KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
05 grudnia 2010 10:38
Mi anky totalnie przestały odpowiadać, zamierzam wszystko wyprzedać.
wątek zamknięty
tulipan
Polopad aqua jest fajny, bo jest takiego samego koloru, ale ma ciemnobrązowa lamówkę.
a marone polopad? albo ten w paski marone cos?
Anky są be  😀iabeł:
wątek zamknięty
Anky są niestety fatalne. Krótkie, marszczą się i do tego brzydko lezą na kłębie (u mnie przód musi być podniesiony).

Marone mi sie niesamowicie podoba, ale boje sie, ze zniknie na moim koniu:

Ratunku !

Chcialabym z marone czaprak, owije i dere, ale sama juz nie wiem jak to kolorystycznie wypadnie na rudzielcu.
wątek zamknięty
jakos zupełnie ten czaprak ginie na koniu. Arimona- dzięki!
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
05 grudnia 2010 10:49
ban na re-volte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle z mojej silnej woli  🤦
wątek zamknięty
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
05 grudnia 2010 10:51
tulipan, ja mam kasztana w podobnym do twojego odcieniu, jest może trochę ciemniejszy i intensywniej rudy. Marone wygląda na nim bardzo dobrze, bo odznacza się ta turkusowa lamówka. Mogę postarać się o foty.  😉
wątek zamknięty
Nalle - będę bardzo wdzięczna za zdjęcia  :kwiatek:
wątek zamknięty
tulipan
marone chyba nie powinien zniknac, ale polopad, a nie cotton.

_kate
ale rudzielca nie masz chyba 🙂😉

jestem praktycznie spelniona polopadowo, chyba ze flaxa DL upoluje jeszcze gdzies:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
05 grudnia 2010 12:54
klawisz "Print Screen SysRq"  😉
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
05 grudnia 2010 13:03
Albo zrzut ekranu w programie Photo-Scape  😉
wątek zamknięty
Dzionka, kantara zazdroszczę, też mi się podoba  😀
kujka najlepszy wybór  😀
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
05 grudnia 2010 14:07
A ja się utwierdzam, że Anki mi pasują 🙂 Ale tylko te stare 😀
Wsadziłam dziś pod siodło Eskadrona Limegreena SR i... w połowie terenu wyjechał mi spod siodła :/
Próbowałam zapiąć te paski do siodła, ale są za krótkie  🤔 Nie wiem, ale Eskadrony to chyba na jakieś minikonie i minisiodła są robione  🤔
wątek zamknięty
jakieś Anky-owijki będą pasować do polopada choco?
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
05 grudnia 2010 14:35
Livia, fakt oni mają strasznie krótkie te paski, w mojej skokówce w miarę łapią przystuły, ale w jakimś wszechstronnym mogłoby już niedosięgnąć.
Mnie też wyjeżdża spod siodła ale to dlatego, że mam niedopasowane siodło, które czeka na poprawkę już dobre 2 tygodnie, ale Kostrzewie nie śpieszy się przyjechać (Może będzie w tym tygodniu) i jak nie dopnę popręgu.

Ja nadal uwielbiam anky, ale tylko w profilu vs  😁 Świetnie leżą pod moim siodłem, a te anky dl strasznie nie podobają mi się pod skokówką. Mam jedną dl ale trzymam ją tylko ze względu na kolor, no i w planach mam drugie siodełko. Chociaż czasami zastanawiam się, czy nie puścić jej dalej.
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
05 grudnia 2010 14:53
Livia, nie wiem czemu ci wyjeżdża 🙁 dla mnie te paski do przystuł są za krótkie ale czaprak i tak zostaje na miejscu. z kolei mój tata ma siodło wszechstronne jakiś kiffer czy passier?  👀 i tam duuużo czapraków wyjeżdża.
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 14:56
sei, no nie wiem, z Anką mi się to nigdy nie zdarzyło, a specjalnie pół godziny go układałam żeby dobrze leżał...
Szkoda, że te paski takie krótkie, bo bym po prostu podpięła i po problemie 🙂 No nic, coś pokombinuję, bo kolor i krój boskie i strasznie mi się podobają 🙂
wątek zamknięty
Arimona,
no niby nie rudzielec, ale obawiam się, że tylko latem ten pad dobrze by na nim wyglądał. Zimą ciemnieje okrutnie

i zlałoby się  🙁
wątek zamknięty
zarzucę Was zdjeciami kompletu petrol (nie mogę sie zdecydować, więc zdjęć jest sporo  😉)

i na deser kantar euro-stara
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
05 grudnia 2010 15:12
Forta, pięknie, jak dla mnie petrol jest stworzony dla kasztanów  😁 Przy okazji masz przefantastyczne ochraniacze to z kolekcji nugata itd?  😍
To brilant vsd? Toż to wielkie jest  😵
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 15:20
Forta, brillat i kantar super! ale dera nie. za dużo niebieskiego  😉 masz więcej zdjęć brillanta?
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 15:21
Ładny kolor, ten petrol, trochę Cobaltowy 🙂

Nalle, a jakie Anki masz u siebie? (może być na PW)  :kwiatek:
wątek zamknięty
a mi sie wlasnie dera podoba 🙂
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
05 grudnia 2010 15:29
Chyba zażyczę sobie na gwiazdkę właśnie taki komplecik. ;d Tylko zamiast brillianta- cottona łezkę.
wątek zamknięty
Mi też kiedyś pady wyjeżdzały 😉 I myślałam ze po prostu są głupie bo pasków nie mają. Teraz wiem ze siodło miałam niedopasowane. Kupiłam mattesa i jakimś dziwnym sposobem problem się skończył.
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
05 grudnia 2010 15:40
Forta, mnie zdecydowanie najbardziej podoba się deser  😀
w połączeniu z twoim koniem szczególnie  🙂
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
05 grudnia 2010 15:40
Szukam szukam i znaleźć nie potrafię.
Co to za owijki?

Zdj. Szmatoholicy  :kwiatek:

Lamicelle?
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 15:41
aga, ale pady mi nie wyjeżdżają 🙂 Miałam też jeden czaprak HKMa drobnopikowany i też nie wyjeżdżał 🙂 Tylko ten Eskadron :P
wątek zamknięty
05 grudnia 2010 15:41
rude w marone. pogoda dzisiaj średnia ale na lepsze nie ma co liczyć w najbliższym czasie  🙄
wątek zamknięty
Forta,śliczny ten niebieski  😍  hihi  🤣
A ja dam taki czapraczek xD
Polska rządzi!  😅

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.