Kurcze i my nie możemy wyjść z tego zakichanego zapalenia oskrzeli- siedzimy w domu już 3 tydzień i doopa. Raz Filip gorszy osłuchowo raz Grzesiek, teraz znowu Filip. I tak się zakażają nawzajem. Już jestem umęczona- jedyne moje wyjścia to zakupy o 6 rano-zanim chłop wyjdzie do pracy i 2xpo 2 godziny na basenie w weekendy(przed 7 rano jestem w basenie 🙂 ). W poniedziałek się okaże co z nami dalej opcje są trzy:albo zdrowi, albo tfu,tfu zastrzyki albo tfu tfu tfu szpital.
Pokemon ogromne gratulacje dla Ciebie-Agnieszka cudna. Kawał baby z niej.
vill_18 ano nie zabiedzony 😉 chociaż był czas jak szalałam, że dziecko potrafi cały dzień "przelecieć" na parówce. Badania wyszły idealnie dziecko nie chudło, więc nie pozostało mi nic innego jak tylko przyzwyczaić się do niestandardowego jedzenia. Zresztą po Kaziu
Gwash widać,że te roczniki często wypuszczały takie "małolitrażowe" modele.
dempsey jasne,że regały montowane do ściany 🙂 Książki Grzesia,mam teraz umieszczone na półce pod samym sufitem i żeby je ściągnąć musze włazić na krzesło. Co do tendencji do krtani-to sprzyja mu "niedoskonała" budowa krtani u dzieci do 5 roku życia. Dlatego u dzieci do piątego roku życia zapalenie krtani =zagrożenie życia. Później krtań "dojrzewa".
Muffinka,
Magda83,
Ashar,
Lalena Ale macie przystojniaków 😍
Atea cudowne zdjęcia ślubne i muszę się zgodzić z dziewczynami -śliczna jesteś. No i najważniejsze: GRATULACJE
Chaff gratulacje
Basznia :kwiatek: :kwiatek: Basznia co ja Ci będę opisywać jego wybryki- rzuć okiem co mój kawaler 30 minut temu wykombinował

Do ciężaróweczek na wylocie: w poniedziałek taka fajna data może któraś sprawi nam taki forumowy prazencik??
Z tym trzymaniem po cesarce to chyba zależy od poszczególnych szpitali no i rzecz jasna od stanu zdrowia dziecka i mamy
edit:
Zairka cieszę się,że trafiliście z Piotrusiem w dobre ręce. Bardzo, ale to bardzo trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Pietruchy.