Uchwycić chwilę

😲

xD  Troszku nam ten skok nie wyszedł xD  😂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] dublowanie postów, cytowanie form graficznych
ja tam nie rozumiem przesłania..
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
05 grudnia 2010 19:03
yyy ja też  😲
i ten niebieski kolor 🤔
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
05 grudnia 2010 20:03
może to oto chodzi? o uchwyć niebieski?
mi sie wydaje że chodzi o to że koń tak wysoko pysk dał w czasie skoku
zabeczka17 😀iabeł:
Nie rozumiecie pierwszy skok w życiu w niebie  😤  nie macie takiego  😁
galopada_   małoPolskie ;)
06 grudnia 2010 07:05
monia jak to skok w niebie? to Istrowata nie zyje tak jak noen?  👀  😁
caroline   siwek złotogrzywek :)
06 grudnia 2010 21:25
znowu ja... no nic, niech będzie...

dzień dobry, tutaj wasz zły policjant. otrzymaliśmy właśnie na komendzie zgłoszenie, że w tym wątku toczy się jakaś oftopikowa dyskusja.
zatem zgodnie z prośbą zgłaszającego, niniejszym przybywam w celach spacyfikowania tego... nadmiaru słów względem ilości form graficznych 😉
proszę się skoncentrować na oglądaniu zdjęć lub zabrać za wstawianie swoich 😉

dziękuję, do widzenia 😎

galopada_   małoPolskie ;)
06 grudnia 2010 21:55
caroline przepraszam ale padłam!  🙇 🙇  😁 i juz mnie nie ma.  😡
parę sztuk z Poznania (-:
(skopiowane z wątku "Targi Jeździeckie Poznań"😉

upadków i wyłamań łącznie z destrukcją przeszkód parę mam
tu upadek z GP

a tu z kuców - mam z 10 zdjęć z serii, ale wrzucę tylko trzy (-:

tu również mała wpadka

tutaj Pan chciał przysiąść na zielonym okserze 😁

ojojoj czterokopytny nie mógł się zdecydować, którą skakać 😁

Na zdjęciu upadku z kuca rozbrajają mnie te nauszniki zawieszone w powietrzu. 😂
xxflygirlxx mnie to rozwaliło ZUPEŁNIE! jak je zrobiłam nie mogłam się przestać śmiać! 😜
MsCarmen, zdjecia super! 🙂 Momenty zacne 🙂 Tylko na pierwszym wymazalabym ta "plame" na dole 😉
Sigma sie tak dobrze sprawowala w tych warunkach czy mialas cos jeszcze jasniejszego?
Antek "trochę" wyrósł z En Viabl'a  😂

Nie wiem czy dobry wątek, zdejmuję derkę a pod derką niekopytny mieszkaniec stajni (wiedziała dziewucha gdzie najcieplej  :hihi🙂
[img][[a]]http://i560.photobucket.com/albums/ss42/armara/jesien%202010/arizona6.jpg?t=1292355511[[a]][/img]
armara - no genialne, gratuluje zdjęcia... może mysiora zbierała sobie końskie kłaczki na gniazdko 🙂🙂
Armara, LE-ŻĘ hahaha!Żenial szapoba! 🤣
Btw...pomyśldzie jak bidulinę kunia musiało świerzbić pod tą derką jak myszeczka hasała po grzbiecie 😀
Armara genialne  😀
:kwiatek:
Własnym oczom nie wierzyłam, a mój tata mnie zapewniał, że w stajni juz myszy nie ma  😂
natchniuza Sigma dała radę (-: w stajni byłam z 35mm 1.8, a zawody i pokazy to zasługa 70-200 2.8
armara, niesamoiwta fotka.  👍 ciekawe, czy koniowi nie przeszkadzało, że coś mu po dupci skacze.  👀
armara, to zdjęcie jest przesłodkie!
Mnie jeszcze, prócz komizmu samej sytuacji, rozbraja ta niesamowita dysproporcja pomiędzy gabarytami tych dwóch zwierzaków...Ten maleńtasek na wielkiej...co tu gadać...DOOPIE dla niego wielkości chyba planety, no po prostu się rozpływam! 😀
agull   Dążąc do celu
15 grudnia 2010 09:41
Armara  świetne ujęcie  👍
Moze Wam sie spodoba zdjecie mojego "malenstwa" 🙂
Śliczne maleństwo, ale nie ten wątek.
Armara BOSKIE!  😀 Jejuuu...jaka mała myszuńka !
a czemu nie ten watek? wydaje mi sie ze fajna chwile uchwyciłam, dla amatora ktory nie ma sprzetu nie jest to takie proste. a poza tym takie "malenstwo" rzadko ma taka werwe. ciagle revoltowicze maja "ale" nie te to nie to... bo jeste nowa... gadacie tylko miedzy stalymi forumowiczami... Mi sie podoba i wiem ze pasuje do tego watku.

Dziekuje tym co sie podoba.
Ircia   Olsztyn Różnowo
15 grudnia 2010 17:29
Alisaa.Mi też sie bardzo podoba,maleństwo daje czadu!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się