Howrse gra :)

ja mam 5 dni czekania do prywatnych licytacji bo kupiłam jeden kupon i narazie mam dwa 😉
wątek zamknięty
no ja też czekam na te głupie sprzedaże.. czyli jeszcze jakies 20 dni mi zostało czekania ;/ bez sensu...
wątek zamknięty
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
04 grudnia 2010 15:38
Aaaaaa zobaczcie co mi przed chwilą latało w UFO  😅

wątek zamknięty
o jaa komu dobrzeee!
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
04 grudnia 2010 16:03
wątek zamknięty
Oddam na angielskim serwerze tanio lub za darmo wiele koni  🙄  Poprostu już nie gram w howrse.com i nie chce żeby się koniki marnowały skoro może ktoś szuka konia sportowego 😉  🙁 Wszystkie konie mogę sprzedać na prywatnych aukcjach 🙂
Macie link do mojego profilu :

http://www.howrse.com/joueur/fiche/?id=29637423

Jeszcze jakby się komuś nudziło to mam taką zagadke na angielskin serwerze  🤣
[glow=red,2,300]Kto posiada konia ( nazywał się Hilfskraft ) , jest siwy w hreczce , cały trening sporo zawodów , ma źrebaki , a najważniejsze czy jeszcze żyje !!![/glow]
🤣  😕  👀 Bo mój drógi koń został uśmiercony przez kogoś 0 % energii albo przekarmieniem ;/  😕
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
04 grudnia 2010 16:28
[[a]]http://www.howrse.pl/marche/enchereVoir?id=49165&requete=vente%3Dde[[a]] 11 minut 😅
wątek zamknięty
[[a]]http://www.howrse.pl/marche/enchereVoir?id=49230&requete=vente%3Dde[[a]] 22 minuty, wartoo ;D
wątek zamknięty
wątek zamknięty
>Pokryłam moją klacz
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=73468
tym ogierem :
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=40041

Dobry wybor ?

podbiijam
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
04 grudnia 2010 17:08
Libeerte, Pacia nie było ogiera z wyższym PG? Ja zawsze staram się kryć klacz ogierem ze 100% BLUP i jak najwyższym PG. Ogólnie nie jest to zły wybór ale szukałabym ogierów z wyższym GP 😉
Nie rozumiem tylko ludzi którzy kryją klacze pegazem tylko dlatego że ma skrzydła więc jest fajny. Albo kryją klacz swoim ogierem który ma np. -98 BLUP bo taniej. Skoro nas nie stać na stanówkę 300-400 Eq to po co kryć "czym popadnie"?
wątek zamknięty
Hahah, tez kiedys krylam klacze pegazem, bo chociaz byl duzo gorszy od innych, to byl 'fajny' ze wzgledu na skrzydla  🤣

edit: nie macie wrazenia, ze na polskim Howrse sa lepsze swiateczne ufo?
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
04 grudnia 2010 17:21
Misskiedis, Też tego nie rozumiem. Mam całkiem dobrego ogiera anglika, maksymalnie wytrenowanego we wszystkim. Udostępniam krycia do 400 equus, więc dorobić się można całkiem niezłych pieniędzy z tych stanówek (obecnie ponad 90 kryć). Jak dla mnie takie działanie pogarsza tylko jakoś koni dostępnych na howrse.
wątek zamknięty
noo. ja to akurat mam i dobre GP i BLUP u swojego ogiera a do tego pegaz wiec problemu nie ma ;d jest i fajnie i pozytecznie ;d bo wszystkie  zrebaczki rodza mi sie z umiejetnosciami wrodzonymi juz
wątek zamknięty
90 kryc za 400e? Ja jak wystawilam ogiera dosc dobrego dawno temu za 200e, to zarabialam, ale jak zwiekszylam stawke, to od razu sie wszyscy zniechecili ;p
trudno, jak na razie staram sie moja klacz paint doprowadzic do 100 blup, na razie ma 81 ;> (mowie o angielskim Howrse)

i jeszcze cos, fajnie jak zawsze ktos sie skusi na mojego pegaza, chociaz ma ok 350 GP, ale za to kilka BMow  🤣
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 17:29
ja mam 11 nieśmiertelnych klaczy z dodatnik BLUPem jednego ogiera świetnego, i kryje te klacze, wychodza fajne źrebaki minimum jakieś 30 umiejetności 😉 I tak w sumie się dorobiłam kasy. a no i np. kupuje, jak widzę tanią aukcję i sprzedaje drożej po ''doprowadzeniu do porządku'' koni  😁
wątek zamknięty
mojego brali i po 1 000eq.. teraz poki co go nie wystawiam. zajmuje sie zawodami zeby reniferki zbierac;d
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 17:30
Siva, Mój ogier to jeden z tych pierwszych na howrse, a takie są bardziej poszukiwane od tych 'nowych'

Za zawody i tak są maksymalnie 3 renifery dziennie.
wątek zamknięty
no tak . ;]
wątek zamknięty
Nom, musze jakies lepsze ogiery znalezc, bo jak kupowalam konie, to mi zostalo malo equusow i musze cos zarobic ;/
Ale 3 reniferki to i tak cos 😉
wątek zamknięty
Po 30. roku życia nieśmiertelnych koni nie można już na nich używać "darmowych" piramidek?
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:14
grzesiek.1993 jak Ci ośrodek idzie ?  😁 :kwiatek:
wątek zamknięty
Zebrałem pierwszy plon rzep ;p Tych, na których użyłem nawozu.
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:18
Znowu dostałam passa za sponsoring 😂
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:20
Notarialna : szczęściara !!! 🤬

grzesiek : to super !! kup sobie szklarnie :kwiatek: i sadź  😁
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:21
noen, Haha, cóż duża liczba sponsorowanych też ma swój plus 😀

Mam już 3 passy ze sponsoringu 🙂
wątek zamknięty
(Hej Grzesiek.1993, nie jesteś czasem Diesel?  🙂😉 Ma ktoś ochotę wymienić puszkę pandory albo czarną orchideę na coś innego? : 🤣
wątek zamknięty
Po 30. roku życia nieśmiertelnych koni nie można już na nich używać "darmowych" piramidek?

Podbijam.

Alten niestety nie ogarniam tego pytania ;p
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:34
grzesiek.1993, Nie tracisz takiej możliwości.
wątek zamknięty
04 grudnia 2010 18:43
dostałam róg obfitości w rogu obfitości 😁 i jak zwykle po 100 equus pare rzep i 100 jabłek 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.