i swiatla na hali sie rozpalaja ;ddd Spróbujcie sobie wyobrazic ;d