dziewczyny mam mega prośbę a nie wiedziałam gdzie się z nią zgłosić więc przyszłam tutaj😉 potrzebuję kogoś kto się zna na Photoshopie lepiej niż ja (czyli kogokolwiek;P) i mógłby mi usunąć tą maszynę rolniczą z tła... błagam! link do zdjęcia:
jak komuś się uda to proszę może o podesłanie na maila ( breva@vp.pl ) - najłatwiej będzie😉
Pacia dla mnie to to zdjęcie nic a nic nie wyraża... pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że tutaj nie pasuje, bo chyba bardzo się nad nim nie namęczyłaś, co? 😉
Witam 🙂 Mam pytanie. Czy jest możliwość zmiany koloru tego lakieru na jakiś inny w photoshopie?? Jeśli tak , to czy ktoś mógłby mi to zrobić i wysłać na maila?? alexa200@wp.pl
Tak, zdjęcia były robione kitem dodatkowo w trybie auto [moja pierwsza wyprawa z aparatem w życiu] wiec ich jakość, głębia ostrości czy cokolwiek było straszne, wiec w PS'ie dodałam sobie fajną głębie :P 🙂 Wieczorem mogę wam oryginały wstawić 🙂
ninevet, zdjęcie z fryzem jest nawet ok, ale to drugie nie wygląda dobrze - za bardzo widać ingerencję w tło, dużo przepaleń... Osobiście nie lubię takich przeróbek, już wolałabym dobrej jakości zdjęcie z dużą GO, ale bez takiego kombinowania. 😉
wersje z siwkiem mam bez brzegów przepalonych, pasowały mi do sennego klimatu 🙂 Niestety nie zauważyłam jak walnęłam byka rozmazując zdjęcie, kto znajdzie ? 👀