KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

z orłem? z godłem na czapraku? serio?  🤔
wątek zamknięty
Maddie  to jakieś DIY  chyba Eskady

Forta  super komplet  🙂
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
05 grudnia 2010 15:49
śliczny ten marone !! dodaj drugie do galerii szmatoholików :kwiatek:
wątek zamknięty
sei meeega wygląda w tym marone🙂
ja do niego nie byłam przekonana, bo myślałam że z kasztanem się zleje, ale widać że się myliłam.
a co to za owije? bo chyba nie petrole ( tak mi się przynajmniej wydaje )
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
05 grudnia 2010 15:53
mnie się marone bardzo podoba  💘 na kasztanie też 🙂 tylko to będzie nasz zimowy kolor pewnie. latem nie wiem jak będzie wyglądał.
owije to tattini. nie są idealnie dobrane odcienie. są zbyt niebieskie. petrol jest czymś tam złamany 😉 ale na razie takie muszą być. rzadko zawijam konia.
wątek zamknięty
sei jak da mnie to ratuje go ta lamówka, inaczej by gdzieś zginął na tym koniu.

Livia może źle siodłasz?? Bo nieważne czy to eskadron, hkm czy inna firma, czaprak to nic innego jak kawałek materiału pod siodłem. I nie powinno się z nim nic dziać po osiodłaniu.

Obiecana "milka" czyli Nici violet:

wątek zamknięty
dziękujemy  :kwiatek:
arivle to jest brillant chyba vs (xxagaxx ?) a ochraniacze są kupione 2 lata temu w zimie, więc prawdopodobnie z nugatowej kolekcji
xxagaxx od patrzenia na derkę dostaje się oczopląsu, ale cały  komplet ładny
wątek zamknięty
xxagaxx, przepięknie! Ten czaprak jest przegenialny!
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
05 grudnia 2010 16:16
xxagaxx, może, pokombinuję przy kolejnym siodłaniu 🙂 Violet super, tylko derka daje po oczach 😉
wątek zamknięty
No wiem 😉 Ona tak dość hmm wyrazista jest i trzeba to lubić 😀 Ja się zakochałam. Jedyne co to bym się jakoś tego konika pozbyła  😁 😁

Forta Tak ten petrol to brillant VSS 😉

i dziękuję bardzo  :kwiatek:😉 Kocham fiolety 😀😀
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
05 grudnia 2010 16:31
derka przepiękna, a na drugim zdjęciu model wygląda dość śmiesznie, taki grubasek, z NICIakiem na czapraku  😁 ale powiem szczerze, że bardzo mi się podoba :kwiatek:
wątek zamknięty
derka przepiękna, a na drugim zdjęciu model wygląda dość śmiesznie, taki grubasek, z NICIakiem na czapraku  😁 ale powiem szczerze, że bardzo mi się podoba :kwiatek:

Model już schudł trochę 😀😀 Teraz już wygląda tak w sam raz 😀😀

Livia pokombinuj z siodłaniem, moze bedzie lepiej 🙂
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
05 grudnia 2010 16:51
xxagaxx IMO Wasz naj, naj, NAJLEPSZY komplet! 😜 😜
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
05 grudnia 2010 16:57
tulipan Ja na Twoim miejscu wzięłabym z Eskadrona: Green, petrol, choco lub NICI navy  😉

Maddie uderz do Darolgi. Na zdjęciu to jej koń

sei koń piękny, ale marone na kasztanie bez szału  🙁

xxagaxx jak... fioletowo  😁 Rzeczywiście derka "daje po oczach  😉 Czaprak i owijki fajnie wygladają na Edziu

Forta Super komplet  🙂 Teraz już wiem na 100% że chcę derkę petrol dla młodego  😉 Czekałam na Twoje zdjęcie, żeby się przekonać, że kasztanom fajnie w tym kolorze  😁
wątek zamknięty
xxagaxx piękne! Gdyby to nie był niciak, na pewno bym się na ten kolor skusiła  😍

Moje (wesołe) zwierzątko z dziś (fot by Croopie  :kwiatek: )

derka lemon-olive i kantar schlamm-rosa

wątek zamknięty
Nasturcja - Renata - green i petrol odpada, gdyż nie ubieram konia w takie kolory  😎 Natomiast granatów mam aż nadto 😉

Zastanawiam się nad Eskadronem Performance, czekoladowym
http://www.okser.pl/eskadron-czaprak-performance-p-4273.html

Wydaje mi się, że ma kolor podobny do Anky czekoladowej, a urzekła mnie ona na Czardaszu Sierry  😜
wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
05 grudnia 2010 17:08
Maddie Jak na moje to owijki horze z zimowej kolekcji sprzed dwóch lat.
Precelek Przepiękna derka!  😜
xxagaxx Paskowy obłęd!  😍
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
05 grudnia 2010 17:11
Precelek przepięknie  😜

tulipan rozumiem  😉 w takim razie weź choco lub właśnie ten, który wstawiłaś 
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 17:12
tulipan, choco albo turf 😉
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
05 grudnia 2010 17:14
Forta, xxAgaxx, to vss? I taki wielki?  😵 To co ja mam kupować pod swoje siodło? Same cottony i eurostary? 😉
Precelek,  😍
Sei, mam mieszane uczucia no. Chyba jednak oszczędze na nim, może na wyprzedaży kiedyś  😀
Tulipan, bierz choco! Sama zaczynam się zastanawiać, jak marone mi odpadł 😉
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny  :kwiatek: Chyba już podjęłam decyzje 😉
wątek zamknięty
arivle ale on jest dużo mniejszy niż euro-star. Libella sie wczoraj zastanawiała czy to nie pony  😉
wątek zamknięty
tulipan ale czemu nie obierasz konia "w takie kolory"? Green jest naprawdę ładny 😉

Precelek
dera jest super 😀 Dla grubego tez mam taką i nie ma opcji zeby poszła pod młotek 😀😀

arivle tak to vs 😉 ale on nie jest jakiś wielki, taki normalny brillant😉 Co wy kobiety macie jakieś manie duzych czapraków. Ja rzumiem że problem jak jest za mały ale ciut większy??

Też zalezy też od siodłania, pod moim siodłem wyglądał tak:

wątek zamknięty
Arimona, lavender i fango- bój się 😁 zamykaj je na kłódkę! 😀

Forta, MEGA! bardzo mi się podobacie w niebieskim 🙂

sei, przecudnie! Odszczekuje co powiedziałam, że ten kolor się zleje na rudym- pięknie 🙂
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 17:18
Forta, xxAgaxx nie chodzi mi o długość grzbietem - bo jak dla mnie tutaj to może być nawet dużo większy ale o długość w dół, nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi.
wątek zamknięty
aga - przez długi czas gustowałam w różach, fioletach, błękitach i takich dość odważnych kolorach. Potem mi się odwidziało - wyprzedałam wszystko i zamieniłam na granat, czerń, szary i brąz. Wszystko mam w tej kolorystyce: od derek po ochraniacze i ciuchy dla mnie. Podoba mi się Rudy w takich stonowanych kolorach i póki co nie mam ochoty na ''szaleństwa"  😉
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 17:19
Burza, dziękujemy bardzo  :kwiatek: moim zdaniem dzięki lamówce całość tworzy fajny obrazem. mnie się podoba i idę teraz w bardziej stonowane kolory 😉
stąd też rozumiem tulipan że nie chce 'wskoczyć' w petrola 😉 i trzymać się jednej kolorystyki - klasycznej.
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 17:21
xxAgaxx, jak pisałam, to jeszcze nie było twojego zdjęcia- tutaj wygląda dobrze 😉
wątek zamknięty
Czemu mi sie nic na moim siwym nie podoba  🙄
Nie moge znalesc 'jego' koloru.
Siwe w lavender
wątek zamknięty
Forta, xxAgaxx nie chodzi mi o długość grzbietem - bo jak dla mnie tutaj to może być nawet dużo większy ale o długość w dół, nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi.

Rozumiem 😉 ale jak już pisałam to zależy od siodłania. Ja nienawidzę jak coś leży na końskim kłębie więc podnosze czaprak do góry ile się da robiąc z przodu taki "dziubek", co zmniejsza mi tą własnie długość w dół 😉

tu to dobrze widać:

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.