W ogóle fajna ta derka. Od razu bym mogła sobie z kapturem kupić, bo jak wyjadę z hali przy minus 10 albo śnieżnej zawierusze na spoconym koniu, to życze sobie samej powodzenia... szkoda, że taka droga, no ale trudno, lepiej zainwestować w derkę, niż potem leczyć przewianego konia.
[quote author=Złota link=topic=43.msg788198#msg788198 date=1290967800] zupelnie przypadkiem zakupilam dzis derke fouganza w decathlonie... wypelnienie 200 g, ciepla ale nie gruba, stajenna , bardzo przywoicie wykonana i podszyta takim dosc sliskim materialem, nie bedzie wbijala sie siersc. Za niecale 160 zl. Kolor ma czekoladowy wiec malo ciekawy...[/quote]
Slonce, tyle ze zadna derka Fouganzy nie ma 200gr wypelnienia. Są 150, 300, 300+100
moze to nazwa a nie wypelnienie stable rug , stable 200 i na skali rowniez zaznaczone 200... sa stable sheet, polar 500 , stable 200, allweather 300 wave i stable 400 wave..
ja sie nie znam , napisalam co widze. 😉
dera zmierzona, fajnie lezy , jestem bardzo zadowolona z zakupu.
ps. w decathlonie w Piasecznie, jakby co to bylo kilka choc juz same duze zostaly..
thaya, te starsze modele miały 230, może taki dorwała? 🙂
starsze modele zniknely wieki temu. Złota Stable 200 ma 150gr wypelnienia Allweather 300 ma 300 gr Stable 400 ma 300 plus dodatkowe 100 na grzbiecie Imper Arabesque n. 200 ma 150gr Polar 200 to polar 300gr Polar 500 to polar 300 gr Polar Full Neck to polar 300
Niestety nazwa modelu nie zawsze oznacza wypelnienie.
szkoda thaya, ze w krakowskim decathlonie pracpwnicy nie maja takiego podejcia jak ty. u nas na dziale konskim zazwyczaj nic nie ma. a jak sie chce czlowiek cokolwiek dowiedziec to znalezienie kompetentnej osoby graniczy z cudem. a szkoda. bo z tego co dziewczyny pisza tutaj, to faktycznie niektore wyroby fajne macie w tym decathlonie.
będzie autoreklama 🏇, ale kurcze jestem na razie od 2 lat jedynym szkoleniowcem marki w Polsce i Krakow nie chcial do tej pory szkolenia. W razie co mozesz pisac o kazdej proze dnia i nocy, co jak gdzie, moge nawet podac "firmowego" maila.
ale super 😀 dzieki :kwiatek: bo juz kilka produktow mnie zainteresowalo, no ale za zadne skarby nie dalo sie ich jakos u nas zalatwic. a jechac specjalnie do innego miasta to wiesz.. 😉 leci pw juz 😀 i koncze OT :kwiatek:
Dziewczyny u mnie znowu sos. Możecie mi polecić proszę polarowke z kapturem? gdzie w Wawie kupić, ewentualnie zamówić i jakiej firmy? potrzebuje duży rozmiar 165cm. Tatinni 155 jest megamala, potrzebuje naprawdę wielkiej derki. jacson odpada, bo za krótki ma kaptur.
Też mamy dereczkę od Ivett Pierwsza przymiarka, muszę jeszcze pokombinować z zapięciem ale mimo to derę mogłam zamówić te 5 cm większą. Nie mniej jednak derka super. Lepszego zdjęcia na razie brak. Modelka oczywiście też nie chciała współpracować.
Sama ją mam i jestem z niej meega zadowolona🙂 Polar taki cieplutki i gruby, że sama bym się nią przykryła zimą. Jak poszukasz na allegro lub w innych sklepach możesz ją nawet taniej dorwać, a naprawdę moim zdaniem jest godna polecenia🙂
Co do rozmiarówki - klasyczna. Dla konia, który ma zawsze 155, rozmiar ten pasuje jak ulał🙂
Dziś ubrałam zwierza w Mastę (D+A ogromne dzięki). Rozmiar 6,9 i leży idealnie. Jutro wrzucę zdjęcia, bo jest boska 😀 Granatowa a na górze ma kratkę 😀😀 😍
A ja zapakowałam dzisiaj dwa nie golone śierściuchy w drelichy i poważnie się zastanawiam czy do golenia nie ubrać rudego w coś cieplejszego (mało zarósł), brrrr
moja Ruda niegolona, derkowana babcia jutro idzie w 200g na padok, jak jej będzie za ciepło to spowrotem zmienię na polar+ortalion, w stajni dzisiaj została w polarze i drelichu bo był mały problem z oknem i był tylko 2 stopnie, wczoraj było 7