CSI Katowice Parada Horse Show 2-5.XII.2010
Żenada straszna. Niech w takim razie zwrócą kasę za bilety , bo jak np. idę do kina i kupiłam bilet to mi tam nie zmieniają repertuaru zaraz przed seansem 🤔
Eee... jadę mimo wszystko!
Fatamorgana, to odważna jesteś 🙂
ja nie jadę. M. Szewczyk oznajmił, że nie warto. także nikomu nie polecam się wybierać, chyba że macie blisko.
ale kaszana...
proponuję zrobić grupowe podanie o zwrot pieniędzy za bilety PKP/na imprezę, mogę się podjąć napisania i zebrania osób
Fatamorgana, to odważna jesteś 🙂
To samo pomyślałam.
Ja z Gliwic mam rzut beretem a sie nie wybieram 😉
haha ale porażka dobrze, że się nie wybrałam. Szkoda kasy 🤔wirek:
no wlasnie bardzo jestem ciekawa MsCarmen, czy uda Wam sie cos wskorac. bo na pewno mnostwo jest takich osob ktore wydaly kilkadziesiat lubi wiecej zl za bilety pkp ("moje" dziewczyny - 80 zl w 1 strone) i pojechaly na darmo. bardzo, bardzo jestem ciekawa...
Ja też chętnie zwróciłabym w takim razie 8 biletów...
Dzwonie ale nikt nie raczy odebrać telefonu.
Raczej beda musieli oddac pieniadze za bilety na impreze. W koncu ludzie zaplacili za CSI***, a nie za jakies pokazy. Zreszta, chyba nikt normalny nie zaplacilby 50 zl za konkurs Barburka CUP, Adrenalina i kilka 'pokazow'.
Livia, wedlug wikipedii: Barbórka (inna pisownia Barburka) 😉 Ale przyznam, ze mialam problem z tym slowem i skopiowalam za ŚK.
ee tam jak juz sie dalo te 50zl za bilet to trzeba chociaz na zakupy jechac 😁
Wstyd i obciach.. 😡
Podstawa na takiej imprezie to podłoze 😤
Dobrze ze nie pojechałam 💃
a ktos probowal juz zwracac bilety?
Ja w sumie mam blisko...a tylko kupiłam na sobotę bilet 🙄
Nie za fajnie 😵
Bandos pewnie mają nawał telefonów... Ja im tego nie odpuszczę, jechałam tam głównie dlatego, że podczas załatwiania akredytacji do Poznania, zaproponowano mi też Katowice. Niech teraz płacą za swoją głupotę. Dla mnie 120zł w dwie stronu to bardzo dużo pieniędzy, a teraz nie mam tam po co jechać.
kujka nawet nie wiesz jak ja im współczuję... O 19 miały wsiąść w pociąg, o ile udało im się kupić bilety... Dobrze, że nie musiały zaliczkować hotelu, bo jeszcze na tym by straciły.
jednym słowem - co się TAK NAPRAWDE stało, ze podłoże zostało tak spartolone?
Jak to co? Oszczędności!
Przywieźli wczoraj ten okropny piach wymieszany z jakąś gliną, czy kto tam wie co to za dziadostwo, ale z butów i kopyt ciężko to zmyć...
A to podłoże które było w ubiegłych latach, sprzedali za śmieszne pieniądze do stajni, w której dalej leży ono na kupie nieużywane pod plandeką 🙄
Dziewczyny, nie narzekajcie tak. Jutro będzie można pewnie zobaczyć lostak i Otisia 😉
to oni kładli podłoże... wczoraj? 🤔
Tak, dziewczyny wcześniej pisały i komentarze na ŚK też były.
natchniuza, ja tam ufam mojej mamie polonistce z tą Barbórką 🙂
powtarzam pytanie🙂 czy jutrzejsze ujeżdżenie jest odwołane?
podłoże nie zostało przywiezione wczoraj.
Podłoże zostało przywiezione zgodnie z planem 4 czy tam 5 dni wcześniej, tylko było ono zamrożone.
Dopiero wczoraj mogli je rozsypywać... masakra 😵
przynajmniej stoiska fajne i nawet nie tak drogo
Ponowię pytanie - myślicie, że przyjmą w Empiku zwrot biletów 👀
No to ja pozwolę sobie powiesić wyniki konkurencji - Adrenalina Mix
Koń Zawodnik Ośrodek/Stajnia Wynik
1 Exmoor Ewa S. Wierzchosławska Salopa 18,22
2 Wirchan Szymon Polednik Rancho Leśna 18,56
3 Dragon Sabina Widera Rancho u Marka 18,68
4 Faisal Przemysław Walkosz Walkosz Ranch „Three Stars” 19,15
5 Gery Dana Provaznikova (CZ) ProFi Ranch Decin 19,44
6 Vallyes Mr Sliding Andrzej Bonk Salopa 19,90
7 Bueno Little Badge Iwona Loch Western City Karpacz 20,30
8 Fokus Jan Dominiewski Green Grass Ranch 20,31
9 Of All Time Bar Petra Cechova (CZ) Ranch Rychnov 21,40
10 Gatho David Provaznik (CZ) ProFi Ranch Decin 21,90
11 Magma Wanessa Lis Salopa 24,30
12 Britchesroan Reiny Jarosław Bilski Western City Karpacz nsc
ja kupowałam w skepie Ruch...
Ciekawe przyjmą?
Podłączam się 🙂
Kami, nie sądzisz, że łatwiej byłoby zadzwonić do empiku i się zapytać?
No to mi się problem rozwiązał, bo zastanawiałam się czy jechac jutro czy jednak odpuścić, więc jak tak wygląda sytiacja to mimo, że bardzo chciałam zobacyzć lostak, pokazy, zrobić jakies zakupy to jednak nie jadę...
to oni kładli podłoże... wczoraj? 🤔
Tak, wczoraj dopiero rozwozili piach na parkur. Po czym podłoże w ogóle nie nadawało się do zrobienia konkursu dlatego go odwołali 😉
Aż śmiać się chce, tylko szkoda, że akurat u nas taka komedia się dzieje... 😁
Kami, nie sądzisz, że łatwiej byłoby zadzwonić do empiku i się zapytać?
O ile ktoś się dodzwoni do empiku... próbuję od pół godziny i muzyczkę poczekajkę znam na pamięć 😤
haha właśnie wróciłam 😂
po 12 wyszłam ze szkoły dzwonimy do zanjomich oni : jedziemy do silesi bo dopiero o 14 ma być konkurs. spotykamy się no 120 koni wyjechało. wracamy do spodka o 15 konkurs. okazuje sie że to kuce. następny konkurs za godzine. za godzine ogłaszają że o 18. wyjeżdżają zawodnicy (ci którzy zostli) na traning. Pani Dominko 😍 😅 💘. zjeżdżają ustawiają parkur- silesia cup 105 cm wyjeżdżają 4 czeszki. koniec zapraszamy jurto na 10 .. na co? z poufnych inf adrenalina cup(przy stoisku słysze zawodnika że nie wiadomo czy wystartują w czwartek wylądował kopytami do góry) i jakiś tam konkurs.
z realcji zanomych w porannych konkursach 2 czy tam 3 konie leżały reszta ujeżdżała na zadzie.
podłoże wyłożyli wczoraj-organizator mówi: spodek nie wpóścił. spodek mówi: organizator nie zapłacił w terminie.
tak dla smiechu jeden z zawodników po wywrotce z koniem podchodzi do sektoru zawodników, luzaków, ternerów i mówi: prawie jak w kentucky! 😂
DJ Rodrigo impreza o 20, nawet jozin z bazin special dla czechów(skąd sam pochodzi)
wiadomo, o której jutro odbędzie się pokaz ujeżdzenia?