CSI Katowice Parada Horse Show 2-5.XII.2010
Ciekawe czy będzie miał ktoś ochraniacze horze bo bym miała z głowy zamawianie przez internet...
Ja też przyjeżdżam, będę piątek i sobota. Śpie w jakimś hotelu, jeszcze nie wiem jakim 👀
pozdrawiam 😀
Ogromnie liczę na mustanga, konika, amigo i horse trade 😉
Mustang zawsze jest a takie ma świetne ceny 😉 Ale najlepiej na zakupy wybrać się w piatek lub czwartek, najwięcej jest i ceny są najniższe.
A ja jestem chora. :/
Magdzior a jakie te ochraniacze Horze chcesz?
Będzie w Katowicach stoisko Horze 🙂
moja lista zakupów jest dłuuuuga, portfel opustoszeje na 100% ale my bedziemy w sobote wiec zostawcie coś dla nas 😁
Chyba przez tą podoba nie wybierzemy się 👿
Co do stoisk to na pewno będzie Equishop i Amigo..
Co do samej imprezy to stajnie już stoją, rozprężalnia też jutro pewnie już koniury poprzyjeżdżają a ja mam na to wszytko praktycznie widok z okna 😁
Chyba przez tą podoba nie wybierzemy się 👿
Dramka nie bądź mieczak. katowicka jest spoko, codzinnie nia jezdze.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki inny dworzec PKP (poza głównym) jest w miarę blisko spodka? Ułomne dziecko 🤬 szuka i szuka a tego ni ma, wujek google nie pomaga, a na główny z Wrocławia nie ma połączenia 🙂 :kwiatek: 🤔
Edit:
PS: Jaka pogoda w Katowich panuje?
Colt, w Katowicach?
zimno i śnieg sypie. ja osobiście już parę dni siedzę w domu, bo mnie choroba zmogła.
a na Dworzec Główny w Katowicach są na 100% pociągi z Wrocławia 😉
Też tak sądziłam, ale internetowy rozkład jazdy mówi inaczej, chyba będę musiała przejść się na dworzec, żeby sprawdzić...
:kwiatek: :kwiatek:
Główny jest tak blisko ze mozesz isc z buta. a inne to tak troche daleko...
Jest duzo polaczen...tylko w wyszukiwarce PKP nie ma "katowice głowny" tylko wpisujesz samo "katowice" 😉
przykladowo w sobote masz połączenia:6😲8,7😲8, 7:39 🙂
Pogoda pakudna śnieg sypie i mocno wieje wiatr....
:kwiatek:
Sie jest dzieckiem specjalnej troski to ma się takie problemy 🤣
Hej dziewczyny.
Jak to jest z jutrem? Na stronie jest napisane, że o 16 dopiero są skoki ale czy wcześniej nie da się wejść i pooglądać co się dzieje? Zresztą czy są tam już rozstawione stoiska?
co do pogody i warunków na drogach powiem krótko od 15-18 samochodem będzie masakra (w centrum). dzisiaj dojechałam aż z jednego miejsca parkingowego na drugie 3 ulice dalej w ok 20 mniut... a korek na autostrada ciąąąąąąąąąąąąągnął się masakrycznie - dalsza jazda nie miała sensu (jechałam po 16.30, wrając ze szkoły po 15 korek już stoi)
Niestety.
Nie zobaczycie moich koni w Spodku.Zasypało nas dokumentnie i nie możemy zjechać z Grojca 😕 😕
Salto zupełnie się nie dziwię - nawet z czanek osobówką dziś ruszaliśmy 20 minut, z końmi też dzisiaj nie jadą do katowic, a czy dojadą jutro rano - dopiero się okaże ;/ niecale 10 km do domu pokonywalismy godzinę.... a niby dwupasmówka po drodze.
o której i kiedy jest ujeżdżenie?
EDIT wcześniej napisałam ujeżdżanie🙂
Jezu nie wiem czemu to napisałam
wiedźma i inni wybaczcie mój błąd 🙄 siedzę z gorączką w domu i chyba mi odbija🙂
Chodziło mi oczywiście o ujeżdżenie
Ja też nie dojadę 🙁
Dostałam zakaz od rodziców 🙄 W Krakowie zamknęli już Zakopiankę, więc za tych, którzy będą próbowali dotrzeć do Katowic trzymam kciuki.
I czekam na obszerną (foto)relację!
wybieram się w niedzielę 🙂 ale najpierw sprawdzę ile konie dojedzie do soboty 😉
może jedzie ktoś z warszawy albo łodzi i miałby wolne miejsce? mogę się dorzucić do paliwa 🙂 pociągi drogie 🙁
rany przestańcie straszyć bo pomyślę jeszcze, że nie dojedziemy a tak daleko nie mamy, choć jeep trochę pomoże 🤣
a ja wciaż mam nadzieję, że dotrę jak nie samochodem to pociągiem🙂
ja jestem pewna że dotrę🙂 ja jak czegoś chce to muszę to mieć🙂
Cariotka ja też wyznaję tą zasadę ale warunki pogodowe przerosły możliwości wszlekich transportów od przyczepy po koniowóz. Uroki trzymania koni w górach 😕
z końmi bym nie ryzykowała🙂 ale sama jakoś dojadę na sobotę🙂 Przyjadę dopiero na 15🙂 bo rano u konia muszę być, żeby za dużo luzu nie miało dziecko🙂
pierwsze konie już w stajniach dotarły wczoraj.
Ale ostatnie fragmenty przez katowice były tragiczne - dziś nie pada i drogi są lepsze, mróz tez jakby mniejszy
Życzę wszystkim powodzenia w dojeździe 🙂
Wie ktoś już może jakie bd stoiska?
Na pewno Amigo, equishop... co jeszcze? w tamtym roku byłam zadowolona 🤣
Ps. A co do pociągów to nie wiem bo wczoraj mój brat odbierał kumpla z dworca bo odwołali pociągi ;(
Aż zobaczę połączenie pkp. Po korkach w tym tygodniu nie chce mi się wsiadać w samochód...