esef, puściłam Ci punkt dorastania 😉
Wiesz że trzymasz u mnie konia? 😁
wątek zamknięty
pomóżcie, jak mam znaleźć lizawkę w boksie? bo nijak mi to nie idzie 👿
wątek zamknięty
Musisz często wkładać konia do boksu np. po treningu i nakarmieniu konia masz godzinę 16 końskiego czasu to wstaw konia na 6 godzin do boksu przed snem. Tylko nie licz na to że znajdziesz lizawkę od razu, to samo z derką 😉
wątek zamknięty
Czasem wystarczy nawet godzina by znaleźć lizawkę.
wątek zamknięty
Hermes puściłam Ci zaproszenie :kwiatek: mam zadanie, a widzę, że jeszcze Ciebie nie mam w znajomych 😀
[edit] "Wyślij prywatną wiadomość do Ow z : ) w temacie" - jak mam to zrobić skoro nie można już pisać do Ow? 🤔
wątek zamknięty
Właśnie wypróbowałam i wiadomość się do OW wysłała więc nie ma problemu 😉 🏇
Przed chwilką kupiłam swój pierwszy kupon i dostałam drugi gratis no i mam 50 dni stażu więc sobie za 20% funduszy i mam 3 kupony 😅 🤣 😀
wątek zamknięty
Czy ktoś byłby taki dobry i wysłał mi jabłko? :kwiatek:
wątek zamknięty
Udało się za drugim razem w rogu obfitości mam Bilet!!!!!! i pogkowy hefajtosa 😅 🤣 😉 xxflygirlxxJa mogę wysłac jabłko nick Primochówna:] A ty jaki nick??? 😡 :kwiatek:
wątek zamknięty
[s]LUDZIEEEE - HELP !
Chciałam zobaczyć aukcje i .... próbując się logować po naciśnięciu ''enter'' wyskakuje mi taki oto komunikat:
Nie można nic zrobić...
Nie można się połączyć: wpisano nieprawidłowy identyfikator lub hasło [/s]
[s]Możesz poprosić o swoje hasło, jeśli je zapomniałeś/aś.[/s][s]
Ty[/s][s]le, że ja jestem na 100% pewna, że wszystko jest wpisane prawidłowo! 😕[/s]
Juz - oki - zauważyłam że to po prostu polskie howrse a logowałam sie jak na angielskie 🤣
wątek zamknięty
ja też moge wysłać jabłko 😉 jakby co na przszłość 😉 paciaworo 🤣
wątek zamknięty
Primochówna nick to xxflygirlxx 😉 Będę wdzięczna. Chcesz coś w zamian czy to tak społecznie? 😎
wątek zamknięty
Ja też mogę wysłać jabłuszko ^^ UWAGA 65 osiągnięcie to posiadanie konia w wieku co najmniej 30 lat. Nie boskiego i bez kamienia, a teraz do rzeczy ^^ Więc trzymajcie starsze konie
Jesienna wyprzedaż koniTanie pokrycia dobrym ogieremMam dużo rzeczy z CR Poszukuję wody młodości.
Zwolni się miejsce w moim OJ. Chętni na zajęcie boksu niech się zgłaszająMój nick w grze to
DarkusPotrzebuję dużo kasy na finansowanie mojej hodowli ;/ Więc zależy mi na zainteresowaniu aukcjami.
Mogę wysyłać kupki potrzebującym i wymieniać się jabłkami.
Koniec audiencji XD
wątek zamknięty
xxflygirlxx poleciało japco! 😉
[edit] faktycznie wiadomość poszła. a ostatnio pisali, że wysyłanie prywatnych wiadomości do Ow zostało wyłączone. dzięki 🙂
wątek zamknięty
Zwolniły się 2 miejsca w moim ośrodku, więc zapraszam 🙂
http://www.howrse.pl/centre/fiche?id=36024
wątek zamknięty
Achaja poszło zaproszenie do znajomości, przyjmiesz? :kwiatek: muszę wykonać zadanie "zawarcia nowej znajomości" 😁
wątek zamknięty
MsCarmen, jasne, jak tylko dotrze 😀
wątek zamknięty
Primochówna zaakceptowałam zaproszenie i dziękuję bardzo. :kwiatek:
wątek zamknięty
Wreszcze klaczka wyszła !
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=590912Narazie musze do zadania zatrzymać, później sprzedać czy zostawić ? x.O
Mam na wymiane na PL :
Konik Morski
Laury Dafne
Chmurka <za 3 dni>
Strzała Artemidy <za 3 dni>
wątek zamknięty
sprzedaj 😉 Kupisz lepszą ode mnie 😁
wątek zamknięty
Chwalę się 🤣
jestem w pierwszej setce 😁
wątek zamknięty
"Zaloguj się 15 razy w różne dni (w ciągu ostatnich 20 dni) " Tzn. Że nie mogę się codziennie logować tylko co parę dni?
wątek zamknięty
😁 Niee, że w ciągu ostatnich 20 dni musiałaś się zalogowac PRZYNAJMNIEJ raz w 15 dniach zeby zaliczyć zadanie.
wątek zamknięty
No to właśnie się logowałam codziennie dlatego się zastanawiałam 😁
wątek zamknięty