Jak zamawiać z HOOKS do Polski?
Dziewczyny w zwiazku z tym że przez cały weekend byłam w wawie dopiero jutro ogarnę sytuację z kosztami wysyłki. Jutro wszyscy dostaną pw z danymi i kwotą. Proszę o płatność max do środy.
Jeszcze dziś w związku z tym można się dołączyć.
Zachorowałam na kilka rzeczy, ale jak czytam te wasze przeboje z HOOKSem to mi się odechciewa zamawiać..
boswell skoro Pokemon się z Nią kontaktowała to może do niej uderz na PW?
Moje drogie już ogarnęłam dziś wszystko 😀 Zebrało się nas sporo więc wychodzi koszt ok 7 zł od osoby 😀😀 więc super 😀
Idą już pw z danymi i jak się dziewczyny ładnie ogarniecie to w środę pójdzie zamówienie.
Aien-ja już pw wysłałam multum......
ale po smsie podobno paczka poszła więc czekam.....
wiecie ze jest Artemis w ciemnym brązie 👀 👀 🏇 🏇
A mój przelewik doszedł?
A jakos hmmm na wiosne planujesz robić też zamowionko z hoooksa 🙂 ??
na razie nic nie planuję, dopiero co zaczęłam zamówienie zbierac 😉
Wieczorem (ok 18) sprawdzę kto zapłacił i tylko te rzeczy zamówię. Więc jeśli ktoś się obudził z przelewem dziś to prosze o wysłanie potwierdzenia przelewu. Inaczej rzeczy nie zostanę zamówione.
oks 😀 Przelewy są wszystkie (no prawie, ale żeśmy się na szczęście dogadały 😀)
Już wiem (chyba ze hooksowi się coś odwidzi) ze parę rzeczy będzie w styczniu. Jedno ogłowie niestety dopiero w lutym.
Do mnie od Naski nic nie przyszlo.
Na dodatek nie odbiera telefonu 😵
Chyba moge zapomniec o oglowiu i kasie..
czyli tak naprawdę albo Naska jest oszustką albo naprawdę HOOKS ma takie opóźnienia w co osobiście nie wierzę 😉 Mogę Wam tylko współczuć... Ale w sumie czemu nie zrobicie jej ''wejścia na chatę'' ? Jakieś odwiedziny by się chyba przydały 😉
Moja paczka w końcu doszła 😀 uff-pełnia szczęścia.
Chetnie bym odwiedziny zrobila ale niestety nie mam mozliwosci.
Moze jest ktos na forum kto zna osobiscie naske i ma z nia kontakt?
Jest ktos jeszcze kto nie otrzymal zamowionych rzeczy?
Kto ostatnio sie z nia kontaktowal?
Jeju nie mam pojecia co robic 🙄
Ja też nie dostałam żelu pod siodło zamawianego w lipcu. Naska się do mnie nie odzywała od sierpnia o ile się nie mylę.
Nie wiem co o tym myśleć 🙄
Ja kontaktowałam się z Naską telefonicznie w piątek. Okazało się, że z trzech zamówionych przezemnie napierśników doszedł tylko jeden. Naska czekała z wysyłką, aż łaskawie doślą resztę. Ostatecznie prosiłam, aby przysłała mi ten jeden, powinien dojść na dniach.
O inne zamówienia nie pytałam, ale proponuję dzwonić do niej i się osobiście dowiadywać.
Nie miałam problemu z kontaktem. Jak dzwoniłam, to nie odbierała, ale oddzwoniła potem do mnie.
wiecie ze jest Artemis w ciemnym brązie 👀 👀 🏇 🏇
jaki 👀 zamowiłaś?
Nie :P Po co mi skoro konisko w szwedach nie chodzi?? Ale bez kitu mam tak wielką ochotę!!!!!!
jest na stronce? 👀 chociaz kurcze, ten idealnie pasuje mi do napiersnika, ochraniaczy i popregu 😁 chyba jednak zostanie mi zmienic siodlo 😉
Uff udało mi sie dodzwonić do Naski.
Ale to co uslyszalam to opad szczeny po prostu 😵
i co z tą Naską coś wiecie ja czekam na zamówioną pościel i chyba się nie doczekam żałuje tylko kasy mogłam z ebay sobie zamówić jakaś i też było by fajnie i dwno już bym sie nią cieszyła a tak czekam prawie już pól roku .
Czy szykuję się może jakieś nowe zbiorowe zamówienie w Hooksie? 😡
Misia co uslyszalas? 👀
niemoge sie nadzwic co z ta naska 😵
gajara dzwonilas do niej?
Bardzo proszę nie zasypywać mnie pw co z hooksem. Od niedzieli, ani od wtorku NAPRAWDĘ NIC się nie zmieniło.
Jak tylko się czegoś dowiem to dam znać tu lub na pw.
Część rzeczy powinna być we wtorek w Polsce, jak uda mi się spotkać z moim znajomym to napisze dokładnie co jest a czego brakuje. ALE NIE OBIECUJE ŻE JUŻ WE WTOREK BĘDĘ WIEDZIAŁA.
dzwoniłam jakiś tydzień temu mówwiła ze sie odezwie na forum... i że napisze wszystko bo ponoc jakieś problemy miała z koniem i nie miała czasu na zajmowanie sie hooksowym zamówieniem i nie pisała do nich dlaczego nie ma reszty zamówienia ,zaraz znowu będe dzwonic chyba stane sie natarczywa i będą ją nękać codziennie . 😤
gajara18 a czy mogłabyś także przypomnieć jej o żelu pod siodło dla ramires? Ładnie proszę :kwiatek:
Dzwoniłam też wczoraj i dostałam wiadomosć na pw od Naski myśle zę powinna sie tu pojawić moze choć kilka wątpliwości rozwieje.
Ja zdecydowałam sie czekać do końca stycznia a pózniej poprosze o wzrot kasy .
Hejka
Przepraszam iż wczoraj nie odbierałam ale w pracy byłam... (tak robię w tej chwili na dwa etaty...:-(( , jeden w dzień a drugi w nocy) Przepraszam że se nie odzywałam... Niestety paczka jeszcze nie wyszła Hooksa. i szczerze do świąt na pewno się nie uda, Jeżeli oczywiście chcesz zwrot pieniążków to ci wyśle,, bo nie wiem czy masz nerwy jeszcze czekać do stycznia. Przepraszam Najmocniej za wszytki problemy i nerwy spowodowane tym oczekiwaniem. Sama już sie czuje fatalnie..nie dość mam swoich to jeszcze z hooksem.
Pozdrawiam
Aśka
JEST PACZKA Z HOOKSA!!
Nie wiem jeszcze co jest, dopiero rozpakowuje 😀 ale powiem ze jest WIELKA!!!!!!!!!!!!!!
xxagaxx, a co za cudeńka zamawiałaś ?? Coś ciekawego ?
Klami nie ogarniam sytuacji 😀😀 Swięta, a ja mam taki bajzel w pokoju ze szok. Z 10 ogłowi, ochraniacze buty, itp.
Ja dla siebie kupiłam taki raczej użytkowe rzeczy 😀 Szczotkę do czyszczenia rzepów, impregnat do derek, taką wielką torbę?? na boks (gdzie można coś schowac, powiesic itp) i wkładki antyśniegowe bo tanie były.
Muszę teraz wydrukować zamówienie, podzielić co do kogo, i wysłać bo mnie z domu z tym majdanem wywalą.
xxagaxx, a pokaż ogłowia i ochraniacze. Coś ciekawego ?
Przez twój dom to w ogóle mnóstwo sprzętu przepływa. To z Niemiec, to z Hooksa to jeszcze skądś.
xxagaxx, a pokaż ogłowia i ochraniacze. Coś ciekawego ?
Przez twój dom to w ogóle mnóstwo sprzętu przepływa. To z Niemiec, to z Hooksa to jeszcze skądś.
hehe no wiem 😀😀 Ja taka przystań pomiędzy sklepem a nowym właścicielem. Ale revoltowicze generalnie zadowoleni, mi czasem taniej wysyłka wyjdzie niż jakbym sama zamawiała. Zresztą trzeba sobie pomagać nie?
Postaram sie coś zrobic Klami, ale tego jest TYYYYYYYYLLEE. Zamówienie było na 4 tyś!!!!!!!!!!!
xxagaxx, hehe. Jak najbardziej. Ja tam się cieszę, w końcu dostałam upragnionego dralona, chociażby. 😉
4 tys. ?? Wow, to już mega konkretnie. To chociaż jakieś wyjątkowe ciekawostki pokaż.