produkty ANKY

Asik   Najwazniejsze to sie konsko realizowac :D
23 listopada 2010 20:57
Burza dokladnie na to wychodzi co mnie wcale nie cieszy  🙁 nie chce mi sie wierzyc ze oni tam w Holandii maja same koniki z malymi glowkami  🤔

Teraz mam zagwozdke zostawic i miec nadzieje ze przynajmniej glowa mu juz nie urosnie czy sprzedac i kupic eskadrona choc te mi ostatnio jakos srednio sie podobaja.
A mial to byc kantarek na wieki, nie do ciorania na padoku tylko do lansowania sie  🙄
Asik, też tego nie rozumiem, ale po prostu poszukaj czegoś ładnego w ES- wyglądają podobnie a mają normalną rozmiarówkę.

Ja po utopieniu w błocie i zadeptaniu jednego z kantarów Eskadrona rozważam jakieś szmaty na padok 😁
23 listopada 2010 21:16
nie wiem czy nas nie zabija za tego euro-stara w ankowym temacie  😁 ale fakt bardzo podobne i tez bardzo ladne

Niestety u Magdy byly tylko anky i eskadron a te pierwsze do mnie bardziej przemawialy no ale sie pomylilam  👿
Nie martw się, ponosisz i będzie jak nowy, a Eskadrony się szmacą jak wściekłe 😉
Burza Ja od dawna mam kantar na zawody i kantar na padok  🤬

Serce by mi pękło jakbym zobaczyła twoje ANKY w błocie  😵
23 listopada 2010 21:32
Dlatego wlasnie na niego sie zdecydowalam bo dla mnie one sa niesmiertelne a po praniu wygladaja jak nowki sztuki. Szkoda tylko ze nie ma xfull bo tym sie za dlugo nie nacieszymy  😕

Nie widzialam niestety padu w tym kolorze ale jesli nie odbiega od tego kantarowego to musze przyznac ze ma ciekawy kolor, tylko te nowe profilowanie i inne udoskonalenia do mnie nie krzycza "bierz mnie"

edit: wrzucam zdjecia kantara gdyz ciagle nie wiem co z nim zrobic  🤔

Dramka, też tak miałam ale stwierdziłam że wkurza mnie posiadania 25 kantarów, zostałam z samymi Eskadronami i elegancem. No i wyglądają jak ŚCIERKI. Bez sensu 😉 wolę teraz kupować elegancy.
Asik Cudo  😍

Burza Wystarczy 2  😉
Asik, skoro teraz pasuje to używaj aż przestanie 🙂
Asik, piękny  😍
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
24 listopada 2010 13:35
ja też uważam, że szkoda takich kantarów na padok 😉 Moje Elegance też już wyglądają na ściery. Fajnie jest mieć taki elegancki kantar na zawody czy jakieś wyjazdy 😉
Livia   ...z innego świata
01 grudnia 2010 08:25
Odkopujemy 🙂 Niewspółpracujący model i Anky Cobalt 🙂 (zdjęcie Roksi  :kwiatek: )

Cobalt jest bez kitu śliczny 😀😀 Szkoda ze wtedy nie wychodziła wersja VS ;/
Livia, pięknie.
01 grudnia 2010 10:38
Dzięki 🙂 Żałuję tylko że lepszych zdjęć nie mam (bo mój koń pozuje jak taki ciotek na każdym...) bo bym wsadziła któreś do szmatoholików 🙂
ale to jest ładne do szmatocholikow 🙂 a jak dera w czachy ? 😀
01 grudnia 2010 11:16
Serio może się nadać? 🙂
A dera póki co jeszcze nie rozdziewiczona, bo koń obrósł jak mamut 🙂 i nie jeździmy teraz na tyle, żeby się pocił 🙂
mi sie podoba 🙂 aha  😉
Odkopujemy 🙂 Niewspółpracujący model i Anky Cobalt 🙂 (zdjęcie Roksi  :kwiatek: )

Tez mam kobalta na fryziolaka i uwielbiam go w tym!!!  😜
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
01 grudnia 2010 16:03
zima oh to podrzuć jakiś zdjęcia twojego boskiego karego w Cabalcie  😍
01 grudnia 2010 16:03
zima, na żywo konisko wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciu 🙂 To chyba mój nr 2 po Hortensji 🙂
Zdjecie mam tylko jedno, zreszta przedstawia soba obraz nedzy i ropaczy, bo to byly pierwsze stepy w siodle po operacji... Wiec i kon, i jezdziec dupa. Ale dorobie i wstawie ladniejsze 😉

Livia owijkujesz fryza?? Bo moj kurcze jakos tak niefajnie wyglada w owijkach... skracaja mu optycznie nogi...
01 grudnia 2010 16:22
Oh jak bosko !!

🚫

i jaką ma szyje  😍 😍 😍 😍 😍 😍

Kiedyś miałam mega chrapkę na fryza już byłam blisko kupienia  a wyszło że mam chudego siwulca  😂
01 grudnia 2010 16:37
zima, nie - jakoś mi to tak nie wygląda 🙂 Mam ochraniacze neoprenowe czarne, ochraniają i wtapiają się w tło 🙂
🚫 A gdzie znajdę Sissi  🤣??

Żeby nie było wstawiam jakieś fotki. Oczywiście jedyne co mam jak na razie stone grey i cardinal  😉
MR36, stone grey, na twoim metalicznym siwku - bajka 😀
Siss   Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
01 grudnia 2010 19:04
🚫 A gdzie znajdę Sissi  🤣??

Siss tutaj 😀 Sissi nie wiem? 🙂
Ja też mam tylko 2 anki ;ppp

A do mnie dzisiaj przyszedł kantar purple  😅
01 grudnia 2010 19:44
no to niezły rarytasek upolowałaś 😀D
KarolaLiderowa   Lider moj dobry smok
01 grudnia 2010 20:21